• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir Ettin Hayatı...

canım doğum günün kutlu olsun.
bu kötü zamanların geçecek biliyorsun dimi, pırıl pırıl üni. öğrencisisin, istikbalin parlak, yeter ki evden anılarından kurtulmak için yanlış kararlar verme.
geçmişinle hesaplarını kapatacağın, kendi aileni kuracağın güzel günlerin çabuk gelsin doğum günü kızı.:D

Oncelikle dogum gunun kutlu olsun canim benim.
Bu gunden itibaren hayat sana hep guzellikler nasip etsin.
Hep guldursun insallah.
Eminimki piril piril gelecegi parlak guzel bi kizsin.
kardesin kac yasinda?
Annendende pek bi fayda yok anlasilan.
Kardesin resit olnca ayri eve ciksaniz iki kardes yasar gidersiniz, en guzeli bu galiba.
Belkide illa resit olmasina gerek yok sen korucu gibisinden alamazmisin acaba kardesinin velayetini?
Oyle bi yasa yokmu acaba.

Doğum günün kutlu olsun canım. Yaşın küçük sanırım.Çok çalış iyi çalış ki ekonomik özgürlüğün olsun o zaman kimsenin kahrını çekmez kardeşine de kendine de bakarsın

teşekr ederm 22 yaşındayım küçük sayılmam

canım doğum günün kutlu olsun.
bu kötü zamanların geçecek biliyorsun dimi, pırıl pırıl üni. öğrencisisin, istikbalin parlak, yeter ki evden anılarından kurtulmak için yanlış kararlar verme.
geçmişinle hesaplarını kapatacağın, kendi aileni kuracağın güzel günlerin çabuk gelsin doğum günü kızı.:D

teşekr ederm cnm

doğum günün kutlu olsun. mutlu bi geleceğin olur inşallah :'

teşekr ederm cnm inş

Oncelikle dogum gunun kutlu olsun canim benim.
Bu gunden itibaren hayat sana hep guzellikler nasip etsin.
Hep guldursun insallah.
Eminimki piril piril gelecegi parlak guzel bi kizsin.
kardesin kac yasinda?
Annendende pek bi fayda yok anlasilan.
Kardesin resit olnca ayri eve ciksaniz iki kardes yasar gidersiniz, en guzeli bu galiba.
Belkide illa resit olmasina gerek yok sen korucu gibisinden alamazmisin acaba kardesinin velayetini?
Oyle bi yasa yokmu acaba.

teşekr ederm cnm hayır alamam ben kardeşimi okuyorum ne işim var ne evim

Doğum günün kutlu olsun canım.
Böyle düşünme lütfen, insan ailesiyle ne kadar kötü şeyler yaşarsa yaşasın hepsi geride kalıyor, kalacak.
Ve sen buraya baban için keşke ölsen yazdığın için baban öldüğünde inanılmaz pişmanlık duyacaksın. Vicdan azabı çekeceksin. Belki de beni anımsayacaksın, bu söylediklerimi..
Ben de annemle anlaşamıyordum. Çok kötüydü aramız, ama şimdi çok şükür düzeldi.
Onların ne düşündüğünü ne yaşadığını bilemeyiz kendi dünyamızla meşgulüz çünkü.
Tüm mutsuzluklar bizim değil, tüm üzüntüler bizim başımıza gelmiyor.
Senin kırgınlıkların, üzüntülerin olduğu gibi onun da var.
Benim sana arkadaşça tavsiyem şu, alttan al ve ılımlı yaklaş ne kadar kötü olursa olsun.
İnan bana yumuşayacak.
Diyelim ki yumuşamadı, o zaman yarın öbür gün başına bir şey geldiğinde, öldüğünde en azından vicdanın rahat olur.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallahHoppa

Elif diğer konularından hatırlıyorum seni. Hemen hemen butun konularında olumsuzluk var. Bu durumu tam tersine çevirmeye çalış isyan etmek yerine kendine zarar verirsin yapma.

Doğum günün kutlu olsun canım.
Böyle düşünme lütfen, insan ailesiyle ne kadar kötü şeyler yaşarsa yaşasın hepsi geride kalıyor, kalacak.
Ve sen buraya baban için keşke ölsen yazdığın için baban öldüğünde inanılmaz pişmanlık duyacaksın. Vicdan azabı çekeceksin. Belki de beni anımsayacaksın, bu söylediklerimi..
Ben de annemle anlaşamıyordum. Çok kötüydü aramız, ama şimdi çok şükür düzeldi.
Onların ne düşündüğünü ne yaşadığını bilemeyiz kendi dünyamızla meşgulüz çünkü.
Tüm mutsuzluklar bizim değil, tüm üzüntüler bizim başımıza gelmiyor.
Senin kırgınlıkların, üzüntülerin olduğu gibi onun da var.
Benim sana arkadaşça tavsiyem şu, alttan al ve ılımlı yaklaş ne kadar kötü olursa olsun.
İnan bana yumuşayacak.
Diyelim ki yumuşamadı, o zaman yarın öbür gün başına bir şey geldiğinde, öldüğünde en azından vicdanın rahat olur.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallahHoppa

amin inş tşkr ederm ayrıca

Elif diğer konularından hatırlıyorum seni. Hemen hemen butun konularında olumsuzluk var. Bu durumu tam tersine çevirmeye çalış isyan etmek yerine kendine zarar verirsin yapma.

Bu arada doğum gunun kutlu olsun :)

teşekr ederm

Dogum günün kutlu olsun iyiki dogmussun ve kardesinin yanindasin
Bu da bir cesit sinav iste babanin evlatlarini sevmemesi , cephe almasi ne demektir anlamiyorum mana veremiyorum bendede ayni babadan var ben 8 yasimdan sonra hic görmedim dogru dürüst
sanma ki sansliyim yikilmis bir enkazin icinde kaliverdik.. hala ayakta kalmak icin savasiyorum hic destekcim olmamasina ragmen. Hergün ve yeniden...
Meslegini eline almaya bak sonrasi Allahkerim

dogum günün kutlu olsun.. biraz daha sabret... gayret ette bitsin su okul!!! mezun ol, bir is bul çalis... ayaklarinin üzerinde duracak duruma gelincede ayri eve çik (mümkünse) kardesini de yanina al!

Dogum günün kutlu olsun iyiki dogmussun ve kardesinin yanindasin
Bu da bir cesit sinav iste babanin evlatlarini sevmemesi , cephe almasi ne demektir anlamiyorum mana veremiyorum bendede ayni babadan var ben 8 yasimdan sonra hic görmedim dogru dürüst
sanma ki sansliyim yikilmis bir enkazin icinde kaliverdik.. hala ayakta kalmak icin savasiyorum hic destekcim olmamasina ragmen. Hergün ve yeniden...
Meslegini eline almaya bak sonrasi Allahkerim

teşekkür ederim canım

dogum günün kutlu olsun.. biraz daha sabret... gayret ette bitsin su okul!!! mezun ol, bir is bul çalis... ayaklarinin üzerinde duracak duruma gelincede ayri eve çik (mümkünse) kardesini de yanina al!

teşekkür ederim

İçime oturdu yazdıkların, birine içinden gelerek keşke ölse demek ne demek çok iyi bilirim. Bunu demek için derin, buz gibi bir yalnızlık, kimsesizlik içinde çırpınmak lazım.
Annen babandan da beter, bunları yaşamanıza izin verdiği için... Bu yaşta şiddet görmek de cabası zaten, kendi ailen güvensizleştirirken, diğer insanlara nasıl güveneceğini bilemiyorsun ve sonra da her şey yokuş aşağı gidiyor.
Ama herkes bu denli seni yıkmaya çalışırken yıkılırsan, istediklerini yapmış itaat etmiş olursun. Yapma bunu, inadına dik dur, inadına gül, inadına yaşa. Bir gün önce hıçkırıklara mı boğuldun, sabahına topla kendini, hayat çok kısa dipte geçirilmeyecek kadar hem de.
Okulun bitene ve iş bulana kadar sabredeceksin, ve en zararla atlatmaya çalışacak ve sadece kendini düşüneceksin. Kendine bir iyilik yap ve sadece kendini düşün olur mu? Sen ebeveynlerinden kıymetlisin, seni dövüp sindirip, onlara bağımlı, bir sığıntı haline getirmelerine izin verme. Filler tepişir, çimenler ezilir derler, annene olan hırsını senden çıkarıyor o şimdi. Bilmem anlatabildim mi?

Sen kardeşini bırakmayı aklından geçiremezken annen ikinizi birden bırakıp gitmiş.. Bence asıl kızman gereken annen en azından baban sizin başınızda durmuş, babanla aranızı düzeltmeye çalış ki ne kardeşine ne sana ziyan olsun hayat. Sözleri ağır sanırım buna içerliyosun ama neticede baban daha olumlu bakmaya çalış canım mecbursun buna. Ne yazık ki bence en büyük şansızlığın annen.

ah canım benım canım canım canım içimi parçaladın yaaa yüregim dağlandı allah o babanın belasını versın bacakları kırılsın yatalak olsun agzından tuvaletını yapsın kanser olsun kahrolsun adi herif. tek sperm atmakla babalık olmuyo adiiii köpekkkkk yaaa bize gel canım kurtul ondan ben üst kata oda yaparım sana eşimle yaşıyorum ama 5 vakit namazında ya aslında çok tuhaf bişey dedim ama çok üzüldüm bende 22 yaşındayım ama babam bizim i,çin ölür biter gece gündüz öper evliyiz ama hep arar babalık böyle olur eşimde çok iyi insandır sana kardeşi gibi bakar babandan kaçarsan bigün sokakta kalma istanbul çamlıcada yaşıyorum aynı yaştayız ben elimden geldigince destek olurum sana

:KK57::KK57::KK57:
Siz iyi misiniz arkadaşım? Bu nedir böyle ya allahaşkına!!
Kötü de olsa baba babadır, ben şikayetçi bile olsam birisi babam için böyle diyecek ve ben onun iyi bir kalbi olduğunu düşüneceğim ve teşekkür edeceğim ha :KK57: Allah muhafaza katil olurum herhalde!
Ayıca bir genç kızı bu şekilde evden kaçmaya teşvik etmenize ise diyecek bir söz bulamıyorum, pes!!!

Konu sahibi de bu yoruma teşekkür edebildiğine göre benim konu ile ilgili düşüncelerimin bir önemi olmaz sanırım..

Doğum gününüz kutlu olsun bu arada!

:KK57::KK57::KK57:
Siz iyi misiniz arkadaşım? Bu nedir böyle ya allahaşkına!!
Kötü de olsa baba babadır, ben şikayetçi bile olsam birisi babam için böyle diyecek ve ben onun iyi bir kalbi olduğunu düşüneceğim ve teşekkür edeceğim ha :KK57: Allah muhafaza katil olurum herhalde!
Ayıca bir genç kızı bu şekilde evden kaçmaya teşvik etmenize ise diyecek bir söz bulamıyorum, pes!!!

Konu sahibi de bu yoruma teşekkür edebildiğine göre benim konu ile ilgili düşüncelerimin bir önemi olmaz sanırım..

Doğum gününüz kutlu olsun bu arada!
Seni enterese ettiğini sanmıyorum aynen bi onemi olmaz iyi gclr

ah canım benım canım canım canım içimi parçaladın yaaa yüregim dağlandı allah o babanın belasını versın bacakları kırılsın yatalak olsun agzından tuvaletını yapsın kanser olsun kahrolsun adi herif. tek sperm atmakla babalık olmuyo adiiii köpekkkkk yaaa bize gel canım kurtul ondan ben üst kata oda yaparım sana eşimle yaşıyorum ama 5 vakit namazında ya aslında çok tuhaf bişey dedim ama çok üzüldüm bende 22 yaşındayım ama babam bizim i,çin ölür biter gece gündüz öper evliyiz ama hep arar babalık böyle olur eşimde çok iyi insandır sana kardeşi gibi bakar babandan kaçarsan bigün sokakta kalma istanbul çamlıcada yaşıyorum aynı yaştayız ben elimden geldigince destek olurum sana
bu nasıl bi bedduadır ya..okurken ürktüm..

kardeşiniz kaç yaşında? evden ayrılmadan onu da yanına alın, tek başına depresyona girer

Back
X