Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

beyzaa101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
683
418
103
34
Arkadaşlar daha önce de yazdım çok yorum olmadı diyarbakir Zeki Akkum da tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama ailem İstanbul a git diyor siz ne diyorsunuz fark var mi

Arkadaşlar daha önce de yazdım çok yorum olmadı diyarbakir Zeki Akkum da tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama ailem İstanbul a git diyor siz ne diyorsunuz fark var mi
Merhaba acaba tüp bebek uaptirdinizmi bende gidicem Eylül'de Diyarbakır'dakine

Yaaaa cokkk sevindim gerçekten süreci anlatirmisiniz rica etsemmm ..

Bide özel olmasa acaba sizdeki sıkıntı nedir acaba bizim eşim den dolayı olmuyo 1.5yildir Eylül'de on görüşmeye gdiicez
Benim tüplerde tıkanıklık var laparoskopi oldum ama üzerinden 6 ay geçti sonuç alamadık eşiminde sperm sayısı iyiydi ama ileri hareket düşüktü. Asıl sebep hangimizden kaynaklı bilmiyoruz doğrusu. 3. Yılımızda tüp Bebek tedavisine karar verdik hemen tedavinin ilk ayında transfer beklemiyorduk doğrusu daha uzun süreç sanıyordum ama kişiden kişiye değişebilir. Sürec bizde şöyle oldu Haziran ayında on görüşme için gittik bu zamana kadar yapılan işlemler benim rahim filmi laparoskopi sonuçları ve eşimin daha önceki sperm testlerini götürdük. Zeki bey genel bilgiler verdi tedavi süreci ile ilgili İlk adet gününde arayın randevu alın dediler adet olunca aradım hemen adetin 2. Gününe randevu verdiler gittik alttan muayene edildi ilaç vs yazıldı yumurta geliştirici ilaçlar. 5 gün sonrasına randevu verdi sonrasında bir kaç defa daha 2 günde bir gittik yumurta takibi için. Yeterli büyüklüğe gelince 29 temmuzda transfer yapılacak dendi bende şaşırdım dediğim gibi sürecin böyle çabuk olduğunu bilmiyordum ama bazılarının sonraki aylara kalıyormuş transferi. Rahim yapısı ve yumurta sayısı ile alakalı sanırım. 26 temmuz anestezi altında yumurta toplama ve eşimden sperm alındı. Zeki bey öncesinde bana bilgi vermişti transfer günü onun iznine denk geliyormuş sanırım tatile girecekti ama onun yerine Mustafa Bahçeci merkezde olacak transferleri o yapacakmış istersen ona yaptır istersen de beni bekleyecesen dondurup sonraki aya bırakalım dedi. Mustafa Bahçeci zaten İstanbul bahceci yani ilk merkezin kurucusuymuş. Zeki bey baya övdü onu o yüzden bizde kabul ettik 29 temmuzda transferi Mustafa bahçeci yaptı. Transfer sırasında bi aksilik yaşadım ve önceki yazdığım mesajlarımdan okuyabilirsin. 10 Ağustos ta kan testi ile pozitif haberi aldık çok şükür 19 Ağustos ta da keseyi gördük. İnşallah kalp atışını duymak nasip olur. Sağlıkla kucağıma alırım. Ayrıca kan testi vermeden birkaç gün öncesinde ve 10 gün boyunca süren hala da hafif şekilde devam eden rahatsızlığım oldu ohss dediler burdaki arkadaş lar ama doktor hep normal dedi ilaçların yan etkileri vsvs dedi. Rahatsızlığın detaylarını yine yazdığım mesajlardan okuyabilirsin . Sizin için de hayırlı güzel bir süreç olur inşallah

Cokk teşekkür ederim bilgilendirdigjn için ins bende 16eylulde ön görüşmeye gidicez.. insallh bizim için bu süreç kolay ilerler..

Merhaba kızlar bende temmuz da gittim ama Ağustos 16 da başladık yarın son kontrolüm var cuma yada cumartesi günü yumusrta toplama hafta içi de transfer ins

Zeki bey çok iyi ve ilgili gerçekten üç defa Erzurum da yaptım Zeki bey ve ekibinin yanından gecemez ben Ağrı'dan geldiğim için İstanbul çok uzak gidemedim

Sizin adınıza çok sevindim bende Cizre’de yaşıyorum Diyarbakır Bahçecide tedaviye başlamak istiyorum ücret olarak ne kadar ödediniz acaba

Kaç gün suruyo bu işlem çünkü Mardin'den gidip gelmek zor olucaktir benim için maddi yönden belki konaklamada kalabilirim
Canım ben ilk 15 Ağustos pazartesi gittim sonra cumartesi gününe çağırdı o gün gittim daha sonra salı ve çarşamba gittim bugün de yumurta toplama işlemim oldu pazartesi veya çarşamba günü de transfer olacak.Ben Ağrı dan 6 saatlik yola sürekli geliş gidiş yaptım bir iki defa büyükşehir öğretmen evinde kaldım ama orası da baya pahalı 500 TL.Misafirhane de kalabilirsiniz diyorlar ama her gittiğim de boş yer yoktu malesef hiç kalamadim.Mardin yakın aracınız varsa gidiş geliş daha kolay bence ve. ağrıya gidiş geliş yapabiliyorsam:) yoksa maddi olarak altından kalkilmiuor

Bide bişey daha sorucam sizeacaba sperm çok dusukse bu tüp bebeği etkilermi
Benim eşime azosperm denildi sonra biraz arttı şu an 400 bin filan var yani ama doktor ins yeterli dedi sonuçta bir canlı bile yaetiyor tabi ne kadar fazla ve kaliteli olursa o kadar daha iyi embriyo oluyor.Sizin eşinizin sperm sayısı ve morfolojisi nedir

Sizin adınıza çok sevindim bende Cizre’de yaşıyorum Diyarbakır Bahçecide tedaviye başlamak istiyorum ücret olarak ne kadar ödediniz acaba
Ücret de tedavi 21000 ilaçlar filan yaklaşık olarak 11000-12000 filan tuttu normalde daha çok ama güya orda ki Büşra eczanesi indirimli veriyor diye böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…