• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir Ettin Hayatı...

Çok doğru:KK66:

Doğum günün kutlu olsun elifksk, asla umutsuz olma, birgün herşey yoluna girecektir, yeter ki sen oku ve mesleğini eline alıp çalış.
Ve unutma, bir abladan ziyade bir anne öğüdü, sokaklar en kötü aileden daha acımasız, şu anda yaşadıklarına katlanamıyor olabilirsin, haklısındır da lakin gülüm sakın ama sakın babandan kurtulmak için kendini asla sokağa atma.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun, insanoğlu acıma duygusundan yoksun zira.

teşekür ederim mune abla :) yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya niyetm yok zaten en kolay çıkış yolu diplomam ve işten geçiyor

Elif nice senelere..

teşekür ederim :)

bugun butun konularını okudum ısrarla..ama büyük sözü dinle ve bi psikoloğa git..tedavi olman lazım ciddi ciddi..sakın kızma ama bunu yap lütfen..şizofren başlangıcı gibi bişeyler var sende..hasta olan hastayım demez kesinlikle ama umarım çevrende sana yardım edebilecek birileri vardır

dogum gunun kutlu olsun elif,
konunu gec okudum.
herkesin hayatında bazı sıkıntılar var, maalesef seninki de babanla ilgiliymis.

ama bir de su açıdan dusun,
senin egitimine karsı cıkan bir aile degil veya her ne kadar aranızdaki iletisimde ciddi sorunlar olsa da basını sokacagın bir evin olması, tek guvencem dedigin meslegi edinebişlmek icin calısabilecegin bir odanın olması o kadar degerli ki...
insanlar neler neler yasıyorlar,
sana kızdıgı icin canını acıtmaya calıssa da emin ol baban öpmek istemese sarılmak istemese sana hic yanasmazdı zaten.
demek ki annene karsı ciddi bir ofkesi var ve aslında sen odana gectiginde sizi kaybetmekten korkuyor ki doldurdu diye kavga cıkarıyor, sizi sucluyor...
aralarındaki sorunlar onlarla alakalı, size yansıtmaması gerekir fakat herkes bir degil işte.
ama babanın coook cok kotu biri oldugunu dusunmuyorum... hergun 3.sayfa haberlerinde ne babalar okuyoruz : (

sen akıllı birisin aslında, fakat bazen bunu kullanmayı secmek yerine fazlasıyla duygusallasıyorsun,
o zamanlarda da olur olmadık seyleri kafana takıyorsun...
bak canım bir abla tavsiyesi olarak gor,
mezun olmadan okulun psikoloji departmanına saglıgın icin git ki ileriki hayatında daha ciddi sıkıntılar yasama.
emin ol bu yazdıgın babanla ilgili mevzuları arkanda bırakacagın gunler gelecek...
ancak simdiden alacagın psikolojik bir destek ile o zaman farklı dusuncelere dalmak yerine derslerini nasıl geciyorsan aynen o pozitiflikte olayları algılayıp buna gore yorumlayacak ve hayata karsı daha guclu olabileceksin...

bu dogum gununde kendine bir iyilik yap ve yeni baslangıclar icin simdiden somut bir adım at hadi ; )

Back
X