- Konu Sahibi elifff_____
-
ben de diyorum ayy bu kız lorenanın tıpkısının aynısı,hay siz çok yaşayın:))Biz cok ugrastik,bizi cok delirttin biraz da seni yeni taniyan uyeleri ortadan ikiye catlat sinirden lorenacim.
Ama itiraf edeyim kuzenini telefondan silip akraba ya da yabanci kimse olmayacak diyerek kiskancligi bir ust basamaga tasiyana kadar en iyisi benim dedirttin bizlere yine :))
ezse geçse iyi
vallahi ben olsam yıkar geçerim.
al şekerim yüzüğünü hadi eyvallah.
ömür törpüsü yeminle.
adam beddualı mı ki acep?
Adam cellatina aşık olmuş.net.Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Gerçekten hakim olamıyorum yoksa istermiyim böyle ağlamayı kim bile bile üzülmek ister kiBen bir insanın 'kendime hakim olamıyorum, böyle olmak istemiyorum ama engelleyemiyorum' gibi bahanelere sığınmasını sorundan kaçmak olarak görüyorum.
Kendinize hakim olabilirsiniz, diğer canlılardan ayrılan özelliğiniz bu.
Bahane üretmek en kolayı herkes üretir, önemli olan çözüm bulmak. Sen bırak terapi görmeyi, buradaki önerileri bile bir bahaneyle bertaraf edip kendi düşüncelerini tekrarlamaya devam ediyorsun. Sanki duvara konuşuyor gibi bir his yaratıyor insanda, gerçekten böyle yaşamak çok zor olmalı.
Ben senin kendini sevdiğini düşünmüyorum Elif. Kötü niyetle demiyorum bunu ama kendini seven insan böyle davranmaz olaylar karşısında. Kendini sevmeyen başka kimseyi de sevemez. Gerçekten ilk defa böyle bir insan görüyorum ben.
Hiç merak etmedin mi
Bazı bayan hocalar mesaj atar onlara cevap verebilir ben bunları ayırıyorum cevap cermesini istemediğim insanlar kız öğrencilerin hepsi herhangi bi kz yani
Allah korusun ama biter
Öğrenciler çok fena hıcaşarın nosunu buluyolar
Hayır tabi onları kıskanmam, erk arkadsş olarak bölümümde bulunan insanlar var yeri gelcek beraber çalışcam ben onlarla ders aldığım tanıdığım insanlar var onun dışında ne benim erk arkadaşım bede nilanlımın kız arjadaşı yok
Sen bu dilden anlıyosun demek ki
Kalp krizinden ölürdüm
Hiç merak etmedin mi
Bazı bayan hocalar mesaj atar onlara cevap verebilir ben bunları ayırıyorum cevap cermesini istemediğim insanlar kız öğrencilerin hepsi herhangi bi kz yani
Allah korusun ama biter
Öğrenciler çok fena hıcaşarın nosunu buluyolar
Hayır tabi onları kıskanmam, erk arkadsş olarak bölümümde bulunan insanlar var yeri gelcek beraber çalışcam ben onlarla ders aldığım tanıdığım insanlar var onun dışında ne benim erk arkadaşım bede nilanlımın kız arjadaşı yok
Sen bu dilden anlıyosun demek ki
Kalp krizinden ölürdüm
güzel arkadaşım bak senin iyiliğin için söylüyorum ya intihar edersin ya nişanlını öldürürsün bu gidişle... hipnozla tedavi yöntemleri var ne bileyim daha farklı yöntemler var... şu ana kadar anlattığın her konuda haksızsın..... yanlış anlamazsan birşey sorucam fiziksel görünüşünle ilgili beğenmediğin birşey mi var? ya da nişanlın gerçekten çok mu yakışıklı (bak beni de kıskanma evli barklı evlat yolu gözleyen hamile bir bayanım :) ) ya bu kadar kıskançlığın bir sebebi olmalı...Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
benim genişliğim sorgulanmıştı mesela bir konuda
sen hastasın bu u kabul et ve tedavi ol...Gerçekten hakim olamıyorum yoksa istermiyim böyle ağlamayı kim bile bile üzülmek ister ki
:)))) çoookkk güldüm buna...ben çokkk genişim valla
kuzenine yan gözle bakacak adama kapı orda çekip gitsin
ben daha genişim
nişan akşamı Antalya'ya beş yıldızlı Rus dolu otele iş arkadaşı ile tatile gitti ve ben yüzüğü kaybedersin diye annelerin de gözünün önünde yüzüğü parmağından çıkarıp aldımm
ben çokkk genişim valla
ben daha genişim
nişan akşamı Antalya'ya beş yıldızlı Rus dolu otele iş arkadaşı ile tatile gitti ve ben yüzüğü kaybedersin diye annelerin de gözünün önünde yüzüğü parmağından çıkarıp aldımm
Gerçekten hakim olamıyorum yoksa istermiyim böyle ağlamayı kim bile bile üzülmek ister ki
Sacmalamissiniiz akrabalri silmek de nedir ? Sizinle fazla gitmez benceÖğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
onu geçtim bu çocuğun ana-babası yok mu yahu? nasıl kabul ediyorlar böyle birini ? yarın evlendiklerinde bunun kaynanası komşunun kızıyla samimi olsa onu da kıskanır, eşime yapacak kesin diye..
ben çokkk genişim valla
ben daha genişim
En geniş benim galiba :)) Ben direkt Rus bir koca aldım, senede birkaç defa yanında ben olmadan ailesini ziyarete gider ben hepsine gidemiyorum bebek var diye. Tüm kız arkadaşları da kuzenleri de bebek gibidir çok güzeldir ama kıskanmak hiç aklıma gelmemişti. Hatta geçen hafta bebeklikten beri arkadaş olduğu bir kızın düğününe gitti yine Rusya' ya benim işlerim yoğundu izin alamadım 2 gün kaldı sadece 1 defa konuştuk telefonda hiç de sorun etmemiştim açıkçası. Elif' i anlamam imkansız bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?