ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Paylasimci hatun bugun suya okuyup içiyorum dudagim kımıl kımıl oglum ne duasi okuyorsun anne dedi :)) bende suya sifa duasi okuyorum dedim:)
bak hemen nasıl işe yarayacak
su büyük gizem diye alt yazılı bir belgesel var zamanın olunca onu da izle

uyku bastı sonun da :))
yarına görüşürüz a.e.ol miladım

ekim2009 kiz senin olumlama mi ise yaradi bilmiyorum ama ankaradan gelen fazlaligin sadece 600 gr mi kaldi :))

hahahah ben sana ne dedim işe yarayacak yarına o 600 gr da gider bak gör

İnşallah tatlim ya dünde toplasan 1 lt su ancak içtim bugün de pek icemeyecegim gibi çünkü oturmaya gidecegim anca geldikten sonra yoksa orda surekli tuvalete taşınırım:)

İnşallah tatlim ya dünde toplasan 1 lt su ancak içtim bugün de pek icemeyecegim gibi çünkü oturmaya gidecegim anca geldikten sonra yoksa orda surekli tuvalete taşınırım:)
suyu ayakta içersen direk 12 parmak bağırsağına gider oturarak içersen midede kalır asitle karışır o yüzden hep oturarak içmek lazım hemen tuvalete gitmezsin susadıkça iç gülüm ne olacak

Bunu biliyordum ama aklimin ardina atmışım yaa hep acele acele ayakta ictigim icin oluyor belkide..sagol canimcim hatirlattigin için.. evet ya 3 yudum da oturarak içerim..

bende yazıyım :))
benimkilerden kalan kahvaltıyı yiyorum
8 dilim sucuk çeyrek kadar yumurtasıyla
1 kk. peynir
1 poğaça (3 lokmalıktı küçücük )

bende yazıyım :))
benimkilerden kalan kahvaltıyı yiyorum
8 dilim sucuk çeyrek kadar yumurtasıyla
1 kk. peynir
1 poğaça (3 lokmalıktı küçücük )

Afiyet bal olsun canimm tam hafta sonu kahvaltısı esinin evde oldugu nasil belli benimki kahvaltı yapmıyor artik kilo aliminin onune geçmek için böyle bir çözüm buldu :))

Öğle hanimlar toplantısı vardi o yüzden ara yapamadım

15.00 de
Yarim kepçe kadar aksamdan kalma tavuklu sebzeli yemek
2.5 kepce kofteli yogurt çorbası
1 dilim yumurtali ekmek yedim (oglumun inatla yemedigi)

Öğle hanimlar toplantısı vardi o yüzden ara yapamadım

15.00 de
Yarim kepçe kadar aksamdan kalma tavuklu sebzeli yemek
2.5 kepce kofteli yogurt çorbası
1 dilim yumurtali ekmek yedim (oglumun inatla yemedigi)

Umarim aksami cok hafif atlatirsin.
yumurtali ekmek kizartma galiba. Eger kofteli corba etse sorun yok bulgursa cok fazla bence.

Namaz kıldım bisiklet sürdüm ama 40 dk degil 30 küsür dk 30 diyelim zor ya ayakta sürüyorsun ve baldirlar kalca acaup yaniyor bi sure sonra.. simdilik 30 dk iyidir
Ara öğün niyetine 1 bardaktan biraz fazla ayran içtim.

sabah
8 dilim sucuk çeyrek yumurta
1 kk peynir
1 poğaça (3 lokmalık)

ara
1 fincan süte sade nescafe

ara
1 amut

akşam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı baklaya sarımsaklı yoğurt

ama doymadım

sabah
8 dilim sucuk çeyrek yumurta
1 kk peynir
1 poğaça (3 lokmalık)

ara
1 fincan süte sade nescafe

ara
1 amut

akşam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı baklaya sarımsaklı yoğurt

ama doymadım

Menun cok az olmus kaçta yedin enson ogunun kactaydi bilmiyorum ama bu kadarcik olmaz be kuzum sen erkende uyumuyorsun ki cok acikirsin