Açıkçası sabıkalı olduğunu öğrendiğimde ister istemez soğurdum yani ben de böyle olurduama işin bir de değişik bir tarafı var seviyorsam da sabıkanın da nedeni ne bakardım yani suçsuz yere sabıka damgasını yiyenler de olabilir .. adam öldürmüş de olabilir.. sapıklıktan da sabıka olabilir.. veya kendini koruma amaçlı bir yanlışlık sonucu da birşey yapmış da olabilir... yani çok seviyorsam sabıka nedenini de elbet değerlendirirdim diye düşünüyorum..
sorum şu: kişi tamamen hayalinizdeki gibi yani yakışıklı, kariyer falan filan ama nedense birşey hissedemiyorsunuz yine de teklifine evet dermiydiniz?
bu mantık evliliğine girer..mantık evliliği yapmış ve suanda mutlu mesud yaşayan çok insan var fakat ben asık olmadigim biriyle evlenemem..zaten aradığım bütün özelliklere sahipse asık olurum..bir şey hissetmedigime göre bir seyleri eksik demektir..o yüzden de evet demem..
sevgilinize yaptığınız veya aldığınız en özel hediye neydi?
ederdim,... elalemin dediklerine gore hayatimi degistiremem. hem zaten millet elestirmek icin, dedikodu icin malzeme ariyo. boyle oyunlara malzeme olamam.
soyle bisey varki bana 1000 nasihat yaramiyo illa bi musibet olmasi lazimsırnaşık şey
soru: birinin ilk askimi son askimi olmak istersin?
:))) aynı anda yazmisiz bacım :))))
ilk ve son aski olmak isterim desembilmiyorumkismileilla tercih edeceksem de son ask olmak isterdim...
hey sen alttaki askta nasil bi hayal kirikligi yasadin?
çok sevdiğim çocuk tam bi anne kuzusu çıkmıştıkötükedihüsosonra bi dieride tamamen sahtekarmış ama benim salaklığımda vardı yani
ortak filmimde yoktu ama ıssız adamı sevmiştik o sayılabilirfisfisfis(karışıklık olmuş die 2soruya birden cvp verdim::)a.s
soru:sevgilniz çok kazanıyor ama size yedirmiyorsa yani cimriye yakınsa mesela siz ona oranla daha az kazanıyorsanız ve bişeyler yaptığınızda sevgiliniz hesabı sıraya dökse napardınız soğurmuydunuz yoksa buna normal mi bakardınız:teytey:
onu tedavı ettırmek ıcın elımden gelenı yapardım ama olmuyorsada arkama bakmadan kaçardım.
senin için aşk mutluluk kaynağımıdır?
aynen öyledir.. aşıksam aşkımla da birlikteysem bütün dertler bana çerez gelir çereeeezz =) zaten şuan hayatımda tek mutluluk kaynağim aşkım... onun sayesinde aşiyorum bütün zorlukları.. aşk bana güç veriyor.. kısacası aşiğim mutluyum
sevgilinize en fazla kaç gün küs kalabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?