- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi elifff_____
Abartttttt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu elti olayını konuşcam gece
Ama telefonu hiç susmadı bugün ben kendimi dizginlycem dye alıp bakmadım imanın mideme bıçaklar saplanıyo sanki kimbilir kimler mesaj attı kimbilşr o nasıl cevap verdi
Ben de geçen konusunu okumuştum sinir bastı, bu seferkini okumayacağım dedim ama her sayfayı tek tek okuyorum çocuğumu düşürücem şimdi sinirden nasıl bi ilişki buHer seferinde konularını okumayacağim diye söz veriyorum kendime ama dayanamıyorum![]()
Hey moura Bi cinayet varmış hadi gel çözelim :))
bişey sorucam bu kız fake mi? yani tekrarlarcasına aynı cevapları veriyo 'rahatsız oldum, haklısınız ama acaba hangi mesajlar geldi' hepsi böyle. bence bizi delirtip gülüyo ekran başında bize. yani gerçek olması mümkün değil konularınınHah iste bir konuda uzlastik, nisanlin melek degil.. neden seninle beraber oldugu konusuna gelirsek sen okulda ve yakin cevresinde "tanidigin ve bildigin" kizlari istemiyorsun.. onlara oyle bir konsantre olmussun ki nette ya da senden ayrildigi zaman nelerle ilgilendigi hakkinda bir fikrin yok.. o da her gun senin eline dusunecegin yeni konular verip seni oyaliyor.. bu mesajimi at fava bekle Elif..
bişey sorucam bu kız fake mi? yani tekrarlarcasına aynı cevapları veriyo 'rahatsız oldum, haklısınız ama acaba hangi mesajlar geldi' hepsi böyle. bence bizi delirtip gülüyo ekran başında bize. yani gerçek olması mümkün değil konularının
Allah için neydi açtığı konu...yok bu böyle. aslında bakmayın ülkede çok bu tip insanlar.. bundan 1 yıl önce buraya konu açan bir üye vardı, keşke onu görseydiniz Elif'e şükür ederdiniz![]()
Allah için neydi açtığı konu...
aslında beynimde dönen cevapların haddi hesabı yok yardırmak istiyorum ama doktor stres yasak dedi![]()
kezzap mı? ay allahım seçip mi üye oluyolar burayaTakıntılı bir arkadaştı, Elif'in bir başka modeli.. onda da hijyen takıntısı vardı. kocam tuvalete telefonunu düşürmüş müdür? düşürdüyse elini kezzapla mı yıkasam falan diyordu.. o yüzden doktora git diyoruz ama fayda etmiyor arkadaşlara..
bu lorena miLorena gittikçe şiddeti artırıyorsun ve kendine feci zarar vermeye başladın. Annen baban görmüyor mu bu halini![]()