- 3 Nisan 2014
- 36.206
- 147.732
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bunu açıklayamıyorum sadece rahatsız ediyo beni işte hem de çok
Tabiki bayan prof hocaları var onlardan kıskanmıyorum ama beni ihmal edicek kadar bi samimiyet görürsem ondanda kıskanırım ama dediğim gibi hocaları hiç sorun olmadı şimdiye kadar
Tşk ederim biliyorum yardımcı olmaya çalıltığınızı beni üzmek isteyenler ayrı..birileri gibi dalga geçmediniz.şu tez işi bittkten sonra tekrar gidicem psikiyatr aO zaman senin tedavi olman gerekli,hiç normal değilsin kusura bakma.Kimse seninle bir ömür geçirmek istemez,geçiremez çünkü.Kendine de adama da hayatı zindan edersin.Nışanlın için ve kendin için lütfen git tedavi ol,yoksa çok mutsuz olacaksın.Bir süre sana tahammül eder ondan sonra ya evlenmeden ayrılır ya da evlendikten sonra boşanır bu adam.Ya da seni hiç takmaz gider aldatır.Bunları seni üzmek için söylemiyorum kesinlikle,senin iyiliğin için söylüyorum,lütfen dikkate al ve kendini acil düzelt.
Tşkler sizede anladığınız için evet güvenimi sarstığı oldu ama o kadar uzun ve o kadar eski şeyler burda zaten anlatmak istemem belki de bu yüzden böyleyimNisanliniz hiç sizi şüphelendirecek şeyler yaptı mı? Ya da güvenilir biri imajı mı oluşturamadı, o güveni size veremedi mi? Bu güvensizliğinizin bir sebebi olmalı. Eğer ondan bağımsızsa sizin bu aşırı şüpheci haliniz için psikolojik yardım almanız gerekir. Bunu kötü bir şey ima ederek söylemiyorum, günümüzde yoğun yaşantının getirdiği bu psikolojik rahatsızlıklar oldukça arttı, neredeyse herkes bu konuda problemli, (bende anksiyete bozukluğu var mesela) sizde de takıntı hastalığı oluşmuş olabilir. Bunun için destek alırsanız rahatlayabilirsiniz, kendinizi ve yakınınızdaki kişiyi üzmeyin lütfen.
tmm ben haksızsınız demiyorum ama Elimde değill işte.
Ve bu elti konusunda eminmisiniz
Yani bu olayı öyle bi anlattı ki bana ağzını yaya yaya sanki böyle istekmişsiz gibi anlattı.tabi öyle bşy yok ama mişanlım ona fırsat vermiş bence heyecanlıyım diyebilirdi
Yani bu olayı öyle bi anlattı ki bana ağzını yaya yaya sanki böyle istekmişsiz gibi anlattı.tabi öyle bşy yok ama mişanlım ona fırsat vermiş bence heyecanlıyım diyebilirdi
Biz cok ugrastik,bizi cok delirttin biraz da seni yeni taniyan uyeleri ortadan ikiye catlat sinirden lorenacim.
Ama itiraf edeyim kuzenini telefondan silip akraba ya da yabanci kimse olmayacak diyerek kiskancligi bir ust basamaga tasiyana kadar en iyisi benim dedirttin bizlere yine :))
Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Uzun süre geçse bile bu bazı kişilerde olayın etkisini azaltmaz bence. Suphenizin altında kesinlikle bu yatıyor. Öncelikle bunu aşmanız gerekli. Ben de geçmişte olan şeyleri tamamen unutma konusunda başarılı değilimdir.Tşk ederim biliyorum yardımcı olmaya çalıltığınızı beni üzmek isteyenler ayrı..birileri gibi dalga geçmediniz.şu tez işi bittkten sonra tekrar gidicem psikiyatr a
Tşkler sizede anladığınız için evet güvenimi sarstığı oldu ama o kadar uzun ve o kadar eski şeyler burda zaten anlatmak istemem belki de bu yüzden böyleyim
Evt destek alcam zaten
Şindi ven bu gece arayıp elti ile konuştuğu stres olayını sormayı düşünüyorum tutsam mı kendimi acaba strese sokna sıkıltrma gibidinden bişey söylemiş laf mı bu yani
Lorena mıymış buuu
İnanmıyorum o zaman da çıldırmıştımmmmm
Elif kamufle olamadın yakalamışlar seni
O kadar kolay değil ki bulmak özel çok pahalı ve henüz çalışmıyorum devlat hadtanelerinde ne kadar ilgilendiklerini tahmin edersin bundan önceki psikiyatr ı da evt ilaç yüzünden bıraktım çünkü insanın hiçbirşey yapıcak hali kslmıyorTezi bahane etme Elif, sanırım doktora yapıyorsun, ben de doktoramın tez dönemindeyim. Asıl bu düşüncelerle kesinlikle verimli bir tez dönemi geçiremeyeceğini biliyorum. Bence sen de farkındasın bunun ne kadar zor bir dönem olduğunun.
İlaç kullanmayı bahane edeceksen eğer, bence önce psikologa git. İyi bir terapist bul. Bilişsel davranışçı sağlam bir terapi, ilaçların sağlayamadığı faydayı sağlar sana. Hem de haftada yalnızca 40-45 dakikanı alır bir terapi.
Bu elti olayını konuşcam gece
Ama telefonu hiç susmadı bugün ben kendimi dizginlycem dye alıp bakmadım imanın mideme bıçaklar saplanıyo sanki kimbilir kimler mesaj attı kimbilşr o nasıl cevap verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?