- 3 Nisan 2014
- 36.207
- 147.733
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Öğrenci kızlar msj attıysa ce oda cevap verdiyse diye düşünmekten başım çatlamak üzere yemin ederim
Yol yakınken nişanlınızı kendinizden kurtarın.ciddi anlamda tedavi olun.
O mesaj sesleri kulağımda haka kız öğrenciler msj attıysa ve oda cvp verdyse beni ezip geçmiş olcak
O mesaj sesleri kulağımda haka kız öğrenciler msj attıysa ve oda cvp verdyse beni ezip geçmiş olcak
alıntıyı beceremedim ama şu cümlene takıldım
"İşte nasıl dedi kime dedi mesela hiç cevap vermesini istemediğim insanlar var"
cevap vermesini istemediğin insanlar olamaz sorun bu
bu kişiler ona mesaj atmış; o da bu kişilere cevap yazmış; bazı gelen mesajlara cevap yazarsın bazılarına yazmazsın ama buna nişanlın karar verir
o bazı kişileri neden istemediğini yaz; kendine farkındalık yarat; bir nevi terapi işte
biraz önce sordum neden kızları istemiyorsun diye açıklayamıyorum dedin
ama burada bazı kişiler diyorsun
niye ayşe nin mesajına cevap vermemesini istiyorsun da fatmanınkinden rahatsız olmuyorsun önce bunu bulalım
Aman Allahımmmya bu arada ne geniş insanım ben eşim kuzeninin düğününe gitti bir kaç yaz önce; tüm kuzenler gelmişti; kızlı erkekli aynı evde kaldılar
mesela bu senin için sorun olur mu elif
ya bu arada ne geniş insanım ben eşim kuzeninin düğününe gitti bir kaç yaz önce; tüm kuzenler gelmişti; kızlı erkekli aynı evde kaldılar
Güzel alımlı çekici kızları kıskanıyo, ya da benden güzel diye düşündüğü tipleri, görece çirkin kızları tehlikesiz görüyo,bir de bu adam elifin de öğretmeni idi o zaman sevgili oldular yani bu adam öğrencilerine bakacak potansiyelde
ya bu arada ne geniş insanım ben eşim kuzeninin düğününe gitti bir kaç yaz önce; tüm kuzenler gelmişti; kızlı erkekli aynı evde kaldılar
haaa elif ne tarz mesajlar atılır biliyor yani
bizim kültürümüz yetmiyor zira benimki ben öğrenci iken öğrenciydi
Güzel alımlı çekici kızları kıskanıyo, ya da benden güzel diye düşündüğü tipleri, görece çirkin kızları tehlikesiz görüyo,bir de bu adam elifin de öğretmeni idi o zaman sevgili oldular yani bu adam öğrencilerine bakacak potansiyelde
Hiç merak etmedin miyahu öğrenci kızlar mesaj atsa ne olacak? bayram mesajını mı kıskanıyorsunuz? bir silkelenin kendinize gelin..
elti olayınıda açmayın hiç ne gereksiz şeyleri kuruntu ediyorsunuz böyle..
13 yıllık evliyim .. sevgililik dönemini saymıyorum bile eşim dalga geçer hatta sünnetten beri beraberiz diye.. daha telefonunu elime alıp ta rehberde kim var diye bakmışlığım yok.. tekrar söylüyorum nişanlınız eşiniz olduğunda bunlara katlanamayacak ..
Bazı bayan hocalar mesaj atar onlara cevap verebilir ben bunları ayırıyorum cevap cermesini istemediğim insanlar kız öğrencilerin hepsi herhangi bi kz yanialıntıyı beceremedim ama şu cümlene takıldım
"İşte nasıl dedi kime dedi mesela hiç cevap vermesini istemediğim insanlar var"
cevap vermesini istemediğin insanlar olamaz sorun bu
bu kişiler ona mesaj atmış; o da bu kişilere cevap yazmış; bazı gelen mesajlara cevap yazarsın bazılarına yazmazsın ama buna nişanlın karar verir
o bazı kişileri neden istemediğini yaz; kendine farkındalık yarat; bir nevi terapi işte
biraz önce sordum neden kızları istemiyorsun diye açıklayamıyorum dedin
ama burada bazı kişiler diyorsun
niye ayşe nin mesajına cevap vermemesini istiyorsun da fatmanınkinden rahatsız olmuyorsun önce bunu bulalım
Allah korusun ama biterçok merak ettim seni ezerse ne yapacaksın?
Öğrenciler çok fena hıcaşarın nosunu buluyolarkız öğrenci mesaj attıysa ne olur,
bir de sizin gibi bir kadınla uzun bir zaman geçiren adam nasıl öğrencilere numara vermiş onu da bilemedim
benim zamanımda teller yeni çıkmıştı; hiç hocalar ya da asistanlar tellerini vermedi bana
hatta tez danışmanım ev numarasını vermişti ama cep nosu yoktu bende
Hayır tabi onları kıskanmam, erk arkadsş olarak bölümümde bulunan insanlar var yeri gelcek beraber çalışcam ben onlarla ders aldığım tanıdığım insanlar var onun dışında ne benim erk arkadaşım bede nilanlımın kız arjadaşı yokSenin erkek arkadaşın yok mu normal arkadaş yani,ne sanıyosun ne düşünüyorsun ben cidden anlamıyorum bu bununla kalmıcak sen annesini de babasını da kardeşlerini de kıskanıcaksın çünkü ilişkiden anladığın şey sıkıntılı
Sen bu dilden anlıyosun demek kiEşime arkadaşlarından gün boyu msj geldi hiç birine bakmadım bile bitanesini yanımda okudu gördüm öpücük smile bile atmışsenin nişanlında iş yok ki akrabasının telini siliyorsun bide soruyor ben olsam elimin tersiyle çakardım bitane
Kalp krizinden ölürdümya bu arada ne geniş insanım ben eşim kuzeninin düğününe gitti bir kaç yaz önce; tüm kuzenler gelmişti; kızlı erkekli aynı evde kaldılar
Bugün benim de eşimin de telefonumuz hiç susmadı.Ona bir sürü mesaj,aramalar geldi arkadaşları,müşterileri,tanıdıklar,akrabalar.Aynı şekilde bana da.Müşterilerim aradı,üniversiteden arkadaşlarım,liseden arkadaşlarım,akrabalarım.Hem bayramımızı kutladılar,hem de bayramdan sonra işle ilgili yapacaklarımızı konuştuk,iş yaptığımız insanlarla.Ne o bana sordu kim o arayanlar diye ne ben ona sordum.Eşimi kadın müşterileri de aradı,bayramını kutlamak için,eşinize de selam söyleyin dediler,kocam hayatım selamları var dedi bana telefonu kapattıktan sonra,ki tanımam etmem o kadını,sağolsun incelik etmiş selam yollamış bana da.Aman ben o zaman yolsaydım adamı seni nasıl arar kadın müşteri diye.Hiç olacak şey mi bu kıskançlıklar sence? Böyle şeyler evlilikleri bitiyor,ben eşime güveniyorum,o da aynı şekilde bana güvenir.Onu kim ararsa arasın ben eşime güvendiğim için sorun yok.Karşı taraf istemeyeceğim bir şey bile yapsa,biliyorum ki benim eşim gereken cevabı verir ona.Aynı durum benim için de geçerli.Sende güvenmeyi öğren.Bu şekilde hayat geçmez.Sen madem bu adama güvenmiyorsun,o zaman evlenmeyide düşünme.Güvenmediğin bir insanla birlikte olmanın ne anlamı var o zaman? Ama eminim ki sorun sende,anlattıklarından bu anlaşılıyor.Şuan ortada hiçbir şey yok ama sen kendi ellerinde bu ilişkinin sonunu hazırlıyorsun şuan da farklında değilsin.En sonunda patlayacak o nışanlın benden söylemesi.Bir an önce kendini topla,taş olsa çatlatırsın adamı çünkü.Hak veriyorum ama gerçektenn dalga geçenler var dalga hatta hakarete varan şeyler yoksa yardımcı olmak isteyen herkes sağolsun fikir almak için yazıyorum doğru ama bunkar sadece rahatlamamı sağlıyo fikirlerim değişmiyo ki yani elimde değil
Şu an mesela kapandım odaya kimse görmesin ağladığımı diye yatıyorum dedim aklıma hala ona bugün gelen mesajlarda kim msj attı o nasıl cvp verdi kz öğrencilere cevap verdi mi vs vs keske ölseydim bu kadar acı çekeceğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?