Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Bende bahçecide Fulya da prof. Remzi Abalı ya gidiyorum. 11 ocakta toplamam olacak. Mart ayında transfer inşallah. Dış merkezde 3 negatif denememiz var. Şuanlık yolunda gidiyor herşey. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Umarım gebeliğiniz güzel geçiyordur. Size sormak istediğim birkaç şey var. Bize de azospermi teşhisi kondu. Hiç sperm yok. Canlı ölü bir tane bile yok. Yorumlarınızda tedaviden bahsetmişsiniz. Bu tedaviyi olmadan önce yoktu da tedaviden sonra mı oldu? Ve nasıl bir tedavi uygulandı? Açıkçası biz fazlasıyla ümitsiz vakayız. Defalarca mikro tese yapılacak bir durumda da değiliz. Bu yüzden şansımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. İstanbul ve Diyarbakır bahçeci arasında kararsızız. Her ikisine de il dışından gideceğiz. Sormak istediğim doktorunuzdan memnun musunuz? Özellikle üroloji doktoru önemli bizim için.

Arkadaslar merabalar sizlere birsey sormak istiyorum ben de cok yakin zamanda Zeki akkuma gittim negatif sonuclandi kafamda surekli sebepler buluyorum evet gercek sebep nasip olmayisi ama gonalf igneleri 300 dozu ile vuruluyordum acaba bu yuksek doz yumurtalarin kalitesini bozmusmudur yani sizlerden boyle yuksek doz kullanip pozitif gebelik elde eden varmidir

Sorununuz neydi acaba

Merabalar zeki Akkumda tedavi olup gonalf i 300 doz ile vurulan varmı diye sormustum negatif olunca biraz da ona bagladim..bu yuksek doz yumurtanin kalitesini bozmus olabilir mi diye dusündüm baska arkadaslarda baska sayfalarda cvp verdiler sagolsun ama ben ozellikle Zeki Akkumda tedavi olupta bu dozla ilaci kullanan varmi merak ettim birazda uzüntuden sebep ariyorum belki de nasip tabi.

Pardon ben sorunuz anlamisim sorununuz yazmissiniz sperm azligi oligosperm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…