zebra perde

canparemm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
1
0
16
Konya
arkadaşlar ben 4 gün oldu mutfağıma yaptırdım zebra stor bambu perde aralardan ışık sızması oluyo içerden baktımda yakından dışars gözüküyo dışardan baktımdada içersi gözüküyo valla hiç içime sinmedi zebra stor düşğnenler varsa hiç tavsiye etmem bana kullannlar memnuzu dediler demekki kandırmışlar:))))) valla düşünmeyin aldınız gün pişman olursunuz

insanlar seni neden kandırsın.parayı onlaramı verdin.yada zorlamı sattılar sana yorum yapanlar.begenen olur,begenmeyen olur.sende begenmedim diyebilirsin.ben kullanıyorum ve memnunum...ama eleştirini hiç begenmedim.

Selam...

Bende salonda zebra kullanıyorum.Eşim zaten fabrikasında çalışıyor.Birkaç gün önce değiştirdik,diğerinden sıkılıp :) Ama benim öyle aman içerisi görünüyor aman şöyle aman böyle gibi bir derdim yok.Ben kimsenin penceresinden içeri bakmıyorum görünüyormu diye,herkeside kendim gibi düşünüyorum ama en fazla ne kadar görünebilir ki zaten.Tül perde değil ya bu...

Bizde perde yaptırırken perdeci bizede kullanımı rahat çok satılıyor dedi.ama benim içime sinmedi çünkü içerisi görünüyor.ben kapalı bir bayanım evde rahat ev kıyafetiyle dolaştığım için bu riske girmedim o nedenle yaptırmadım.bizde kimsenin evini dikizlemiyoruz ama balkonda oturunca zebra perde yaptıranların göründüğünü görüyorum ve iyiki yaptırmamışım diyorum.ama kimiside memnunuz diyor sanki ne yapıyoruzki görünebilir diyor.o nedenle göreceli bir kavram.kimi rahat kullanır kimi tercih etmez.

ben kullanıyorum evet gölge gözüküyor bu bir gerçek.1. katlarda tercih edilmeye bilir.birde muhite bağlı ben çok kalabalık yerde oturmuyorum evimde 2. kat mutfakta balkon var biraz içerde o.birde salonuma yaptırdım orada da misafir geldimi oturuyoruz o kadar.

metresi 20 tl ye var çin malı içerden ışardan tabi görünür bazıları 40 tan 35 ten satıyor onlar da orta kalite gidip metresine 70-90 tl ver kalınından diktir alırken kumaşı gün ışığına tut bak her şey bizim elimizde ucuz malı kötü malı kakalayanlara kanmamak lazım ben cok memnunun değil karşı apartmandan kendi balkonumdan dibine giriyorum pencerenin gölgemiz bile görünmüyor..

metresi 20 tl ye var çin malı içerden ışardan tabi görünür bazıları 40 tan 35 ten satıyor onlar da orta kalite gidip metresine 70-90 tl ver kalınından diktir alırken kumaşı gün ışığına tut bak her şey bizim elimizde ucuz malı kötü malı kakalayanlara kanmamak lazım ben cok memnunun değil karşı apartmandan kendi balkonumdan dibine giriyorum pencerenin gölgemiz bile görünmüyor..

arkadaşın da dediği gibi memnuniyet zebranın fiyatına oranla artıyor ben metresi 110 liralık bir zebrayı tercih ettim hem salonumda hem mutfağımda çok memnunum..

bende kullanıyorum mutfağımda çok memnunum hatta resimlerimde ekli sitede bakabilirsiniz:1:

arkadaşın da dediği gibi memnuniyet zebranın fiyatına oranla artıyor ben metresi 110 liralık bir zebrayı tercih ettim hem salonumda hem mutfağımda çok memnunum..
ben bu zebrayı epeyce bi mutfağıma almak için araştırmış biri olarak söylemeliyimki asla satıcıya güvenilmiyo adamlar çin malı aslında ucuz olan bi malı size 110 diye satsa nerden bileceksinizki kalite tescil belgesi mi soruyoruz hepimiz alırken adamların pahalı dediği iyidir mantığıyla hareketle aslında değeri o olmayan bir ürüne dünya kadar para ödüyoruz elleyerek gözle falan anlaşılır diyceksiniz o zaman işte size örnek
z201212211426182.jpg
misal bu benim bulunduğum ilde bütün perdecileri gezdim bu perdenin aynısına ki bence burdakiler bundan daha kaliteli görünmüyordu adamlar 85 lira dediler toplamda 470 lira fiyat çıkardılar...ben de resimde yazılı olan siteden baktım ölçülerimi harfi harfine aynen girdim ve çıkan fiyat 270 liraydı etek modeli bocuğu dahil iki örnekte de ee şimdi ben nasıl inanayım bu adama...aynı adam asla içeriyi göstermez temizliği çok kolay evi karartmaz da dedi hadi gel de inan...sonra klasik olan mağazacı palavrası daha ucuz ürünlere çin malı o yaramaz lafına gıcığım zaten ya ellerinde bi ürün yoksa ya da daha pahalı bir ürünü kakalamak istediklerinde bu yalana atlıyolar hemen bu sadece perde konusnda da değil herşeyde böyle..adama bier de bu yine o sitede gördüğüm çift sistem stor perden var mı yakından bi göreyim dedim elinde olmadığı için ne yalanlar uydurdu yok mekanizması kötüymüş yok çok kalitesiz bir ürünmüş aman parçası asla bulunmazmış iyi de kendisinin de sattığı klasik stor perde mekanizması onda kullanılanda:37:
yani ben zebra kullanmıyorum evi karartır içeriyi gösterir falan bilmem de bu pahalı mal iyi maldır lafı artık çok eskide kaldı rekabet diye bişey var ama biz bu kafada oldukça adamlar daha çook kullanırlar bu yolu tabiki...

pahalı derken markasının olmasından bahsettim ben.. ayrıca sizde karşılaştrabilirsiniz gidin bir perdeciye zebraların aralarındaki tül kısımlarının hangisinde daha seyrek hangisinde daha sık dokunmuş olduklarını anlayabilirsiniz, işte fiyatı farklılaştıran da bu oluyor..

ben de yeni aldım dün taktık mutfaağa gayet hoş havasıdeğişti valla çok da uyguna geldi pazardan şipariş verdim gaayet de kaliteli 2 metre toplamda 130 a maloldu

ben bu zebrayı epeyce bi mutfağıma almak için araştırmış biri olarak söylemeliyimki asla satıcıya güvenilmiyo adamlar çin malı aslında ucuz olan bi malı size 110 diye satsa nerden bileceksinizki kalite tescil belgesi mi soruyoruz hepimiz alırken adamların pahalı dediği iyidir mantığıyla hareketle aslında değeri o olmayan bir ürüne dünya kadar para ödüyoruz elleyerek gözle falan anlaşılır diyceksiniz o zaman işte size örnek
z201212211426182.jpg
misal bu benim bulunduğum ilde bütün perdecileri gezdim bu perdenin aynısına ki bence burdakiler bundan daha kaliteli görünmüyordu adamlar 85 lira dediler toplamda 470 lira fiyat çıkardılar...ben de resimde yazılı olan siteden baktım ölçülerimi harfi harfine aynen girdim ve çıkan fiyat 270 liraydı etek modeli bocuğu dahil iki örnekte de ee şimdi ben nasıl inanayım bu adama...aynı adam asla içeriyi göstermez temizliği çok kolay evi karartmaz da dedi hadi gel de inan...sonra klasik olan mağazacı palavrası daha ucuz ürünlere çin malı o yaramaz lafına gıcığım zaten ya ellerinde bi ürün yoksa ya da daha pahalı bir ürünü kakalamak istediklerinde bu yalana atlıyolar hemen bu sadece perde konusnda da değil herşeyde böyle..adama bier de bu yine o sitede gördüğüm çift sistem stor perden var mı yakından bi göreyim dedim elinde olmadığı için ne yalanlar uydurdu yok mekanizması kötüymüş yok çok kalitesiz bir ürünmüş aman parçası asla bulunmazmış iyi de kendisinin de sattığı klasik stor perde mekanizması onda kullanılanda:37:
yani ben zebra kullanmıyorum evi karartır içeriyi gösterir falan bilmem de bu pahalı mal iyi maldır lafı artık çok eskide kaldı rekabet diye bişey var ama biz bu kafada oldukça adamlar daha çook kullanırlar bu yolu tabiki...

tatlım bu nun metresi 30 tl diye biliyorum tabi elimle tutmadan anlayamam kalitesini ama ben diktirdim toruma odama daha yeni..anlaman için biraz gezmen lazım eş dostun evindekilere bakman sorman lazım önce zamanla öğrenirsin ben hiç pat diye alışverişe cıkmam önce araştırıyorum soruyorum ..evimdekilerin fiyatına şaşan arkadaşlarım çok hep kampanya yakalıyorum ..

bende mutfagıma yaptırdım çok memmunun ama fiyatını hatırlamıyorum biraz yüksekti galiba sonrada salonuma yaptırdim

Benim çalışma odamda var ne dışarı dan içerisi görünüyor ne de tam tersi. Çok
memnunum yeni evime de yaptıracağım.

sizin perde markanız nedir ???

Brillanttı canım..3yıl oldu her yaz yıkıyorum bi şey olmadı içeriyi de göstermiyor..
bende bugün araştırdım brillantı cok begendim inşallah önümüzdeki haftalarda diktiricem benim için içerisinin gözükmemesi lazım eşim bu konuda çok hassas normal perde var onların güneşliklerini iki tane diktirdim o kadar takıntılı yani demorhome pek begenmedim ve pahalıydı taç ve brillant güzeldi cevabınız için çok teşekkür ederim....:KK60::KK60::KK60:bebişinizi sağlıcakla alın kucagınıza:anneadayı::anneadayı:

Back
X