- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi elifff_____
-
Aman dur zaten paranoyak adamı sorguya çekmeye başlamıştır bile.
Yuh ne alakası var bizim çok şiddetli tartışmalatımızda oldu hemde sayısız ayrılmak isteyen her şekilde ayrılıryıllardır sana yorum yapılıp duruyor da ben nışanlının fıkrını merak ettım nıye katlanıyor tum bunlara?
bırlıktelı falan mı yasadınız o yuzden mı acaba
Şöyle hissettrmiyorum elbette yüzüm asık oluyo ama öyle sıradan bir tartışma yaşadık diyorumevdekilere nasıl hissettirmiyorsun
yani bu kadar basit şeye buraya konu açanın yüzü düşer; canı sıkılır; ağlar vs vs
evdekiler bu haddinden fazla kıskançlığın farkında mı değil yoksa artık umursamıyorlar mı
Madem bi halt karıştırıyo o zaman niye hala benimle beraber, diyorumya çok şiddetli kavgalarımız oldu ayrılmanın eşiğinden defalarca döndük ama döndük işte ayrılmak isteyeni kimse tutamazArtık bende buna inanıyorum ofisim çünkü hiçbir insan evladı erkek demiyorum insan evladı diyorum bukadar kıskançlığa dayanamaz eşime okuyorum şok bir biçimde bakıyor bi tarafıyla gülüyor bu nebiçim şey diye valla
Ben zorlamadım ki kendisinindevteklif ettiği zamanlar oldu gel izle diye ne car bunda bizim vayan bi hocada eşini getirmişti dersimizeDerslere katılıp arkada oturup izlemek mi? Hahahaha
Arkanızdan edilen lafları ve size ne kadar güldüklerini hayal edebiliyorum. Ne diyordu nişanlınız? "Ee bugün bakıcısı gelemiyor, ben de yalnız bırakamayıp işe getirmek zorunda kaldım" filan. :) çocuk gibi adamın peşine... Kendinizi ve sevgilinizi ne kadar gülünç duruma sokmuşsunuz, öğrencileeine rezil etmişsiniz. En acısı da bunları çok normal sanmanız. İnsan hareket etmeden önce biraz düşünür. Kıskançlık beyninizi eritmiş artık. Ne yaptığınızı ne dediğinizi, kimi neyden kıskanacağınızı şaşırmışsınız. Yazık diyorum.
Bu üye gerçekten Lorena'ysa ve bu adam aynı kişiyse adama da diyecek laf bulamıyorum. O aileye yazık olmuş, hem kendi evlatlarından hem evlatlarının aileye soktuğu kızdan.
Paranoyak sizsinizAman dur zaten paranoyak adamı sorguya çekmeye başlamıştır bile.
Senin yerinde olsam intihar ederdim herhalde sürekli mutsuzluk şüphe kuruntu ile nasıl yaşar insanHepiniz haklısınız ama çok kötüyüm işte isterse tekrar kaydetsin o kızı yine silcem o rehberde duramaz.
Elti olayınıda konuşcaz.
İçime attım bşy demedim işte ama içime atınca daha kötü oluyorum çok canım acıyo
Şu da var kuzeninin eşi var bugün oda oradaydı biz ev tuttuk hayırlı olsun bile demedi ama benim aptal nişanlım ona yardım etmiş not filan bulmuş( oda ünide çalışıyo) onu bile sormadım sen ona ne ara yardım ettin diye
Eşimin işyeri kendisinin zaten öyle olduğu için her gün tonlarca mesaj geliyor,asistanı sürekli arar,whatsapp dan konuşurlar ve asistanı kız.Konuşmak zorunda adamın işi gücü var neden rahatsız olayım ki.Benim eşim hakedene çok güzel cevabını veren bir insandır,karşı tarafın bir yanlışı olursa gerekeni yapar.Daha önce ne asılanlar gördüm ona ben çok güzel tersledi,dışarı çıkarız ağzı açık bakanlar gördüm baksınlar,demek kocam ne yakışıklı ki bakıyorlarPeki bşrşey dorcam eşine işyerindeki kızlardan mesaj gelse rahatsız olmazmısın
Ben artık sadece gerçekten yardımcı olmayaalulanları dikkate alıcam, dalgaya alıp eğlence arayanları değil
Yaşamam merak etme.Yuh ne alakası var bizim çok şiddetli tartışmalatımızda oldu hemde sayısız ayrılmak isteyen her şekilde ayrılır
Şöyle hissettrmiyorum elbette yüzüm asık oluyo ama öyle sıradan bir tartışma yaşadık diyorum
Madem bi halt karıştırıyo o zaman niye hala benimle beraber, diyorumya çok şiddetli kavgalarımız oldu ayrılmanın eşiğinden defalarca döndük ama döndük işte ayrılmak isteyeni kimse tutamaz
Ben zorlamadım ki kendisinindevteklif ettiği zamanlar oldu gel izle diye ne car bunda bizim vayan bi hocada eşini getirmişti dersimize
Dikkat ette kınadığını kendin yaşama bence ven böyle isem nişanlımda melek değil
Adam isteksizse bile şaşırma seninle evlenmek için can atan erkeğin aklından şüphe ederim.tmm ben haksızsınız demiyorum ama Elimde değill işte.
Ve bu elti konusunda eminmisiniz
Yani bu olayı öyle bi anlattı ki bana ağzını yaya yaya sanki böyle istekmişsiz gibi anlattı.tabi öyle bşy yok ama mişanlım ona fırsat vermiş bence heyecanlıyım diyebilirdi
Hı hıParanoyak sizsiniz
D damdan kızımız olduğu için görüntülü konuştuk 1 defa kızını özlüyor çünkü yokken, yoksa ben aramam, zaten hep benim yanımda 2 gün ailesi ve arkadaşlarıyla geçirsin ne olacak diyorum.
Benim eşimin de bazı konularda kıskançlıkları vardır ama ben BDV' de konuları okumaya başladığımdan beri hiç kızmıyorum ufak kıskançlıklarına.
Ben eger evlenirse evliliğine 1 yıl veriyorum.Sen bizimle kafa buluyosun bence, kimse kimseye bu kadar katlanmaz.
Katlanıyorsa da eğer elbet bir noktada bırakıp koşarak uzaklaşır. Sabret ve gör..
Hayır hiçbiri değil ama burda şunları işitiyorum, hasta parsnoyak inş ayrılır nişanlın senden için kötü fesatsınvs vs...gerçekten yardımcı olmaktan kastın nedir?
- "haklısın, kökü kurusun bütün kadınların" demek mi?
- "o adam seni aldatmaz, kör gibi sana aşık" demek mi?
- "hastasın, acilen tedavi ol" demek mi?
nedir Elif?
Hayır olmadı, aldatmadı ama güvenimi sarsan yfak tefek şeyler oldu anlatmak istemiyorumDaha önce ilişkiniz oldu mu? Onda da böyle miydiniz? Yoksa nisanliniza karşı mi bu derece suphecisiniz. Hiç aldattı mı sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?