- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
kahvaltılık gevrekler kilo yapıyorr sakınnnn !!!!! bence yulaf al çok kötü gelirse içine bir avuş cornflakeslerden at çok güzel oluyor.özellik ballı bademli süper oluyor ben tatlı krizlerimi öyle geçiriyorumben dün yoğurt zencefil zerdeçal karışını yedim gerçekten süper tok tutuyor ama tadı dayanılmaz geldi banabugün kahvaltılık gevrekle geçiştireceğim ama hurma alabilirsem yarın ona başlayayım diyorum ama bilmiyorum çalışınca çok zor oluyor ama bugün spora gideceğim bende kararlıyım gidecek bu kilolar:)
Biraz da nefsimize engel olma olayı değil mi zaten. Bence de sözümüz de duralım kesinlikle kilo vericez. İnşsüperrr hadi bakalım.bende bir güzel öğlen salatamı yedim ama akşamada kıymalı pırasa kavurayım birazda yoğurt yerim tamam.eşimle kızıma yanına çorba yaparım onlarda onları yer.
akşam karşımda şapur şupur mantı yedilerrr gıcıklar :) bende marul kemirdim...
bu haftada böyel geçsin ben bu hurma diyetini yapıcam ok pis taktım.hem regl başlangıcım tatlı krizlerimde başlar.en azından öyle geçer giderrrr.
haydi kızlarrrr azimle kilolara elveda.
muzecim sen ne yaptın başladın mı ?
Bende çalışıyorum haklısın biraz zor oluyor diyetteyken. Ancak yoğurt diyetini tavsiye ederim henüz tartilmadim ama su saat oldu bariz bir açlık hissi yok bende. Umarım bu kiloya da yansır. Haftaya saliya kAdar yapıcam ben tam 7 gün yapmayı düşünüyorum inş. Çarşamba günü de diyetisyen de tartı da görücü artık kilo verebilmismiyim diyeben dün yoğurt zencefil zerdeçal karışını yedim gerçekten süper tok tutuyor ama tadı dayanılmaz geldi banabugün kahvaltılık gevrekle geçiştireceğim ama hurma alabilirsem yarın ona başlayayım diyorum ama bilmiyorum çalışınca çok zor oluyor ama bugün spora gideceğim bende kararlıyım gidecek bu kilolar:)
Aynen tek başına olmuyor. Birkaç gün disimizi sıkıp dayansak kilo vermeye de başlarız. Sonrasında daha bir istekli oluruz bence. Bu arada hoşgeldin arkadasim sende aramıza.Herkese iyi akşamlar.Bende araniza katilmak istiyorum. Uzun zamandir forumdaki diyet bölümünü takip ediyorum. Tek başıma beceremedim hep sabah başlayıp akşama vazgeciyorum. 2.5 yıl önce evlendim 10 kilo aldim üzerine 10.5 ay önce doğum yaptım 9 kiloda doğumdan kaldi. Şuan 79 kiloyum ve zayıflamak istiyorum
lahana diyetini arkadaşımın annesi yaptı çok kilo verdi.ama şok diyetler sakıncalıymış bende yapıyorum şok diyet ama işte sakıncalı diyolar.Merhaba kızlar bende lahana çorbası diyetine başladım diger topiklere yazıyorum ama cvp veren yok bende sizden destek alabilir miyim? Dogum yapalı 14 ay oldu 10 kilo hamilelik oncesi 10 kiloda dogum sonrası kaldı 84 kiloyum160 boyundayım bugun sabah kahvaltı oglen ve aksam sadece lahana çorbası istedigim kadar ve su.denemedeyim ise yarasa devam yaramazsa 5 gunde 5 kilo diyeti denicem
Hoşgeldin aramıza sende umarım istediğin kiloya ulasirsin en kisa surede insMerhabalarBen de aranıza katılabilir miyim? Pazartesiden beri diyetteyim, boğazıma düşkün biri olduğum için tek başıma zorlanıyorum. P.tesi ölçüldüğümde ölçüldüğümde 60. kiloydum. Tabi boyum kısa olduğu için olduğumdan daha fazla gösteriyorum. Boyumda 1.51.
Bir tane daha benden görmek güzel. Hoşgeldin aramıza sende. Bende aynı 1 yıl önce doğum yaptım 82 kiloyum suan. Ben hurma yoğurt diyeti yapiom. bi haftayı tamamladıktan sonra lahana diyetini sen dene arkadaşım faydalı olursa onu da denerimMerhaba kızlar bende lahana çorbası diyetine başladım diger topiklere yazıyorum ama cvp veren yok bende sizden destek alabilir miyim? Dogum yapalı 14 ay oldu 10 kilo hamilelik oncesi 10 kiloda dogum sonrası kaldı 84 kiloyum160 boyundayım bugun sabah kahvaltı oglen ve aksam sadece lahana çorbası istedigim kadar ve su.denemedeyim ise yarasa devam yaramazsa 5 gunde 5 kilo diyeti denicem
Bu yaptığımiz diyetler hep uygulanıp başarılı olan diyetler. Umarım bizde de öyle olurben şimdi yulaf aldım etinin yoğurtla birlikte yiyorum öğlen menüm bu benimde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?