zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

kahvaltılık gevrekler kilo yapıyorr sakınnnn !!!!! bence yulaf al çok kötü gelirse içine bir avuş cornflakeslerden at çok güzel oluyor.özellik ballı bademli süper oluyor ben tatlı krizlerimi öyle geçiriyorum

ben yulaf alacaktım ama vazgeçtim sanki işe yaramayacak gibi geldi işe yarıyor mu? tamam o zaman kahvaltılık gevreğe de veda

Biraz da nefsimize engel olma olayı değil mi zaten. Bence de sözümüz de duralım kesinlikle kilo vericez. İnş

Bende çalışıyorum haklısın biraz zor oluyor diyetteyken. Ancak yoğurt diyetini tavsiye ederim henüz tartilmadim ama su saat oldu bariz bir açlık hissi yok bende. Umarım bu kiloya da yansır. Haftaya saliya kAdar yapıcam ben tam 7 gün yapmayı düşünüyorum inş. Çarşamba günü de diyetisyen de tartı da görücü artık kilo verebilmismiyim diye

Herkese iyi akşamlar.Bende araniza katilmak istiyorum. Uzun zamandir forumdaki diyet bölümünü takip ediyorum. Tek başıma beceremedim hep sabah başlayıp akşama vazgeciyorum. 2.5 yıl önce evlendim 10 kilo aldim üzerine 10.5 ay önce doğum yaptım 9 kiloda doğumdan kaldi. Şuan 79 kiloyum ve zayıflamak istiyorum

Aynen tek başına olmuyor. Birkaç gün disimizi sıkıp dayansak kilo vermeye de başlarız. Sonrasında daha bir istekli oluruz bence. Bu arada hoşgeldin arkadasim sende aramıza.

Hurma diyeti ile ikinci günden herkese Günaydın arkadaşlar. Durumlar iyi bende çok şükür. Akşam biraz fazla açıktım. Bikaç çubuk kraker yedim diyetin dışına çıkarak.

Bende normalde tembellik yapardim. Buraya yazmanin sorumluluguyla kalktim pazara yürüyerek gittim geldim ve kahvaltida muz yedim. Buradaki paylaşimlar bana iyi geldi

Hurma diyeti ile ikinci günden herkese Günaydın arkadaşlar. Durumlar iyi bende çok şükür. Akşam biraz fazla açıktım. Bikaç çubuk kraker yedim diyetin dışına çıkarak.

kızlar ben hala hurma alamadım markette kayısı vardı onu aldım suan saat başı 1 kayısı ve 1 bardak su ile geçiştiriyorum

merhabalar arkadaşlar
akşam anneme gittim baktım dolapta ıspanak kavurması var yağsız. ohhh dedim aldım birde yumurta kırdım üstğne oturdum bir güzel yedik kızımla :)) tabiki yoğurt akşamıda öyle geçirdim.
sabah kalktım sirkeli suyumu içtim geldim işe diet sütle yulafımı yedim suyumu limonlu içmeye başladım.şimdddiiii de sade kahvemi içicem öğlen peynirli salatam var :)) hadi bakalım.
kızlar şu sirkeli ballı suyu yapın müthiş yararı var bir bağırsak çalıştırıyor anlatmam.
2 haftaya kadar hurma diyetine başlıcam hadi hayırlısı...

kızlar ben hala hurma alamadım markette kayısı vardı onu aldım suan saat başı 1 kayısı ve 1 bardak su ile geçiştiriyorum

Merhabalar Ben de aranıza katılabilir miyim? Pazartesiden beri diyetteyim, boğazıma düşkün biri olduğum için tek başıma zorlanıyorum. P.tesi ölçüldüğümde ölçüldüğümde 60. kiloydum. Tabi boyum kısa olduğu için olduğumdan daha fazla gösteriyorum. Boyumda 1.51.

Merhaba kızlar bende lahana çorbası diyetine başladım diger topiklere yazıyorum ama cvp veren yok bende sizden destek alabilir miyim? Dogum yapalı 14 ay oldu 10 kilo hamilelik oncesi 10 kiloda dogum sonrası kaldı 84 kiloyum160 boyundayım bugun sabah kahvaltı oglen ve aksam sadece lahana çorbası istedigim kadar ve su.denemedeyim ise yarasa devam yaramazsa 5 gunde 5 kilo diyeti denicem

lahana diyetini arkadaşımın annesi yaptı çok kilo verdi.ama şok diyetler sakıncalıymış bende yapıyorum şok diyet ama işte sakıncalı diyolar.
sana dukan diyetini öneririm bundan 4 yıl önce burdaki hocalarımla birlikte yapmıştık ben 65 kiloyu bulmuştum 1,5 ayda 7 kilo vermiştim hemde o kadar kolay verdim ki yiye yiye resmen zayıfladım.kesinlikle çok güzel bir diet.hocalarım 20 kğ 15-kğ verdiler.
ben kilodan e-nefret ettiğim için aldım mı 2-3 kilo hemen kemerleri sıkıyorum

ben şimdi yulaf aldım etinin yoğurtla birlikte yiyorum öğlen menüm bu benimde:)

Hoşgeldin aramıza sende umarım istediğin kiloya ulasirsin en kisa surede ins

Bir tane daha benden görmek güzel. Hoşgeldin aramıza sende. Bende aynı 1 yıl önce doğum yaptım 82 kiloyum suan. Ben hurma yoğurt diyeti yapiom. bi haftayı tamamladıktan sonra lahana diyetini sen dene arkadaşım faydalı olursa onu da denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…