Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım sen niye tatilini zehir ediyosun ki oğlunu seviyosa kıskandığını belli etmeden iğneli iğneli konuşacaksın.Aslında inanın bunlar o kadar komik şeyler.Demişsiniz ya insanın annesi gibi olamaz diye bu size özel bir durum bence.ben kayınvalidemden çekmiyorum kendi annemden çekiyorum.herşeyime küsüyor hergün onunla olmamı istiyor.e ben çalışıyorum kendi sorumluluklarım var diyorum küsüyor.eşimden kv den herkesten kıskanıyor.e ya ben ne yapayım kayınvalide olsa görüşmezsin olur biter ama kendi annem atsam atılmaz satsam satılmaz hesabı boşver bu günlerinin kıymetini bil hiç kimseyi takma bırak istediği gibi hitap etsin sevsin öpsün sıkılır bunları yapmaktan senin sinir olduğunu düşündüğü için yapıyor bunları:)
kv. 50 yaşında ve kocası hayatta ve sizinle tatile geliyor.
daha doğrusu götürüyorsunuz.
tecrübeli ev sultanı olarak yazıyorum
50 yaş sizin için yani 20 likler için ileri yaş gibi görünüyor biliyorum.
ama hiç de öyle değil.
gayet genç ve kendi hayatını yaşayabileceği bir yaş.
o yaşta emekli bile olunmuyor artık.
aktif bir yaş.
siz yaşlı yazık muamelesi yaparsanız, o da bunun üstüne yatar,
kaldıramazsınız.
daha yaşlanmasına ve size bağımlı hale gelmesine 25 - 30 senesi var.
25 seneyi böyle geçirmek istemiyorsan canım,
ona yazık yaşlı kadıncaaz muamelesi yapma.
üstelik yalnız da değil.
Kızlar 11 aylık evliyim, kv ile altlı-üstlü oturuyorum.
Bu sene iki kere tatile gittik ikisinde de kv ile. İlkten kötü bişi göremedim, hatta mutlu mutlu gittim. Kvde etrafa gelinimle gidiyoruz diye mutlu mutlu "havasını attı".
Tatillerden biri, dağda kamptı diğeri deniz. Dağın üzerinden baya geçti de, şu geçen haftalardaki deniz maceramızda yaşadıklarımdan içim soğumuyor bi türlü :S
Eşimle ikimizde 20li yaşlardayız, kv 50 küsür. Yaşına başına bakmadan bizle özellikle de benle yarışır gibi tavırlar yaptı.
Tatilde akşam film izliyoruz, 3müz birlikte. Eşime "gel dizime kucağıma yat" diye ısrar üstüne ısrar etti, o hayır dedikçe diretti. "Sen benim dizime yat, ben Anienin dizine yatayım dedi" dedi. Ben orda tazecik gelinim koca kvyi kucağımda mı sallayacağım, sen benim dizime yat aniede senin dizine dese hadi bi derece neyse!!
Neyse eşim sonunda azcık başını yasladı dizine. Saçlarıyla oynamaya başladı eşimin. "Saçların seyrekleşmiş sarımsak sür gece yatarken" dedi, eşim sarımsaktan nefret eder bunu bilerek söyledi, eşimde iğrenme sesi çıkardı, o zaman kv bana dönüp, "sen sür o uyurken" dedi, bende "o zaman ben uyuyamam kokudan" dedim. "sizde ayrı yatın" dedi. Yani ona neyse bizim nasıl yattığımız yatacağımız!! Sanki tek saç çıkarma yöntemi o!
Sonra dur biraz öpüp koklayayım diye eşime sevgi gösterilerine başladı benim yanımda. Tamam annesin oğlunu sevmek tabiki hakkın ama o artık evli ve benim annem o kadar uzaklardayken bana nisbet yapar gibi sevgi gösterileri sinirime dokundu. Normalde evdeyken anca bağıra çağıra konuşurlar, o zaman sevsin asıl, yok, benim yanımda gösteriş yapacak.
O gece uyayamadım. Sabah da eşimi binbir şirinlikle uyandırıp sahile indirmeyi başardım. kv uyuyordu biz çıkarken. Foto çekildik, midye kabuğu topladık. Eve döndük, suratı bi karış, nerdeydiniz, nereye gitmiştiniz filan. Sonra her zaman bayıla bayıla yaptığı şey olan yiyecek birşeyler hazırlama işini "o yapsın" diye bana söyledi. No problem hatta sevindim. Çünkü eşimle birlikte farkettik ki, wden ellerini yıkamadan çıkıyor bizim kvBen hazırlamaya giderken eşime dedim ki sende gelsene, tabii şirinlikle, o da kalktı geldi birlikte hazırlamaya başladık güle şakalaşa, kvde bizi öyle görünce dayanamadı hemen kalktı geldi bize bırakmadı kendi başladı işlere.
Dönüşte markete uğradık, eşim gitti söylediklerimi almaya, bende son anda bişi hatırladım, arabada kv ve ben varız, aradım "tatlım yufkada alır mısın söylemeyi unutmuşum" dedim. Ben "tatlım" diyince kv bi kıpırdandı oturduğu yerde, bunu çok iyi farkettim, ertesi gün eşime yeni hitaplar çıkardı, buyrun: "bitaneemm, canım yavrumm, güzel çocuğum, bitanem benimmm". O zamana kadar böyle bişi yoktu.
Ben ne yapıcam bu kadınla? Tecrübeli evli sultanlardan öneriler bekliyorum???
Bu arada NOT: Eşimle ortak karar aldık tatillere artık onunla gitmeyeceğiz diye, inşallah da öyle olur.
Kv tek başına değil kızlar, kpederim var bir de bekar kaynım üniv öğrencisi. Kv ile tatil olayından akıllandım o yüzden bunu bi daha tekrarlamamaya çalışacağız inşallah. Saflık bende bunu biliyorum, kadını en başından beri bu şehirdeki annem statüsüne koydum ve hep öyle davrandım, şimdi anlıyorum ki insanın annesi gibi olamaz kimse.
Eşim kpeder ile ortak çalışıyor, kpeder kvme para bırakır pazar olduğu günler ve benimde ihtiyaçlarımı almasını ister. Ben kendim alırım dediğimde kv bunu istemedi sen çok gençsin kıskanırım seni oradaki adamlardan dedi, bence bu tamamen bi bahane. Neyse bazen kpeder de gider pazara kv ile, onunla giderken kapıyı çalar, kızım ne istiyorsun bişeye ihtiyacın var mı bak şunu alayım mı bunu alayım mı filan sorar kpederin yanında. Kpeder yanında yokken bazen hiç kapıyı çalmadan sessizce gider.
Yani ben kendi işimi kendim görecek çapta biriyim çok şükür, ailemden uzakta istda tek başıma okudum, şuanda da çarşıya kendim çıkıyorum istediğim zaman, ama kpederin iki ev için ortak verdiği para kvnin elinde ve ben pazara gidemiyorum.
Kızlar 11 aylık evliyim, kv ile altlı-üstlü oturuyorum.
Bu sene iki kere tatile gittik ikisinde de kv ile. İlkten kötü bişi göremedim, hatta mutlu mutlu gittim. Kvde etrafa gelinimle gidiyoruz diye mutlu mutlu "havasını attı".
Tatillerden biri, dağda kamptı diğeri deniz. Dağın üzerinden baya geçti de, şu geçen haftalardaki deniz maceramızda yaşadıklarımdan içim soğumuyor bi türlü :S
Eşimle ikimizde 20li yaşlardayız, kv 50 küsür. Yaşına başına bakmadan bizle özellikle de benle yarışır gibi tavırlar yaptı.
Tatilde akşam film izliyoruz, 3müz birlikte. Eşime "gel dizime kucağıma yat" diye ısrar üstüne ısrar etti, o hayır dedikçe diretti. "Sen benim dizime yat, ben Anienin dizine yatayım dedi" dedi. Ben orda tazecik gelinim koca kvyi kucağımda mı sallayacağım, sen benim dizime yat aniede senin dizine dese hadi bi derece neyse!!
Neyse eşim sonunda azcık başını yasladı dizine. Saçlarıyla oynamaya başladı eşimin. "Saçların seyrekleşmiş sarımsak sür gece yatarken" dedi, eşim sarımsaktan nefret eder bunu bilerek söyledi, eşimde iğrenme sesi çıkardı, o zaman kv bana dönüp, "sen sür o uyurken" dedi, bende "o zaman ben uyuyamam kokudan" dedim. "sizde ayrı yatın" dedi. Yani ona neyse bizim nasıl yattığımız yatacağımız!! Sanki tek saç çıkarma yöntemi o!
Sonra dur biraz öpüp koklayayım diye eşime sevgi gösterilerine başladı benim yanımda. Tamam annesin oğlunu sevmek tabiki hakkın ama o artık evli ve benim annem o kadar uzaklardayken bana nisbet yapar gibi sevgi gösterileri sinirime dokundu. Normalde evdeyken anca bağıra çağıra konuşurlar, o zaman sevsin asıl, yok, benim yanımda gösteriş yapacak.
O gece uyayamadım. Sabah da eşimi binbir şirinlikle uyandırıp sahile indirmeyi başardım. kv uyuyordu biz çıkarken. Foto çekildik, midye kabuğu topladık. Eve döndük, suratı bi karış, nerdeydiniz, nereye gitmiştiniz filan. Sonra her zaman bayıla bayıla yaptığı şey olan yiyecek birşeyler hazırlama işini "o yapsın" diye bana söyledi. No problem hatta sevindim. Çünkü eşimle birlikte farkettik ki, wden ellerini yıkamadan çıkıyor bizim kvBen hazırlamaya giderken eşime dedim ki sende gelsene, tabii şirinlikle, o da kalktı geldi birlikte hazırlamaya başladık güle şakalaşa, kvde bizi öyle görünce dayanamadı hemen kalktı geldi bize bırakmadı kendi başladı işlere.
Dönüşte markete uğradık, eşim gitti söylediklerimi almaya, bende son anda bişi hatırladım, arabada kv ve ben varız, aradım "tatlım yufkada alır mısın söylemeyi unutmuşum" dedim. Ben "tatlım" diyince kv bi kıpırdandı oturduğu yerde, bunu çok iyi farkettim, ertesi gün eşime yeni hitaplar çıkardı, buyrun: "bitaneemm, canım yavrumm, güzel çocuğum, bitanem benimmm". O zamana kadar böyle bişi yoktu.
Ben ne yapıcam bu kadınla? Tecrübeli evli sultanlardan öneriler bekliyorum???
Bu arada NOT: Eşimle ortak karar aldık tatillere artık onunla gitmeyeceğiz diye, inşallah da öyle olur.