• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

Canim herkesin ne soyledigini ne dusundugunu bir kere takma lutfen kafana.. Burada bile ne ithamlarda bulunuluyor insanin ne yasadigini bilmeden degilki normal hayatinda senin ne yasadigini bile bile gore gore bir darbede benden diyorlar.. Elbette canim en guzeli al karsina guzel bi sekilde konus cok cok mesafe olmaz ama mesafeli elbet olabilir,ayrica boyle olmasi icin cok baskida bulunma yoksa sana karsi onlari iyi sanip senden soguyabilir Allah yasatmasin.. O yuzden tatli dille hallet,kavga hir gur,baski yerine.. Sana ve ona
faydalarini ve zararlarini say... Zaten yola gelecektir insallah.. Ama dedigim gibi sadece mesafe tamamen kopmasini isteme mumkun degil dedigin gibi..
İnşallah dediğin gibi olur, zaten tamamen kopmadını istemem dediğim gibi çok soğuk ve mesafeli olsun yeter bilmiyorum ne zaman konuşuruz ama çok beklemem umarım
Çok tşk ederim sana

Canim herkesin ne soyledigini ne dusundugunu bir kere takma lutfen kafana.. Burada bile ne ithamlarda bulunuluyor insanin ne yasadigini bilmeden degilki normal hayatinda senin ne yasadigini bile bile gore gore bir darbede benden diyorlar.. Elbette canim en guzeli al karsina guzel bi sekilde konus cok cok mesafe olmaz ama mesafeli elbet olabilir,ayrica boyle olmasi icin cok baskida bulunma yoksa sana karsi onlari iyi sanip senden soguyabilir Allah yasatmasin.. O yuzden tatli dille hallet,kavga hir gur,baski yerine.. Sana ve ona
faydalarini ve zararlarini say... Zaten yola gelecektir insallah.. Ama dedigim gibi sadece mesafe tamamen kopmasini isteme mumkun degil dedigin gibi..

Siz Elif'le yeni tanışmışsınız anlaşılan.

Bu cümleler ona 1500 kere söylendi.

Bu cümleleriniz normal bi'insan için geçerli.
Karşınızda hastalanan birini sırf kız diye götürme diyen, ikinci tatlıyı niye yedin diye kavga çıkaran biri var. Neyse bir sene sonra yine "kuzenine nasılsın diye sordu ya onane sinirden ağlıyorum" diye konu açtığında anlarsınız.

Bende gerçekten bir olay oldu sandım. Herkes için durağan bir bayram ziyareti konu sahibinin kendi kendine hasetlenmesiyle yine aynı durağanlıkla bitmiş.
Eminim sevmediğin eltin de gayet normal biridir.
Keskin sirke küpüne zarar arkadaşım. Bence psikolojik destek al. Zira haddin olmayan işlere kalkışıyorsun.
'Yine kaydetsin yine silerim' diyerek ne kadar ciddi vaka olduğunun altını da çiziyorsun.
Yoo normal biri dğl kuzeninin eşide öyle bunu altını çizerek söylüyorum.

Karşınızda hastalanan birini sırf kız diye götürme diyen, ikinci tatlıyı niye yedin diye kavga çıkaran biri var. Neyse bir sene sonra yine "kuzenine nasılsın diye sordu ya onane sinirden ağlıyorum" diye konu açtığında anlarsınız.
O en axından saygılı yorum yaptı anlamaya çalıştı biileri gibi hakaret edip dalga geçip eğlence aramadı zaten konu açsam sırf birileri bubyüzden doluşuyo konuya

Allahm şu kız bile evleniyo ya.

Yalnız sana bi'şey anlatayım. Bi'tanıdığım vardı senin gibi çocuğu parmağında çeviriyodu. Sonra ne mi oldu çocuk başkasıyla evlendi. İlk dediği de ne aptalmışım oh be dünya varmış.

Seninkinin de gözündeki perde kalkacak ve koşarak kaçacak yanından.

Ben senin ciddi ciddi aşağılık kompleksli olduğunu düşünüyorum. Kendine güvenin sıfır. Dişi sinek bile gelse sevgilini elinden alacağını düşünüyosun. Ki bence haklısın da adam diğer kızların neşesini, hayata pozitif bakışını falan keşfederse seni saniyesinde bırakır. Senle ömür mü geçer ya. Hamileliğini ve sonrasını düşünüyorum yazık günah valla.

İyi bi'insansın desem iyi de değilsin, insani duygularını kıskançlığın silip süpürüyo çünkü, güzelsin desem yine çekilmezsin.
Zenginsin desem adamın kariyeri zaten senden iyi.

Kardeş ne büyüsü bu?
Sen normal değilsin

Hayır şununistiyorum uzun uzun sohbetler etmesin sadece onlar birşey sırfuğunda konuşsun yani çok mecbur olmadıkça konuşmasın onlarla soğuk olsun onlarda farketsinler bunu ama bunu istiyorum.bu kadar zor olmamalı
Tabi ki zor değil,istese yapar.Ama bunun için geçerli bir sebep olması lazım,senin kıskançlıkların yüzünden bunu yapmasını bekleme.Eğer gerçekten karşısında ki insanlar ona bir kötülük ya da saygısızlık yaptıysa evet bence de böyle davranmalı.Ama yok ben kıskanıyorum,canım öyle istiyor o yüzden böyle yapması lazım diyorsan yapmaz boşuna bekleme.Diyorum ya böyle yaparsan onu kaybedeceksin.Ha kaybetsemde sorun olmaz,üzülmem çok fazla diyorsan böyle devam et.Ama onu seviyorum,kaybetmek istemiyorum diyorsan tedavi ol ve bu takıntılardan kurtul.Çünkü insanları kafana göre bir kalıba sokamazsın.Böyle giderse aldatılacaksın.Kaç kere söyledik dinlemedin,sana kaç kez yorum yazdım bazı örnekler verdim, office office sayfalarca sana akıl verdi,dikkat et dedi,başka şeylere odaklan dedi takmadın,36 sayfa boyunca bu kadar kadın aynı şeyi söyledik,hala bildiğini okuyorsan artık söylenecek bir söz yok sana.Böyle giderse öyle bir aldatır ki seni aklın şaşar,ah nerde bu kuzenler,eltiler keşke onlarla dost olsaydım,boş işlerle uğraşmasaydım dersin.

Tabi ki zor değil,istese yapar.Ama bunun için geçerli bir sebep olması lazım,senin kıskançlıkların yüzünden bunu yapmasını bekleme.Eğer gerçekten karşısında ki insanlar ona bir kötülük ya da saygısızlık yaptıysa evet bence de böyle davranmalı.Ama yok ben kıskanıyorum,canım öyle istiyor o yüzden böyle yapması lazım diyorsan yapmaz boşuna bekleme.Diyorum ya böyle yaparsan onu kaybedeceksin.Ha kaybetsemde sorun olmaz,üzülmem çok fazla diyorsan böyle devam et.Ama onu seviyorum,kaybetmek istemiyorum diyorsan tedavi ol ve bu takıntılardan kurtul.Çünkü insanları kafana göre bir kalıba sokamazsın.Böyle giderse aldatılacaksın.Kaç kere söyledik dinlemedin,sana kaç kez yorum yazdım bazı örnekler verdim, office office sayfalarca sana akıl verdi,dikkat et dedi,başka şeylere odaklan dedi takmadın,36 sayfa boyunca bu kadar kadın aynı şeyi söyledik,hala bildiğini okuyorsan artık söylenecek bir söz yok sana.Böyle giderse öyle bir aldatır ki seni aklın şaşar,ah nerde bu kuzenler,eltiler keşke onlarla dost olsaydım,boş işlerle uğraşmasaydım dersin.
Evt geçerli sebeplerim var bana kaç kere saygısızca davrandılar sayısını unuttum ben hatta nişanlıma bile o unutsada ben unutmam

Sen normal değilsin

Benim ne anormalliğimi gördün?
Ben senin 1500 tane gördüm de ondan bu kadar rahat konuşuyorum.
Anlaşılcak bi'yerin mi var senin Allah aşkına küçücük kız kuzeninden bile toplu bayram mesajı geldi diye sinir krizleri geçiriyosun. Hangimiz normal değil?

Adama resmen dünyada cehennem yaşatıyosun, gerçi o da normal değil belli. Çünkü normal bi'insan senin bu kadar at koşturmana izin vermezdi.

Ben Elif le degil burada yeniyim evet kardesim.. Elbet o dediklerinizde olabilir beseriz,sasariz canim kardesim insaniz degil mi.. Burasi ne icin var,bu sayfa ne icin kuruldu.. Oncelikle amacimizi dusunelim.. Elbet zaten hatalarini soylemeliyiz oda kabullenmeli yada duzeltmeli elbet oda buna razi olmali yoksa konu acmamali bundada tamamiz lakin ah can bilemeyiz ki bu dusunceler onda neden olusuyor ve buna neden sevk ediyor yasayan bilmezmi... Elbet kuruntu ve vesvese yani durduk yere yaptigi seylere bende yukarida belirttigim uzere karsi ciktim. Ama neden ona kotu muamelede bulunup iyice psikolojisini yipratalim zaten yipranmis olan.. Aksine duzeltme yoluna gitmemiz gerekmezmi kardesim...

Yalnız kimse seni sevmiyo farkettin mi? Hep bi'seni üzmeye ç
Ben Elif le degil burada yeniyim evet kardesim.. Elbet o dediklerinizde olabilir beseriz,sasariz canim kardesim insaniz degil mi.. Burasi ne icin var,bu sayfa ne icin kuruldu.. Oncelikle amacimizi dusunelim.. Elbet zaten hatalarini soylemeliyiz oda kabullenmeli yada duzeltmeli elbet oda buna razi olmali yoksa konu acmamali bundada tamamiz lakin ah can bilemeyiz ki bu dusunceler onda neden olusuyor ve buna neden sevk ediyor yasayan bilmezmi... Elbet kuruntu ve vesvese yani durduk yere yaptigi seylere bende yukarida belirttigim uzere karsi ciktim. Ama neden ona kotu muamelede bulunup iyice psikolojisini yipratalim zaten yipranmis olan.. Aksine duzeltme yoluna gitmemiz gerekmezmi kardesim...

Haklısınız ama onun istediği yardım değil ki öyle olsa ona bin kere şu şu konuda haksızsın, bak normal değil, uzman yardımı al vs. denildi.

Onun istediği pış pış. Her konu arkadaşlarıma anlattım onlar böyle demedi oluyo. Onun istediği tüüü nişanlına nasıl kuzeni ona mesaj atar haklısın canım dememiz.

İnsanlar artık sizin yaptığınızdan ziyade tam tersi psikoloji uyguluyo belki dank eder diye.

Evt geçerli sebeplerim var bana kaç kere saygısızca davrandılar sayısını unuttum ben hatta nişanlıma bile o unutsada ben unutmam
Biz ne dersek diyelim sen yine bildiğini okumaya devam edeceksin orası kesin.O zaman al karşına nışanlını konuş ne diyeyim başka? Burda konu açmana gerek yok ki.Kimse sana destek vermez burda,haklısın böyle devam et demez çünkü düşüncelerin çok yanlış ve sen bunları düzeltmek için hiçbir şey yapmıyorsun.Sana böyle şeyleri takma,gerek yok,kaybeden sen olursun diyoruz,hala o unutsada ben unutmam diyorsun,ee unutma o zaman.Nışanlın unutmuş demek ki konuşuyor hala yapacak bir şey var mı? Şuan o zaman biz hep boşa yorum yazdık sana,dinlemiyorsun ki.Al karşına konuş o zaman kabul ederse eder,etmezse de ayrılırsın ya da devam edersin kendi kendini yersin böyle.

Yalnız kimse seni sevmiyo farkettin mi? Hep bi'seni üzmeye ç

Haklısınız ama onun istediği yardım değil ki öyle olsa ona bin kere şu şu konuda haksızsın, bak normal değil, uzman yardımı al vs. denildi.

Onun istediği pış pış. Her konu arkadaşlarıma anlattım onlar böyle demedi oluyo. Onun istediği tüüü nişanlına nasıl kuzeni ona mesaj atar haklısın canım dememiz.

İnsanlar artık sizin yaptığınızdan ziyade tam tersi psikoloji uyguluyo belki dank eder diye.
Yoo hiç öyle bir derdim uydurma lütfen beni destekleyin diye kınu açmadım ben pış pş istemiyorum ama yorumun da bşr adabı var

Biz ne dersek diyelim sen yine bildiğini okumaya devam edeceksin orası kesin.O zaman al karşına nışanlını konuş ne diyeyim başka? Burda konu açmana gerek yok ki.Kimse sana destek vermez burda,haklısın böyle devam et demez çünkü düşüncelerin çok yanlış ve sen bunları düzeltmek için hiçbir şey yapmıyorsun.Sana böyle şeyleri takma,gerek yok,kaybeden sen olursun diyoruz,hala o unutsada ben unutmam diyorsun,ee unutma o zaman.Nışanlın unutmuş demek ki konuşuyor hala yapacak bir şey var mı? Şuan o zaman biz hep boşa yorum yazdık sana,dinlemiyorsun ki.Al karşına konuş o zaman kabul ederse eder,etmezse de ayrılırsın ya da devam edersin kendi kendini yersin böyle.
Evet öyle yapcm en kısa zamanda

Gerçek olduğunu sanmıyorum, muhtemelen dalga geçmek için girmişsin foruma. Katılalı henüz 15 gün olmuş, 435 mesaj atmışsın ki düğününe az zaman kalmış. Bu kadar vakit bulman çok garip.

Üniversitede olduğunu söylemişsin, amacım kimseyi aşağılamak v.s. değil tabi ki ama yazdıkların, takıldığın konular daha ziyade 16-17 yaşında ergen bir kızın söylemleri gibi.

Bana hiç inandırıcı gelmedin. Üzgünüm. Umarım insanlar sana daha fazla yazıp prim vermez.

Hayirlisi artik arkadaslar ne diyelim :( ama lutfen siz de atismayin oluruna gidin.. Degmez inanin.. Ayrica elifcim sende lutfen bak bu kadar konusulmus edilmis elbet kendi sabit dusuncelerin vardir ama bunlari yumusatmak senin elinde.. Ayrica dedigim gibi sana ve ona faydalarini ve zararlarini nisanlina saymayi unutma.. Saydiktan sonra bir teraziye koy hangisi agir basiyor ise karsilikli anlayis ile bir yol cizin insallah. Ama tatlilikla,guzellikle insallah. Benide duanda unutma:).. Allaha emanetsin insallah

geçen gün birisi nişanlısı bir tanıdıklarına gülerek merhaba demiş diye neden gülerek merhaba dedi, merhaba demeyebilirdi diye bir konu açmıştı. kk tam gaz devam. daha çok düşeriz ekşisözlüğün diline kezban diye

Hanımlar,
yorumlara dikkat edelim.

Konuyu okudum da, konu sahibesi duygularınızı aşırı yaşıyorsunuz, kendinizi frenlemeniz gerekiyor yoksa maalesef nişanlınızla çok büyük sorunlar yaşarsınız.
Kıskançlık bir hastalıktır, önce bunu bir kabul etmeniz gerekiyor, kıskançlık hem sizi hemde nişanlınızı mutsuz eder.
Geçmişte veya şu an nişanlınızın ailesiyle istediğiniz kadar sorun yaşayın, bu onların nişanlınızın ailesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor, evlenirseniz sürekli bu insanlarla görüşeceksiniz, siz görüşmeseniz nişanlınız görüşecek, bunu engellemeye hakkınız yok.

Nişanlınızın telefonundan kuzenini silmişsiniz, açık söylüyorum 21 yıllık eşim benim telefonumdan bırakın kuzenimi, bile isteye bir arkadaşımı silse kıyamet koparırım, benim telefonum benim özelim, eşim eline alıp ben izin vermedikçe rehberimi silemez.

Konu sahibinin ve konularinin gerçek olduğuna asla inanmıyorum. Her açtığı konuda insanların tepki vereceği noktalar özenle seçilmiş oluyor. En ufak bir çözüm arayışıyla değil, daha da alevlendirecek şekilde cevaplar veriyor. Bu yüzden de saçma sapan her konusu sayfalarca uzuyor. Garip bir tatmin yöntemi. Hastalikli bir ruh..

Back
X