Zehir gibi geçti günüm

Aman dur zaten paranoyak adamı sorguya çekmeye başlamıştır bile.

yok nedendir bilinmez o konuda hiçbir şey yazmıyor, geçen seferde şiddetle reddetmişti bu görüşümü.. o sadece kızları silsin rehberden, arkasından ne çıkacağı Elif için önemli değil.

yıllardır sana yorum yapılıp duruyor da ben nışanlının fıkrını merak ettım nıye katlanıyor tum bunlara?
bırlıktelı falan mı yasadınız o yuzden mı acaba
Yuh ne alakası var bizim çok şiddetli tartışmalatımızda oldu hemde sayısız ayrılmak isteyen her şekilde ayrılır
Şöyle hissettrmiyorum elbette yüzüm asık oluyo ama öyle sıradan bir tartışma yaşadık diyorum
Madem bi halt karıştırıyo o zaman niye hala benimle beraber, diyorumya çok şiddetli kavgalarımız oldu ayrılmanın eşiğinden defalarca döndük ama döndük işte ayrılmak isteyeni kimse tutamaz

Ben zorlamadım ki kendisinindevteklif ettiği zamanlar oldu gel izle diye ne car bunda bizim vayan bi hocada eşini getirmişti dersimize
Dikkat ette kınadığını kendin yaşama bence ven böyle isem nişanlımda melek değil

Size kocaman bir oha cekiyorum.
Nisanlinizin yerinde olsaydim o yuzugu suratiniza atardim bu ne yahu iki olaydada haksizsiniz heleki o kizi silmekte nasil igrenc dusunceleriniz var.

Senin yerinde olsam intihar ederdim herhalde sürekli mutsuzluk şüphe kuruntu ile nasıl yaşar insan

Ben artık sadece gerçekten yardımcı olmayaalulanları dikkate alıcam, dalgaya alıp eğlence arayanları değil

Peki bşrşey dorcam eşine işyerindeki kızlardan mesaj gelse rahatsız olmazmısın
Eşimin işyeri kendisinin zaten öyle olduğu için her gün tonlarca mesaj geliyor,asistanı sürekli arar,whatsapp dan konuşurlar ve asistanı kız.Konuşmak zorunda adamın işi gücü var neden rahatsız olayım ki.Benim eşim hakedene çok güzel cevabını veren bir insandır,karşı tarafın bir yanlışı olursa gerekeni yapar.Daha önce ne asılanlar gördüm ona ben çok güzel tersledi,dışarı çıkarız ağzı açık bakanlar gördüm baksınlar,demek kocam ne yakışıklı ki bakıyorlar Elin kızı için ben niye sevdiğim adama hayatı dar edeyim ki.O beni seviyor,benimle evlenmiş bu yeter bana.Özgüveni yüksek bir insanım,o yüzden asla kimseyle yarışa girmem,kendimi küçük düşürmem.Ha benim kocam bir yanlış yaparsa o zaman işler değişir işte ilişkimi bitiririm direkt.Ama benim kocamın bir yanlışı olmadığı sürece gereksiz insanlar için kendimi de onu da sıkmam.Bu arada kıskanç bir insanımdır ha,eşi mi sahiplenirim çok ama bunu yerinde ve zamanında yaparım,önemli şeylere sinir olurum.Biri benim yanımda eşime asılsa tabi ki sinirlenirim,belki saçından tutup yolasım bile gelebilir,ama asla kendimi küçük düşürmem kimse için.

Ben artık sadece gerçekten yardımcı olmayaalulanları dikkate alıcam, dalgaya alıp eğlence arayanları değil

gerçekten yardımcı olmaktan kastın nedir?

- "haklısın, kökü kurusun bütün kadınların" demek mi?
- "o adam seni aldatmaz, kör gibi sana aşık" demek mi?
- "hastasın, acilen tedavi ol" demek mi?

nedir Elif?

Daha önce ilişkiniz oldu mu? Onda da böyle miydiniz? Yoksa nisanliniza karşı mi bu derece suphecisiniz. Hiç aldattı mı sizi?

D damdan kızımız olduğu için görüntülü konuştuk 1 defa kızını özlüyor çünkü yokken, yoksa ben aramam, zaten hep benim yanımda 2 gün ailesi ve arkadaşlarıyla geçirsin ne olacak diyorum.
Benim eşimin de bazı konularda kıskançlıkları vardır ama ben BDV' de konuları okumaya başladığımdan beri hiç kızmıyorum ufak kıskançlıklarına.

sen düzelmeden evlenme. ister istemez kaç kere aynı şeylerii yaşayacaksınız. çok ciddiyim

Yaşamam merak etme.
Dersine kıskandığı için eşini getiren adam normal değildir. "Ama o da yaptı, bu da yaptı" yok. Demek ki sizin orada anormallikler bayağı fazla, ne diyim. Benim hocalarım ve eşleri böyle şeylere gerek duymamışlar demek ki. Öğretmenimin eşi dersimize girse noluyoruz derdik herhalde. :)

Adam isteksizse bile şaşırma seninle evlenmek için can atan erkeğin aklından şüphe ederim.

Sen bizimle kafa buluyosun bence, kimse kimseye bu kadar katlanmaz.
Katlanıyorsa da eğer elbet bir noktada bırakıp koşarak uzaklaşır. Sabret ve gör..

anladım işte

benimki de öyle oğlunu arar vs

benim için normal de

hani eve misafir geldi de bana neden az mesaj attı diyen kızlar var ya ben onları kastettim

hani X hoca hastayı hastaneye götürdü diye güldüler dedin ya

ben de senin kıskançlığın yüzünden gülmüşlerdir demiştim

evet öyle olmuş; zira dersine sevgilisini getiren hoca bu kıskançlığa rağmen kadını nasıl doktora götürmüş giye gülmüşler

yoksa normal şartlar altında hastalananı doktora götürmenin nesi komik olabilir ki

Hayır hiçbiri değil ama burda şunları işitiyorum, hasta parsnoyak inş ayrılır nişanlın senden için kötü fesatsınvs vs...
Kurmadan üzmeden de yorum yapılabilir değil mi?
Haksızssm haksızım bunu illa üzerek mi söylemek mi lazım

Daha önce ilişkiniz oldu mu? Onda da böyle miydiniz? Yoksa nisanliniza karşı mi bu derece suphecisiniz. Hiç aldattı mı sizi?
Hayır olmadı, aldatmadı ama güvenimi sarsan yfak tefek şeyler oldu anlatmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…