Zehirlenir miyim?

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.664
2.417
448
Merhabalar 4 gün önce marketten tavuk göğsü almıştım kemiksiz, ama aldıgımdan beri buzluga koymadım daha dogrusu aldığım zaman da dondurulmuş değildi ,yumuşaktı ben de o yüzden koymadım, dolabın alt kısmındaydı.son kullanma tarihi bugundu. Ben de bir kısmını haşladım, az birşey yedim, ama içim rahat etmedi kalanını döktüm. Arkasından da yogurt yedim zehirlenirsem falan diye. Sizce zehirlenir miyim? Zehirlenirsem burdan hastaneye gitmem 1,5 saat of felaket olur cidden bunu nasıl düşünemedim. Ama gercekten az yedim ya kucuk bir parca. Yine de icim rahat etmiyor..

Son düzenleme:
bir şey olmaz diye düşünüyorum, üstünde yazan tarihe kadar buzdolabında, sonrası için buzlukta saklanır. hem et ürünlerinin bozulduğu kolay anlaşılıyor. eminim o kokuyu alırdınız.

tavuk çok çabuk zehirliyor ayrıca yediğiniz miktar önemli değil ben 5 yıl önce zehirlenmiştim bi alışveriş merkezinde tavuk döner aldım eşimde pizza aldı bende zorla adama bi ısırık al dönerden deyip ucundan ısıtırdım ve sonuç ikimizde hastanelik olduk. Ayrıca buzluğa koyman şarttı sen nolur nolmaz kendini dinle hafif bi mide ağrısı bulantı kramp olursa hemen acile git. Bişey olmayadabilir sonuçta annem yazın yayla evine giderken tavuk alıp gider marketten 1-2 ay sonra bilepişirdiği olur tabii buzlukda saklar.. Sen dediğim gibi belirti görürsen hemen git acile.. Önce mide ağrısı ile başlıyor belirti en azından bizde öyle oldu..

Bizde kıyma almıştık son kullanma tarihinin gününde buzdolabından çıkardık bir şey olmadı afiyetle yedik :56: Psikolojiktir ya sizinki içiniz rahat olsun :)

Hayır, rengi kokusu gayet normaldi, sadece yerken bir iki defa cok hafif bir koku duyar gibi oldum ama işkillendiğimden de olabilir..

bir şey yoktur o zaman tavuk bozuk oldugunda pişmeden önce cok kötü kokuyor.gecen marketten aldık daha son kullanma tarihine vardı ama sanırım dışarda bırakmıslar cok kötü kokuyordu yani anlaşılıyor mutlaka.

Back
X