- 4 Haziran 2015
- 266
- 277
- 18
Hiç duymadım hurma diyeti bakmak lazım birkızlar birde hurma yoğurt dieti duydum oda kafama yattı.inceleyin isterseniz ama hergün aynı şeyleri yemek beni sıkıyor.
Masa başı çalışıyorsa n birde benim gibi hareketsiz isen çok daha zor. Aslında spor salonuna gidebilsek bence her türlü zayiflardik biraz da yemeye dikkat süper olurduaynen bende hem iş hem ev fazla dikkat edemiyorum en azından çocuk yokken zayıflayım öyle üşüneyim çocuk dedim ama kilo vermek ne mümkün
bildigim kadarıyla günde her ögüne 7 tane hurma ve yoğurt şok diet 4 gün yapılyorHiç duymadım hurma diyeti bakmak lazım bir
bende masa başııı ama ben öğlenleri tur atıyorum yarım saatMasa başı çalışıyorsa n birde benim gibi hareketsiz isen çok daha zor. Aslında spor salonuna gidebilsek bence her türlü zayiflardik biraz da yemeye dikkat süper olurdu
krım krill oil balık yağından daha yararlı bir deniz canlısının yağı.bence eczaneden alsydın iyidi.ben pek güvenmiyorum ilaç kounusunda interneteArkadaşlar ayrıca diyetisyen tahlil yaptırdı bana kolesterol yüksek çıkmıştı. Eğer sizde dr varsa bana yardımcı olsun diye Zayıflamaya krim krill oil diye bir kapsül yazdı. İnternetten siparis verdim. Bakalım fayda edicek mi
Ne güzelmiş. Aslında şöyle bir hafta bogazimı tutsam da şu şok diyetlerden yapsam keske. Kısa sürede en azından motive ederdi. Sonrasında da devamı gelirdibildigim kadarıyla günde her ögüne 7 tane hurma ve yoğurt şok diet 4 gün yapılyor
yapsakmıııı :)Ne güzelmiş. Aslında şöyle bir hafta bogazimı tutsam da şu şok diyetlerden yapsam keske. Kısa sürede en azından motive ederdi. Sonrasında da devamı gelirdi
Eşim inanmasada. Heveş ettim koşu bandı aldırdım adama iki yildan beri duruyor yer isgal ediyor anca. Haklı tabii. Ama bu sefer onu sasirtmak istiyorum[/QUOTE bende almak istemiştim koşu bandı ama kimi duyduysam aldıkları gibi kalmış o yüzden Vazgeçtim
kaç boy kiloGecenin 1 bucugunda onları araştırıyorum artık iyice bozuldu psikoloji m.
bence sen emzirdikçe gidicek kiloların benim öyle oldu 1 sen tam çıta gibi oldum.hemde öyle böyle kilo almamıştım tamm 18 kilo :)))))) top gibiydimmmmBen emzirdiğim için temkinli gidiyorum kızlar bende yapmak isterdim şok diyet
Bi hafta önce diyetisyen de tartildim tok karnina 81.9 çıktım. Boyum 1.67 canimkaç boy kilo
bende 1,67 boy 63 kilom ama 59 olmam lazımBi hafta önce diyetisyen de tartildim tok karnina 81.9 çıktım. Boyum 1.67 canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?