Zehir gibi geçti günüm

ben de diyorum ayy bu kız lorenanın tıpkısının aynısı,hay siz çok yaşayın:))

ezse geçse iyi
vallahi ben olsam yıkar geçerim.
al şekerim yüzüğünü hadi eyvallah.
ömür törpüsü yeminle.
adam beddualı mı ki acep?

onu geçtim bu çocuğun ana-babası yok mu yahu? nasıl kabul ediyorlar böyle birini ? yarın evlendiklerinde bunun kaynanası komşunun kızıyla samimi olsa onu da kıskanır, eşime yapacak kesin diye..

Adam cellatina aşık olmuş.net.

Gerçekten hakim olamıyorum yoksa istermiyim böyle ağlamayı kim bile bile üzülmek ister ki

hayır hiç merak etmedim..neden ediyim ki? bana tek geçerli sebep söyleyebilirmisin karşısındaki insanın özelini karıştırmak ona saygısızlık yapma hakkına sahip olmakla ilgili bir tek geçerli neden söyle...

[QUOTE="
Kalp krizinden ölürdüm[/QUOTE]

ben ölmedim bak bir kaç yaz önce diyorum; üzerinden ne kadar geçtiğini bile unutmuşum

sence düğün evinde bir kaç kuzen ne yapabilirler

eşim evli; kuzenlerin bir kısmı evli; uygunsuz ne yapılır; herkesin hala, teyze, dayı, amca ve kuzen olduğu bir ortamda

ya da ne bileyim kuzenlerle denize falan da mı gitmesek

bak şimdi öğrenciye dair takıntını anladım; seninle de öyle başlamış; kuzene dair takıntını da netleştir; hangi kuzenine ne şekilde yakınlaştığını gördün

ailesi mi istemiş; nişanlanmış mı aşık mı olmuş vs vs

Benim eşim böyle bişey yapamaz telimi alıcak akrabamı silicek sıkar o biraz böylelerine de elimin tersi çok yakışır valla 10 yıldır birlikteyiz ne hakaret nede böyle bi durum oldu aramızda arızalı değilim ondan mı acaba bilemedim bak şimdi

güzel arkadaşım bak senin iyiliğin için söylüyorum ya intihar edersin ya nişanlını öldürürsün bu gidişle... hipnozla tedavi yöntemleri var ne bileyim daha farklı yöntemler var... şu ana kadar anlattığın her konuda haksızsın..... yanlış anlamazsan birşey sorucam fiziksel görünüşünle ilgili beğenmediğin birşey mi var? ya da nişanlın gerçekten çok mu yakışıklı (bak beni de kıskanma evli barklı evlat yolu gözleyen hamile bir bayanım :) ) ya bu kadar kıskançlığın bir sebebi olmalı...

benim genişliğim sorgulanmıştı mesela bir konuda

ben çokkk genişim valla

kuzenine yan gözle bakacak adama kapı orda çekip gitsin

ben daha genişim

nişan akşamı Antalya'ya beş yıldızlı Rus dolu otele iş arkadaşı ile tatile gitti ve ben yüzüğü kaybedersin diye annelerin de gözünün önünde yüzüğü parmağından çıkarıp aldımm

:)))) çoookkk güldüm buna...

haha siz tam benim kalemimsiniz..
karşılıklı özgürlük hem karşınızdakini tanımaya da fırsat verir..

Gerçekten hakim olamıyorum yoksa istermiyim böyle ağlamayı kim bile bile üzülmek ister ki

Tamam ortada bir sorun var. Bunu tetikleyen bir şeyler olmuştur muhakkak.
Önemli olan sorunun var olması değil zaten sorunlar karşısında gösterdiğin tavır.
Ben öncesini bilmiyorum ama sanırım senelerdir burada bu tarz konular açıyormuşsun. İlk zamanlar duruma el atsaydın şu an mutlu olurdun işte.

Önce şunu kabul etmen lazım: Psikoloji diploman var mı? Hayır. Dolayısıyla sana uygulanan terapinin geçerli olup olmadığını tek seansta anlayacak kapasiteye sahip değilsin. İlaçların hiçbir işe yaramadığını da bilemezsin. Terapilerin ilk 1 ayı seni tanımak, sorunlarını belirlemek ve nasıl bir yol izleyeceğinizi karşılıklı planlamakla geçer. Psikiyatrik ilaçların etki göstermesi 6 ayı bulur. Acele etme, insanların seni nasıl tedavi edeceğini belirlemeye çalışma. Bırak herkes kendi işini yapsın sen sadece dediklerine uy. Maddiyatı da bahane etme annen baban biliyor mu durumunu? Benim kızımın böyle olduğunu bilsem ben ne yapar eder tedavisini yaptırırım eminim annen baban da senin için bunu yapar. Bu yaşadığın hayat değil çünkü.

Sacmalamissiniiz akrabalri silmek de nedir ? Sizinle fazla gitmez bence

onu geçtim bu çocuğun ana-babası yok mu yahu? nasıl kabul ediyorlar böyle birini ? yarın evlendiklerinde bunun kaynanası komşunun kızıyla samimi olsa onu da kıskanır, eşime yapacak kesin diye..

aile de mazoşisttir belki?
belki de topluca beddua almışlardır.

Ay bende lorena noldu ne yapti hic gozukmuyor diyordum

Meger burdaymis

Bayram gunu ne sevindim ne sevindim

Konuya gelirsek arkadaslar erken konusmayin bu adam ya bedduali ya asktan gozu kör olmus

En geniş benim galiba :)) Ben direkt Rus bir koca aldım, senede birkaç defa yanında ben olmadan ailesini ziyarete gider ben hepsine gidemiyorum bebek var diye. Tüm kız arkadaşları da kuzenleri de bebek gibidir çok güzeldir ama kıskanmak hiç aklıma gelmemişti. Hatta geçen hafta bebeklikten beri arkadaş olduğu bir kızın düğününe gitti yine Rusya' ya benim işlerim yoğundu izin alamadım 2 gün kaldı sadece 1 defa konuştuk telefonda hiç de sorun etmemiştim açıkçası. Elif' i anlamam imkansız bu yüzden

Ben senin nişanlının yerinde olsam oktan yüzüğü eline vermiştim
1-Telefonumu kurcalayamazsın
2-Herhangi birini silemezsin
3-Kuzenim senden önce vardı
4- On yedi yaşında çocuğun nosundan bile rahatsız olacak kadar takıntılıysan ben hayatımı senle paylaşmak istemem

Eltiye hiç girmeyeceğim bile
Öküz altında buzağı arayacağınıza önce aynaya bakın
Pes

anlayamazsın

telefonda da konuşmamanızı ben anlarım da buradaki 100lerce kadın onu da anlayamaz

nasıl 10 dakikada bir arayıp rapor vermedi mi

yatmadan önce aramadı mı vs vs

yıllardır sana yorum yapılıp duruyor da ben nışanlının fıkrını merak ettım nıye katlanıyor tum bunlara?
bırlıktelı falan mı yasadınız o yuzden mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…