- 20 Ocak 2010
- 47.590
- 178.602
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi elifff_____
Ya Allah aşkına sana nasıl yardımcı olucak burdaki kadınlar hastasın senin hastaneye yatman lazım başka yolu yok net.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım işte
benimki de öyle oğlunu arar vs
benim için normal de
hani eve misafir geldi de bana neden az mesaj attı diyen kızlar var ya ben onları kastettim
Ben nikah masasına oturacağına bile ihtimal veremiyorum artık.Ben eger evlenirse evliliğine 1 yıl veriyorum.
Yine karşılaştık bu konudaYa Allah aşkına sana nasıl yardımcı olucak burdaki kadınlar hastasın senin hastaneye yatman lazım başka yolu yok net.
Guvenmiyorsaniz neden evlenmeyi düşünüyorsunuz peki?Hayır hiçbiri değil ama burda şunları işitiyorum, hasta parsnoyak inş ayrılır nişanlın senden için kötü fesatsınvs vs...
Kurmadan üzmeden de yorum yapılabilir değil mi?
Haksızssm haksızım bunu illa üzerek mi söylemek mi lazım
Hayır olmadı, aldatmadı ama güvenimi sarsan yfak tefek şeyler oldu anlatmak istemiyorum
Bilmiyorum ayrılmayı düşünmek çok acı veriyo seviyorum gerçekten sevildiğimide düşünüyorum hiç aksini hissetmedimGuvenmiyorsaniz neden evlenmeyi düşünüyorsunuz peki?
Hayır hiçbiri değil ama burda şunları işitiyorum, hasta parsnoyak inş ayrılır nişanlın senden için kötü fesatsınvs vs...
Kurmadan üzmeden de yorum yapılabilir değil mi?
Haksızssm haksızım bunu illa üzerek mi söylemek mi lazım
Hayır olmadı, aldatmadı ama güvenimi sarsan yfak tefek şeyler oldu anlatmak istemiyorum
Herzaman hacıYine karşılaştık bu konuda![]()
Ayyy vallahi şiştim. Artık sizin hayali bir nişanlıdan bahsettiğinizi düşünüyorum. Gerçek olamaz. Hayal ürünü anlattıklarınız. Yeryüzünde bunlara tahammül edecek insan yoktur.Bugün gelen mesaj seslerini unutamıyorum gerçekten aklım hala onlarda kimdi badıl bi diyalog oldu vs vs yatım bıraktığım ilaçkardan alıp uyumak istiyorum bu elti olayındada kaç jere dedim bak o kzla mecbur olmadıkça konuşma dedim bu defa abartmıyorum çünkü bu eltim gerçekten kötü biri ve bu kınuda abartıyo olsam diğerini de kıskanırdım değil mi
Sevgisinden şüphe etmediginiz kişinin güveninizi sarsacak şeyler de yapmamış olması gerekmiyor mu peki?Bilmiyorum ayrılmayı düşünmek çok acı veriyo seviyorum gerçekten sevildiğimide düşünüyorum hiç aksini hissetmedim
Bugün gelen mesaj seslerini unutamıyorum gerçekten aklım hala onlarda kimdi badıl bi diyalog oldu vs vs yatım bıraktığım ilaçkardan alıp uyumak istiyorum bu elti olayındada kaç jere dedim bak o kzla mecbur olmadıkça konuşma dedim bu defa abartmıyorum çünkü bu eltim gerçekten kötü biri ve bu kınuda abartıyo olsam diğerini de kıskanırdım değil mi
Diyelim ki öyle e ayrılıp rahat rahat yapsın o zaman yapacağınıYok senden ayrilmalmayacak buna emin ol.. cunku senden daha safini hayatta bulamaz, bunu kotu anlamda soylemiyorum.. sana "x beni aradi" dese haftalarca bunu dusunecegini biliyor, baska hicbir seye konsantre olamayacaksin.. ya bundan kurtulmanin yollarini ararsin ya da bu adam seni uyutur Elif..
Bugün gelen mesaj seslerini unutamıyorum gerçekten aklım hala onlarda kimdi badıl bi diyalog oldu vs vs yatım bıraktığım ilaçkardan alıp uyumak istiyorum bu elti olayındada kaç jere dedim bak o kzla mecbur olmadıkça konuşma dedim bu defa abartmıyorum çünkü bu eltim gerçekten kötü biri ve bu kınuda abartıyo olsam diğerini de kıskanırdım değil mi
Yaptı ama bilmiyorum beden yaptığını ama yaptı düşünmedi beni üzülürmüyüm kırılırmıyım diyeSevgisinden şüphe etmediginiz kişinin güveninizi sarsacak şeyler de yapmamış olması gerekmiyor mu peki?
Cam fanus olmaz dışardan görünür.Adamı camdan bir fanusa ya da kafese kapatıp gerçek dünyadan izole edip bakııın bir tek bana bakıyo demek kolay, salacaksın ortamlara 1000 tane kadın olacak etrafta hatta senden güzelleri olacak ona rağmen o adam kadınım diyip sana geliyorsa odur aşk