zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

tamam o zaman kızlar yarın başlayalım:) ama hurmanın iyisinden almak lazım midemizi bulandırmasım:)

Günaydın arkadaşlar. Ben hurma yoğurt diyetin e başlamış bulunmaktayim. Hadi hayırlısı inş sonuç güzel olur.

ayy hadi bakalım başla nasıl olucak merakla bekliyorum.benimde hurmam yok başlayamam bugün işede geldim çıkıp alamamda.olsun ben yine yulaflı kahvaltımı yaptım öğlen yeşil salatamıda getirdim.akşama allah kerim.tabi arada kahve yeşilçay içiyorum.ama ben dün tartıldım 61,9 gördüm buda benim için iyi.ama şu hurma diyetine takmış durumdayım.neyse meryemyalcin3546 sen dene bakalım.baktın kilolar gidiyooo bizde başlayalım :))) nasılmış hurma diyeti ? kaç hurma ne kadar yoğurt kaç gün devam ediliyor.

bende başlayamadım yarın inşallah.. aslında 4 gün kısa gibi ama inşallah etkili olur..

Sabah kahvaltı yerine ıslatılmış 7 adet orta boy hurma yi yedim sonrasında da kaymaksiz bir kase yoğurt yedim. Sonrasında bol su ve yeşil çay içtim. Inanmazsiniz belki ama hala acikmadim.

Halsizlik te yok ayrıca arkadaşlar. Umarım fark eder bir hafta yapıcam ayrıca. Öğlen yemeği ve aksam yemegi olarak da aynı menu. 7 ser hurma ve 1 kase yoğurt.

Önümüzdeki hafta diyetisyen kontrole gidicem. Umarım kilo vermiş birsekilde giderim.

çok güze maaşallah insallah hemencecik verir geri almazsın:)

süperrr hadi bakalım.bende bir güzel öğlen salatamı yedim ama akşamada kıymalı pırasa kavurayım birazda yoğurt yerim tamam.eşimle kızıma yanına çorba yaparım onlarda onları yer.
akşam karşımda şapur şupur mantı yedilerrr gıcıklar :) bende marul kemirdim...
bu haftada böyel geçsin ben bu hurma diyetini yapıcam ok pis taktım.hem regl başlangıcım tatlı krizlerimde başlar.en azından öyle geçer giderrrr.
haydi kızlarrrr azimle kilolara elveda.
muzecim sen ne yaptın başladın mı ?

ben dün yoğurt zencefil zerdeçal karışını yedim gerçekten süper tok tutuyor ama tadı dayanılmaz geldi bana bugün kahvaltılık gevrekle geçiştireceğim ama hurma alabilirsem yarın ona başlayayım diyorum ama bilmiyorum çalışınca çok zor oluyor ama bugün spora gideceğim bende kararlıyım gidecek bu kilolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…