- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Geçmiş doğun günün kutlu olsun elif 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama başkalarının hayatına geleceğine müdahale etmek sizi enterese ediyor!Seni enterese ettiğini sanmıyorum aynen bi onemi olmaz iyi gclr
boşanmak üzere olduğun paranoid şizofren kocan ne zaman iyileşti ve ne hakla o kadar bedduayı edebiliyorsunah canım benım canım canım canım içimi parçaladın yaaa yüregim dağlandı allah o babanın belasını versın bacakları kırılsın yatalak olsun agzından tuvaletını yapsın kanser olsun kahrolsun adi herif. tek sperm atmakla babalık olmuyo adiiii köpekkkkk yaaa bize gel canım kurtul ondan ben üst kata oda yaparım sana eşimle yaşıyorum ama 5 vakit namazında ya aslında çok tuhaf bişey dedim ama çok üzüldüm bende 22 yaşındayım ama babam bizim i,çin ölür biter gece gündüz öper evliyiz ama hep arar babalık böyle olur eşimde çok iyi insandır sana kardeşi gibi bakar babandan kaçarsan bigün sokakta kalma istanbul çamlıcada yaşıyorum aynı yaştayız ben elimden geldigince destek olurum sana
canım sen bayanın yaptıgı yazıya yorum yapmak için giriyosun. bayana yapılan yorumlara müdahale etmek için girmiyosun görevin o degil. kaldiki onun babası senın degil senı ne entere ediyoda o teşekkür ederken sen saçma sapan laf olsun diye müdahalelerde bulunuyosun? sen kendı ısıne bak ben kendı işime eger bana konu sahıbı tepki gösterseydi özür dilerdim. ama senı enterese etmedigi halde laf olsun diye konuşman sadece tartışma yaratıcakAma başkalarının hayatına geleceğine müdahale etmek sizi enterese ediyor!
Siz bence kendi hayatınızı yoluna koyun ondan sonra başkalarına yardımcı(!) olmaya kalkışın.
onun üzerinden 6 7 ay geçti.. noldugunu merak edenler için son durumu yazıp herşeyın düzeltigini tedavi oldugunu yazalıda 3 ayı geçti. kusura bakmayında sizene senın babanmı senın derdinmi konu sahibi sen degilken o degil sen hesap soruyosun.. kadınlar kulubude gereksiz hesap soranlar dolu. sen kendı işine bak.. asıl sen ne hakla benım yaptıgım yoruma konu sahibi teşekkür ederken sen müdahale ediyosun..boşanmak üzere olduğun paranoid şizofren kocan ne zaman iyileşti ve ne hakla o kadar bedduayı edebiliyorsun![]()
beddualar çirkin.onun üzerinden 6 7 ay geçti.. noldugunu merak edenler için son durumu yazıp herşeyın düzeltigini tedavi oldugunu yazalıda 3 ayı geçti. kusura bakmayında sizene senın babanmı senın derdinmi konu sahibi sen degilken o degil sen hesap soruyosun.. kadınlar kulubude gereksiz hesap soranlar dolu. sen kendı işine bak.. asıl sen ne hakla benım yaptıgım yoruma konu sahibi teşekkür ederken sen müdahale ediyosun..
Birincisi ben sizin canınız değilim.canım sen bayanın yaptıgı yazıya yorum yapmak için giriyosun. bayana yapılan yorumlara müdahale etmek için girmiyosun görevin o degil. kaldiki onun babası senın degil senı ne entere ediyoda o teşekkür ederken sen saçma sapan laf olsun diye müdahalelerde bulunuyosun? sen kendı ısıne bak ben kendı işime eger bana konu sahıbı tepki gösterseydi özür dilerdim. ama senı enterese etmedigi halde laf olsun diye konuşman sadece tartışma yaratıcak
olamazsın zaten sıfatı olmayana canım der geçiştiririm huyum kurusun.. konu sahıbı yerıne benım konuştuguma yorum yapma senı dikkate almıyorum. onun babası onun hayatı o rahatsız olmayıp teşekkür ederken senın yokk öyleee yokk böyle konuşmann çooook boş kusura bakma. hem ona kaç gel demedım eger bıgun dayanamazsan sokakta kalma ben yardım ederım dedım. hem pardonda sızene sıze sorarakmı ıstedıgım yorumu yapıcam ben senın gıbı yalandan ahh canımm vahh canım yapmayı sevmıyorum zor durumdaysa yardım edıcegımı yerımı yurdumu soyluyorum o yuzden bana akıl vermek senın haddın degıl daha cvp vermeyın bende vermıcem uzayıp gıdıcek yoksa.Birincisi ben sizin canınız değilim.
İkincisi ben buraya "görevli" olarak girmiyorum :) Ben ister yazıya cevap vermek için girerim istersem yapılan yorumlara karşı yorum yazmak için, bana böyle bir hak verilmiş ki sizin yazdığınız yorumun altında cevapla seçeneği var.
Elif'in bugüne dek yazdığı konuları uzaktan da olsa takip ediyorum ve mantığından çok duyguları ile hareket eden bir kız olduğunu düşünüyorum, bu durumdayken sizin gibi birisi ona böyle şeyler yazarsa bir anne olarak elbette ben buna karşı çıkarım.
Sizin eşiniz kim oluyor ki ona babasından daha iyi baksın! Bir kez yazmış olsaydınız amann işte boş boş konuşmuş der çok dikkate almazdım belki ama tekrarlayarak evden kaçması durumunda ona bakabileceğinizi söylemeniz çok ilginç ve düşündürücü..
Demek istediğimi azcık düşünme yetisi olan herkes anlayabilir, daha fazla uzatıp kırıcı olmak istemiyorum. Sizin de dediğiniz gibi herkes kendi işine baksın kendi hayatını düzene sokmaya çalışsın...
ama o çok kötü bi adamın kızın yazdıkalrına çok üzüldüm bi anda yazdım konu sahıbı kırıldgını söyleseydı tabıkıde özür dilerdim ama o gayet çok iyi kalplisin sagol diyerek karşıladı. burdakiler sanki onu enterese eden bi durum gibi hesap sorma çabasına düştübeddualar çirkin.
beddua eden insandan hep korkmuşumdur![]()
teşekr ederm :)Okulunu hayırlısıyla bitir. Bitirir bitirmez iş hayatı ve evlilik hayatı seni bekleyecek. Gerekirse çalışıp başka bir eve çıkarsın. Sadece sabretmen gerekecek.
Mutlu yıllar dilerim.
ay allah razı olsun konu sahibi açıklama yaptıgına göre daha kımse bana yok nasıl konuştun yok nasıl beddua ettın yok kız evden kaçsın dıye ugraştın gibi konuşmasın terslicem artık.. kımseyede kaç evinden demedim eger bıgun dayanamazsan ben yardım ederim dedim çok üzüldügüm için!!!!!!! sankı sızın babanız hakkında konuşmuşum gibi davranıyosunuz.. neyse !açıklamamı yapayım gideceğimden değil ama hiç tanımadığım birinin bile bana kol kanat germek istemesine teşekkür ettim geçtim. ve söylenen sözler zerre kadar umrumda değil gram merhamet yok artık içimde babam denilen adama. sokaktaki geçen vatandaştan farkı yok benim için o yüzden takmıyorum bile
ay herkes bitti sizmi başladınız şimdide? lütfen sizin derdiniz degil sizin babanız degil kısaca sizi enterese etmez ben kaç gel demedim bigün dayanamaz kaçarsan sokakta kalma ben yardım etmeye çalışırım elimden geldigince dedim. siz burda ahh vahh diye yardım edersiniz ben gerçekte el uzatırım sizi sorcak degilim. iyi akşamlarGeçmiş doğumgününüz kutlu olsun.
Dilerim bundan sonra güzel olur herşey sizin için.
T Tarzz o nasıl bir bedduadır öyle. Konu sahibi o adamla yaşarken böyle ağır beddualar etmiyor, sizde biraz dilinize hakim olmalısınız. Ayrıca gel bende kal vs demenizde hiç hoş değil. Gencecik bir kız evden kaçıp siz ve çokça yakındığınız eşinizin yanına mı taşınsın. Böyle bir tesvik hoş değil.
Çok doğrukızlar lütfen polimiğe girmeyin mune abla şutlayacak yoksa hepimizi.