canım nerde yaşıyorsun ben ankaradayım da diyetisyene nerde gidiyorsun diye soracaktımBi hafta önce diyetisyen de tartildim tok karnina 81.9 çıktım. Boyum 1.67 canim
Valla süpersin canım sen. Ben 67 68 e insem razıyımbende 1,67 boy 63 kilom ama 59 olmam lazım
Canim bende baktım hurma yoğurt diyetin e acayip hızlı kilo vermiş ler. Yapalım bence bizdekızlar ya hurma diyeti mantıklı görünüyor ama eşim aksam onunla yememi istiyor onu nasıl yapacam
bende size katılmak istiyorum tek başına olmuyor bu işarkadaşlar birlikte birbirimize destek olup zayıflayalım ben tek başıma başaramıyorumyardım lütfen
hurma diyetinden sonra da yediklerine dikkat etmek gerekiyor çok etkili dediğiniz gibiCanim bende baktım hurma yoğurt diyetin e acayip hızlı kilo vermiş ler. Yapalım bence bizde
İnş dediğin gibi olur canım yabence sen emzirdikçe gidicek kiloların benim öyle oldu 1 sen tam çıta gibi oldum.hemde öyle böyle kilo almamıştım tamm 18 kilo :)))))) top gibiydimmmm
Başlayalım bence de ama benim evde hurmam yok. Akşam markete cikip alıcam ve basliycamtamam o zaman kızlar yarın başlayalım:) ama hurmanın iyisinden almak lazım midemizi bulandırmasım:)
İnşallahhh öyle olur. Öğlen öğünümi yedim inanın yoğurdu yiyemedim bile fazla geldiçok güze maaşallah insallah hemencecik verir geri almazsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?