zehirli aşk soruları

valla bittercim benim başıma geldi böle bişii...2 yıldır birlikteydik ve evlenmeyi düşünmüyordu..aa sen misin dedim bölee düşünen bitirdim hemen...

iyi bir kariyeriniz var iş yaşamınız güzel gidiyor fakat evlenmeyi düşündüğünüz insan asla ve kati suretle çalışmanızı istemiyor?

iyi bir kariyeriniz var iş yaşamınız güzel gidiyor fakat evlenmeyi düşündüğünüz insan asla ve kati suretle çalışmanızı istemiyor?[/QUOTE]

öyle bişiye imkan veremem benim ailem beni okutacak ben kariyer yapmak için canımı dişime takıcam ondan sonra pat diye evde otur yok öle yağma klava:

sevdiğine enson ne zaman yalan söyledin

iyi bir kariyeriniz var iş yaşamınız güzel gidiyor fakat evlenmeyi düşündüğünüz insan asla ve kati suretle çalışmanızı istemiyor?

öyle bişiye imkan veremem benim ailem beni okutacak ben kariyer yapmak için canımı dişime takıcam ondan sonra pat diye evde otur yok öle yağma klava:

sevdiğine enson ne zaman yalan söyledin[/QUOTE]

gecen gün annem evde yoktu ama ben evde dedim :) evde olmadıgını bilse gelmek isteyecek ama ben nedense tek basıma olmak istedim :)))

sevgilinizle ortak eve cikarmisiniz?

sevdiğine enson ne zaman yalan söyledin

gecen gün annem evde yoktu ama ben evde dedim :) evde olmadıgını bilse gelmek isteyecek ama ben nedense tek basıma olmak istedim :)))

sevgilinizle ortak eve cikarmisiniz?[/QUOTE]

sevgilim yok ama, olsa da çıkmam :umursamaz:

alttaki hatun, yolda giderken sevgilinizin bir zamanlar çok büyük aşk yaşadığı biriyle karşılaştınız, kız selam verdi, tebiki sizinki de konuşmaya başladılar.napardınız
sırnaşık şey

Son düzenleme:
Kızın eski sevgilisi olduğunu biliyorsam, konuşurlarken beni tanıştırmasını beklerim. O an surat yapmam gayet kendine özgüvenli bir biçimde dururum ama sonrasında bizimkinin çekeceği var ne demek eski sevgiliyle selamlaşmak hadi selamlaştın diyelim durup konuşmak canını okurum walla bir daha konuşmak değil selamını alıp veremez!

Vee bnm sorum sevgiliniz sizi aldattı diyelim ve siz yakaladınız ama çok pişman görünüo affedermisiniz?

hayır kesinlikle affetmem. beni aldatana kadar aklı neresindeymiş de beni ladatma ihtiyacı duymuş böyle bi ihtiyaç duymuşşa bana ihtiyacı yokd emektir ve affetmem kesinlikle hayatımdan çıkarırım.

peki sizin sevgilin veya nişanlınızın iş durumalrı iyi değilse bi türlü iş bulamıyorsa ne yaparsınız ama sizi çok seviyor çok değer veriyor ve aileniz bu iş meselesinden dolayı pek sıcak bakmıoyr ( çok zor olmadı umarım )

sorun sadece iş meselesiyse bende elimden geldiği kadarr yardımcı olmaya çalışırım eninde sonuna bi iş bulmasını sağlarım ve ailemide ikna ederimm ..

Beraber olduğun kişinin senden ayrılmak istediğini seziyorsun ve bunu birtürlü söyleyemediğini farkediyorsun.Ne yapardın?

oturup karsi karsiya konusmak lazim...bundan sonra ne yapilacagina dair karar werilmesi gerekiyor derim....oyunlara yer yok aciksözlü olmak gerekir...problemler tartisilmali bence....

diyelim ki bi kiz arkadasin var ve sevgiliniyaninda ilk gördügünde bastan asagiya kadar süzdü bu kiz sen baska yere bakarken veya baska bi arkadsinla konusurken. sevgilin de daha sonra yalniz kaldiginizda bu durumdan hosnut olmadigini dile getiriyor (kizin bakislarindan rahtsiz oldugunu sölüyor). ve kiz hakkinda bir takim sorular soruyor mesela o kizin sevgilisinin olup olmadigini. bu sorudan sonra kiskanclik mi yaparsin(erkek arkadasin kizla ilgenyiormus gibi algilayip) ve triplere mi girersin (istersen kiz arkadasimla seni tanistriyim belki anlasirsiniz ve sevgili olun gibi dalga gecmek gibi)

yoksa hic birsey olmamis gibi mi davranirsin?

valla o kızın dört tane sevgilisi var 5. de sen olmak istiyosan ben aradan çekilip yapayım aranızı derim:roflol::roflol::roflol:

valla öncelikle sanane sevgilisi olup olmamasından niye soruyorsun diyip haşlarım
ama kalkıp kıskançlık derecesine getirmeden ve bi şekilde tekrar bi araya getiririm o zamanki davranışlarına bakarım sevgilimin
kızla da biraz uzak dururum demek ki içten pazarlıklı her otu inceleyen bi tip

diyeliiiim ki bi ortama girdiniz ve ilk defa o gün gördüğü sevgilinizin sizin önceden tanıdığınız bi sürü güzel kızla yakın oturdunuz ve hep beraber muhabbet ediyorsunuz
çikolatalı mı meyveli pasta mı daha güzel muhabbeti yapılıyor ve sevgiliniz kadınların sevdiği pastaya göre cinsel yaşamı farklı oluyormuş diyor. gıcık olup kıskanır mısınız ne diyor bu diye? yoksa laf olsun diye öyle bişi söylemiştir diye düşünüp geçer misin

ne yqzıkkı benım sevgilim bu tarz bi patavatsızlığı hiç bi vasfa sığdırmayacağımı bilir..
bilemezse ben olmam..
tahrik edıcı ımalar kullanamaz ben varsam hayatın da..

diyelim ki sevgilinizin çok yakın kankası size yazılıyo hoş da bi cocuk ne yapardın ..

ne yalan söliyeyim beğenilmek hoşuma gider. ama çocuğa umut falan vermem. sevgilimin kankasının bana hissettiği duyguyu farketmesini sağlarım. artık o halleder :)

sevgiliniz yanlış anlaşılmadan dolayı buluşmaya gelmedi. eve döndünüz. yanlış anlaşılma olduğunu biliyorsunuz. ama yine de sizin gönlünüzü almıyor. ayrılalım diyorsunuz, bu cümleyi çok ciddeye almıyor. ama siz zaten ayrılmak istemiyorsunuz. çünkü çok seviyorsunuz. bu olayı unutuyorsunuz.

sonraki buluşmalar da hep sizi yine bekletiyor. bu durumdan sıkılıyorsunuz ama umursamamazlıktan geliyorsunuz.

en sonunda yine randevulaşıyorsunuz ve sizi 40 dk bekletiyor. en sonunda arayıp geliyorum bekle diyor. siz de gelme başka işim çıktı zaten diye trip atıyorsunuz.

sonraki günlerde telefonuna çıkmıyorsunuz, hiç aramıyorsunuz. ama o internette sizi görünce sürekli konuşmak istiyor ama olaydan hiç bahsetmiyor. siz de zamanla yumuşuyorsunuz.

görüşmeyeli 10 gün oluyor. görüşelim de demiyor. ne telefon ne internet, ilişkinin başından beri sıkça bir iletişiminiz yok. ikinizde böyle istiyorsunuz.

onu hala seviyorsunuz ama böyle yürümeyeceğni düşünüyorsunuz. ne yapardınız?

yaa bu böyle yaa benim bile sinirlerimi bozdu ne yapmak istediğini açık açık ssorarım
ve beni ikna edici bi cvp beklerim aldığım cvp beni ikna etmesiyse arkama bakmadan çekip giderim..sevgi yetmiyo ya bazen işte buna en güzel örnek..

uzun süredir birlikte olduğunuz insan çok dolduruşa gelen bir tip onun için herkesin söylediği doğru ve günün birinde sizin hakkınızda da abuk subuk bişey duyuyor ( aslı olmayan ) ve buna karşılık size trip yapıyor kendinizi ıspatlamak için savaşırmısınız yoksa
bana deil başkalarına inanıyo diye bitirirmisiniz??

bitiririm..
erkek arkadaşımla çıkmaya başlamadan önce hakkinda çok dedikodular çıkmıştı..biz çıkmaya başlamadan zaten bir cogunu duymuş,gelip açık ve net sormuştu bana bende olayların doğrusunu anlatmıştım ve bir daha da asla sormadı,konusulanlarida duymamazliga geldi..
insanların ağzı torba değil,buzemiyorsun maalesef..o yüzden bana güvenmesi şart..

erkek arkadasınız çok fazla çiçek alan bir tip değil ve size sevgililer gunünde çiçek alacağına soz veriyor fakat bugün oldu ne çiçek var ne böcek?!çok fazla sevgililer gunünü takan biri değilsiniz aslında,olay soz vermesi ve yapmaması..ne yaparsınız? :)))))

umursamam. hatta gider kendime ben alırım çiçeğimi..

sevgiliniz sizinle başbaşa bir kaçamak yapmak istiyor bi hafta sonu deniz kıyısında bi yerde mesela. gider misiniz :))

umursamam. hatta gider kendime ben alırım çiçeğimi..

sevgiliniz sizinle başbaşa bir kaçamak yapmak istiyor bi hafta sonu deniz kıyısında bi yerde mesela. gider misiniz :))

oyy gitmem miii uça kaça hem deee :)
sevgilinizle çok az görüşüyorsunuz ve ikiniz de çok streslisiniz ve zamanla o aşkın hafiften arkadaşlığa dönüştüğünü hissediyorsunuz bu stresli dönemin bitip toparlamak için bekler misiniz yoksa yolunuzu ayırır mısınız?

hehhh süper bir soru...araa derede kalmış durumda hissediyorum kendimi ama en güzeli basıp gitmek..kalınca her zaman mutluluk gelmiyor insan,zaten mutluluk getren bişiyse peşinden takip eder seni...

sevgiliniz için yapacağınız en uç fedakarlık nedir?

fedakarlık soruları bana denk geliyor ben de fedakarlık yapmam diyip gidiyorum sürekli. kaydirigubbakcemile3

sevgiliniz, ilişkinizi en az onun kadar, hatta daha fazla istediğinizi anlamak istiyor. ne düşünür ve ne yaparsınız?

ben sevgimi sürekli açık açık gösteren biri değilim ve sürekli aşk sözleri falan da söylemem bu yüzden onun krşısına geçip gözlrinin içine bakıp seni çok seviyorum hayatımın tek anlamı sensin sensiz bir hayat hayal edemiyorum senin gönlünde bana yer verdiiğin için çok teşekkür ederim... diye uzar gider ve sıcacık bir öpücük ve sarılmayla ilişkimle ilgili ne istiyorsa anlar zaten :))

sevgilinizin sizden isteyeceği hangi şeyleri yapmazsınız kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…