zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

aynen bende hem iş hem ev fazla dikkat edemiyorum en azından çocuk yokken zayıflayım öyle üşüneyim çocuk dedim ama kilo vermek ne mümkün
Masa başı çalışıyorsa n birde benim gibi hareketsiz isen çok daha zor. Aslında spor salonuna gidebilsek bence her türlü zayiflardik biraz da yemeye dikkat süper olurdu

Arkadaşlar ayrıca diyetisyen tahlil yaptırdı bana kolesterol yüksek çıkmıştı. Eğer sizde dr varsa bana yardımcı olsun diye Zayıflamaya krim krill oil diye bir kapsül yazdı. İnternetten siparis verdim. Bakalım fayda edicek mi

krım krill oil balık yağından daha yararlı bir deniz canlısının yağı.bence eczaneden alsydın iyidi.ben pek güvenmiyorum ilaç kounusunda internete

bildigim kadarıyla günde her ögüne 7 tane hurma ve yoğurt şok diet 4 gün yapılyor
Ne güzelmiş. Aslında şöyle bir hafta bogazimı tutsam da şu şok diyetlerden yapsam keske. Kısa sürede en azından motive ederdi. Sonrasında da devamı gelirdi

İnternette daha uygun görünce ordan alayım dedim. Haklısın aslında ucuz dedigimde 10 tl yani bir haftadır bekliyorum

Gecenin 1 bucugunda onları araştırıyorum artık iyice bozuldu psikoloji m.

Eşim inanmasada. Heveş ettim koşu bandı aldırdım adama iki yildan beri duruyor yer isgal ediyor anca. Haklı tabii. Ama bu sefer onu sasirtmak istiyorum

Ben emzirdiğim için temkinli gidiyorum kızlar bende yapmak isterdim şok diyet

kızlar ya hurma diyeti mantıklı görünüyor ama eşim aksam onunla yememi istiyor onu nasıl yapacam

Ben emzirdiğim için temkinli gidiyorum kızlar bende yapmak isterdim şok diyet
bence sen emzirdikçe gidicek kiloların benim öyle oldu 1 sen tam çıta gibi oldum.hemde öyle böyle kilo almamıştım tamm 18 kilo :)))))) top gibiydimmmm

İyi yapmışsınız bence hiç gerek yok yer kaplıyor anca. O kadar para verip evde bekleticegine usenmeyip spora yazılıp bikaç ay git daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…