zehirli aşk soruları

alkol kullanmazdım

sevgilinizin telefonunda bir msj gördünüz " dün o kadar bekledim neden gelmedin?"diye.
ve dün bütün gün siz onunla birlikteydiniz
ne düşünürsünüz ?

alkol kullanmazdım

sevgilinizin telefonunda bir msj gördünüz " dün o kadar bekledim neden gelmedin?"diye.
ne düşünürsünüz ?

kafamda yorardım tabi kim atmış olabilirki kim bekleyebilirki diye aldatıyomu diyede düşünürdüm ucundan ucundan...

sevgilinle ayrıldınız ama severek ayrıldınız...haftalar geçti aylar geçti hiç görmediniz bi özlem düştü içinize ve sizi deli gibi sevdiğini hala biliyosunuz onsuz olmadığını fark ettiniz delirmek üzeresiniz saat gece 12 ye geliyo dışarda deli gibi yağmur yağıyo oan yanında olmasını istediniz bi delilik yapıp kapıyı çekip hiç sormadan söylemeden kapısına gidermisiniz dayanamıyorum deyip sarılırmısınız...

alkol kullanmazdım

ne düşünürsünüz ?

bi tokat gibi çarpardı suratıma, ama tepki vermeden önce numara nedir, kimin adı var ona bakarım, kayıtsız bi numaraysa yada erkek adı falansa ona gösteririm ve açıklama isterim.. tatmin etmezse aratırım.. hatta ona sormadan evel kendim numarayı bi kenara not almış da olurum.. tatmin edici cevabı bulana kadar irdelerim, tatmin olmazsam da çekeceği var...

sevgiliniz sizden kendisiyle evlenmeniz için bi sebep istedi.. ona ne derdiniz:)??

evet evet evet :asigim: aşkta gurur olmaz :asigim:

diyelim ki sevgilinizle lisede çıkmaya başladınız.mükemmel giden bi ilişkiniz var.Derken öss geldi ve sınavı kazanamadı,meslek sahibi olamadı ama yine de size taş taşırım bakarım seni diyor.Siz de üniversiteyi kazandınız,meslek sahibi oldunuz.Aileniz de kendinize uygun birini bulmanızı, sevgilinizden kesinlikle ayrılmanızı, ne kadar mutlu olsanız da ileride çok sorunlarla karşılaşıp,mutluluğunuzun bozulacağını söylüyor ve sevgilinizi istemiyor.Sevdiceğinizle de birbirinizi çok seviyorsunuz.Napardınız :uhm:

hemde nasıl koşa koşa giderim... sırıksıklam olurum yağmurda, hiç tereddit etmeden atlarım boynuna:)))

biraz benzer bişiy yaşadım ben bununla ilgili..hemen hemen durum aynıydı aslında..ben çok çabaladım,beraberliğimizi devam ettirmek için fakat o kaçmayı denedi...kendini geliştirdikten sonra ne okuduğunun önemi yok,sonuna kadar giderim....

siz sıkı bir futbol fanatiğisiniz ..ama o da öyle..gel gelelim size dediki benim tuttuğum takımı tutacaksın,yerini bil bundan böylee:umursamaz: naparsınız??kaç yıldır aşık olduğunuz renklerden vazgeçer misiniz??kaydirigubbakcemile

aslaaaaaaaaaa:):) karşıklıklı zevkler ve renkler konusunda anlayış göstermemiz gerektiğini söylerdim ve yine halen GS yi tutmaya devam ederdim:):)

Soruma gelince:): biri var sizin arkadaşınız olduğunu söylüyor ama hayatında biri yokken sizi sürekli gün aşırı arayıp arkadaş gibi dğeil de daha ziyade sevgili olmak isteyen biriymiş gibi davranıyor yani açık açığa kur yapıyor. zamanla bu kişiyle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kalıyorsunuz ve bu kişi gittiği şehirden başka bir kızı buluyor onla çıkmaya başlıyor haliyle sseni de ihmal etmeye başlıyor. Bu durumda sana dönme ihtimali nedir? sen olsan dönmesini beklermiydin?
dipnot: ( snei evlenilcek kız olarak görüyor ama şuanki çıktığı kızın geçmişinden ise çok şüpheleniyor tam olarak onla evliliği düşünmüyor)

beklemezdim yani ben onun elinin altında kurulu oyuncak mıyım hem benim hoşlandığım ne malum hoşlanıyo olsma bile bu durumda ardıma bile bakmazdım pişman olup ya da o kızla hevesi geçip gene kur yapmalara başlarsada pas mas vermezdim yaptığı şey içime oturduysa bi güzel ekerdimkaydirigubbakcemile3
benim sorum şu:yani seviyorsunuz ama yanınıza yakışmadığını düşünüyorsunuz aslında sevdiğinizden de tam emin değilsiniz ama mantıklı yani iyi bir insan bunun yanında sizede iyi bir sevgili ne yapardınız

mantık bazen herşey değildir aşkta gerekir sevgi de gerekir yanıma yakışmayan etkilenmediğim birisiyle birlikte olmam sanırım yinede büyük konuşmayım ama
size sorum şu nişanlısınız ve nişlanlınız ayrı şehirde yüzüğü takmadığınızı fakettiniz ne yapardınız?opuyorumnanaktan

tabii ki cıngar çıkartırım ne münasebet takmıyormuş

sevgiliniz/nişanlınız bu sıralar çok canım sıkkın diyor, sizi çok ihmal ediyor, görüşüyorsunuz ama yüzeysel konulardan konuşuyorsunuz, size ilgi göstermiyor. konuşuyorsunuz neden böyle diye, bu ara canım sıkkın sebebini bilmiyorum diyor. ne yaparsınız?

sebebini bilmiyorsan seni biraz neşelendiriyim dıyerek türlü fırlamalıkları yapardım.eğer benımle görüşmek istemiyor yada dışarıdakılere boyle olmadığını farkedersemde bitirirdim.

birisinden hoşlanıyorsunuz,oda sizden hoşlandığını söylüyor fakat her ne sebeple olduğunuzu bılmedıgınız halde onu kaybetmekten korktuğunuzu söylediğinizde zamanla bunu anlayacaksın,her şey zamanla çok daha iyi olacak derse naparsınız?

ona güvensizliğimden dolayı kaybetmekten korktuğumu düşünüyor herhalde diye düşünürüm. ileride daha iyi olacak demesi, ilişkimiz ilerledikçe güvenin artacak demek olabilir...

sevgiliniz size" yalnız kalmak istiyorum bazen ama sen izin vermiyorsun" derse. tepkiniz ne olur?

neden yanlız kalmak istiyomuş yaa ben neden varım ki o zman neyse sorunu benimle birlikte çözmelii yanlız kalmak istemesinin altında farklı sebepler ararım buda beni ona karşı soğutur..1 ay önce 2,5 yıllık bi ilişkim bitti biterken de 3-4 ay yanlız kalmak istiyorum oldu.. sonuç itibariyle yalnızız ..

Sevgi hak edilir mi? Size emek ve zaman harcadığı için birini sevebilir misiniz? Pekiiii size hiç emek ve zaman harcamayan birini sevebilir misiniz?

emek ve zaman harcayanb irini sevebilmiyim bilmiyorum eger onu sevmiyorsam zor yani ilişki bazında zor ancak vicdanen sevgi olsu ama emek ve sevgi harcamayan birinide sevmem vaktimi harcayamam boşuna sevelim sevilelelim

alt komşum sorum sana :))) eşin sevgilin nişanlın vs. yalan söylediğin oldumu hiç ne için genelde söylüyorsanda

alt komşum sorum sana :))) eşin sevgilin nişanlın vs. yalan söylediğin oldumu hiç ne için genelde söylüyorsanda

üst komşum =) işte cevabım
ben bitaneciğime bugüne kadar hiç yalan sölemedim. Ama akşam pembe bi yalan dökülüverdi ağzımdan kaydirigubbakcemile3 ben yemek yemeyi ve özellikle meyve yemeyi pek sevmiyorum.Bitaneciğim de bana günlük bi program gibi bir şey vermişti.Yok efendim her akşam 2 elma, 2 portakal, bilmem kaç dilim ekmek...Akşam yedin mi diye sordu.Ben de yedim dedim kaydirigubbakcemile3 Ama napiim içimden gelmiyo yemek :dilcikar:
sevgiliniz sizi kıskansaydı; sizce bu size olan güvensizliğinden mi olur, yoksa sizi çok sevmesinden mi:uhm:

ikisinin ortası bişey ya bu kıskançlığın reçetesi henüz çözülemedi ufak kıskançlıklar hoşuma gider ama çok sıkmaya başladığında canım sıkılır eğer aşırı kıskanıyorsa bana güvenmiyo demektir :umursamaz:
peki sorum şu birisini çok seviyosunuz aşıksınız evlenmek isti,yosunuz ama sabıkalı olduğunu öğrendiniz ne yapardınız hadi bakalım cevapp opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…