Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Benimde böyle olur kesin 2yilida geçer anca olur herhalde

Hayirlsii canım bnm bu arada benim iki gündür yumurtlama ağrım var hani yumurtlarken sağ yada sola bı kramp gibi ağrı girer ya bnmde sağa girip duruyo feci halde

Canım sen on görüşmeye gittinya ozman doktor sizden sperm istedimi yeni yoksa öncekilere goremi devam etti biz şimdi test yapıp gotursek gittiğimizde yine bizden bişey isterlermi

Canım sen on görüşmeye gittinya ozman doktor sizden sperm istedimi yeni yoksa öncekilere goremi devam etti biz şimdi test yapıp gotursek gittiğimizde yine bizden bişey isterlermi.
Merhaba canım kusura bakma yazamadım ama aklımdaydın yok canım s3n götür daha istemez o zaman bu gün adetinin 2ci günü dimi?

Merhaba canım kusura bakma yazamadım ama aklımdaydın yok canım s3n götür daha istemez o zaman bu gün adetinin 2ci günü dimi?
Canım cuma günü doktor tekrar test istedi bizden oyuzden yapmadık bugünde doktora mesaj attım yalvardım hatta gelelim diye bn bı ay daha bekleyemem felan oda gel dedi sence benden tahlil istermi özelde yapamayız cokk pahalı sen adetin ikinci günü gittiğinde ne yaptı alttan muayene oldunmu adetliyken

Adetin 2.veya3.gunu
sabah ac karnına
LH FSH Estradiol TSH ve Prolaktin hormonları

Selam İstanbul ve Diyarbakır arasında kalıp uzaktan gelenler İstanbul’u tercih etsinler burada ne misafirhane var nede anlaşmalı otel hepsi yalan doktor iyi ama kalacak yeriniz yoksa bizim gibi sıkıntı yaşarsınız

Merhaba acaba tüp bebek uaptirdinizmi bende gidicem Eylül'de Diyarbakır'dakine
Merhaba bende Diyarbakıra gitmeyi düşünüyorum. Başka şehirden gideceğim. Süreç nasıl işliyor? Ne kadar vakit ayırmak gerekiyor? Ona göre izin alacağız. Bu arada benim sadece tüpüm kapalı onun dışında herhangi bir sorunum yok yumurtlarm da düzenli olarak çatlıyor. Eşimde de bir sorun yok sadece tüpler kapalı olduğu için tüp bebek yaptırcaz

Merhaba bm 5kere gittim hastaneye tabi kisidin ksiiye degisiyo yumurtaniza göre rwhim dinlendirme oluyo bnm yumurtam az olduğu için bnmki taze oldu.. tüplerin kapalıysa açmaları gerekiyor açmadan nasıl tüp bebek olucak bilmiyorum bnm bildiğim rahim filmi çekilirken o sırada tüp kapalıysa aciyolar diye biliyorum doktorlar saan direk tüp bebek mi önerdi bnce tupleriniz açılsa normal yolla da olur samki çünkü asılır maddi olarak pahalı manevî yönünü hiç saymıyorum bile bide bnm taze olduğu için iğne vuriluyroum bı aydır valla

Canım hsg çektirdim iki defa bide tüp açma ameliyatı da oldum. En son çare Cevat bayrak hocaya gitmek. O da olmasa tüp bebek olacak

Maddi olarak ortalama ne kadar bir fiyat peki . Kusura bakmayın hiç gitmediğimiz için bilmiyoruz

Maddi olarak ortalama ne kadar bir fiyat peki . Kusura bakmayın hiç gitmediğimiz için bilmiyoruz
Ne kusuru tabiki sorucaksiniz.. bizim valla 50tuttu herşey gidip gelme de dahil ama bı arkadaşım 70harcwmis onlar ameliyat felan olmuş zaten tüp bebek kendisi sadece 21bin TL ilaçlar çok tutuyo canım yerinde olsam ilaçları araştırma hastanesinde raporlu yazdırırim sen bı git gozuk dediğim gibi sizin sorun Halledilebilir dokotr sana nasıl bı tedavi uygulayacak bilmiyoruz oyzuden fiyat değişebilir

Canım hsg çektirdim iki defa bide tüp açma ameliyatı da oldum. En son çare Cevat bayrak hocaya gitmek. O da olmasa tüp bebek olacak
Himm oldunmu ee peki yinemi tüpler kapaniyi bencede önce bu sorunu halletmeye çalış kuzum çünkü tüp bebek tede tüpler olmassa embriyo nasıl ilerlicek rahime

Himm oldunmu ee peki yinemi tüpler kapaniyi bencede önce bu sorunu halletmeye çalış kuzum çünkü tüp bebek tede tüpler olmassa embriyo nasıl ilerlicek rahime
Canım aşılama olsaydı ilerletme konusunda sıkıntı olurdu ama tüpler kapalı olduğu için tüp bebek direk rahime yerleştiriliyor. Yani yapılan tüm tüp bebekler direk rahim içerisine yerleştirilir. Aşılamada ise yumurtalıklara müdahale edilerek yapılıyor. Cidden benim tek sorunum tüplerim. Onun için de bir çözüm bulmak şart

Tabikiii öyle bnde hani tüplere çözüm bulsanız keşke doktora gittiğinizde ne dedi size çünkü gerçekten masraflı ve yipratiici bı süreç hani tuplere çözüm bulunsa blki diyorum normlq olur oyzuden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…