ben bu zebrayı epeyce bi mutfağıma almak için araştırmış biri olarak söylemeliyimki asla satıcıya güvenilmiyo adamlar çin malı aslında ucuz olan bi malı size 110 diye satsa nerden bileceksinizki kalite tescil belgesi mi soruyoruz hepimiz alırken adamların pahalı dediği iyidir mantığıyla hareketle aslında değeri o olmayan bir ürüne dünya kadar para ödüyoruz elleyerek gözle falan anlaşılır diyceksiniz o zaman işte size örnek
misal bu benim bulunduğum ilde bütün perdecileri gezdim bu perdenin aynısına ki bence burdakiler bundan daha kaliteli görünmüyordu adamlar 85 lira dediler toplamda 470 lira fiyat çıkardılar...ben de resimde yazılı olan siteden baktım ölçülerimi harfi harfine aynen girdim ve çıkan fiyat 270 liraydı etek modeli bocuğu dahil iki örnekte de ee şimdi ben nasıl inanayım bu adama...aynı adam asla içeriyi göstermez temizliği çok kolay evi karartmaz da dedi hadi gel de inan...sonra klasik olan mağazacı palavrası daha ucuz ürünlere çin malı o yaramaz lafına gıcığım zaten ya ellerinde bi ürün yoksa ya da daha pahalı bir ürünü kakalamak istediklerinde bu yalana atlıyolar hemen bu sadece perde konusnda da değil herşeyde böyle..adama bier de bu yine o sitede gördüğüm çift sistem stor perden var mı yakından bi göreyim dedim elinde olmadığı için ne yalanlar uydurdu yok mekanizması kötüymüş yok çok kalitesiz bir ürünmüş aman parçası asla bulunmazmış iyi de kendisinin de sattığı klasik stor perde mekanizması onda kullanılanda

yani ben zebra kullanmıyorum evi karartır içeriyi gösterir falan bilmem de bu pahalı mal iyi maldır lafı artık çok eskide kaldı rekabet diye bişey var ama biz bu kafada oldukça adamlar daha çook kullanırlar bu yolu tabiki...