Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
olur neden olmasın, ama onlar benim bildiğim dvd bir kaç elektronik şey anca yolluyorlar, ebay türkiye ye yolluyo ama amazon dan emin değilim : (((

selam arkadaşlar...

bu shea butter dediğiniz hangisi ? yani kutusu falan nasıl ? resmi varsa gönderebilirmisiniz ? eğer almanyada varsa eşim gidecek yakın zamanda.orda varsa alsın bende size gönderebilirim isterseniz ?

bu resmimde saçlarımda perma yok.ama nerden baksanız yarım kilo jöle vardır herhalde.permalı saçlarımında bir ara koyarım fotoğrafını.
görüşmek üzere...bu arada herkese iyi bayramlar :)

sedef7 benim saçlarımda kıvırcık daha önce gittiğim tüm kuaförlere iri permayı sordum olmaz dediler daha karışık saçın olur dediler saçınızın resmini görmemiz mümkün mü

$111.webp

kızlar bu benim doğal saçım.yani permasız jölesiz..herhangi bir ürün yada işlem yok bu resimde saçlarımda.jölesiz doğal saçlarım bu.bu saçımın tepeden toplanmış hali.size birde permalı fotoğrafı ekliycem fakat o resimler diğer makinada. yarın yüklerim. sizlerde koyarmısınız şu anki saçınızın fotolarını ? pin özellikle senin saçlarını çok merak ediyorum. :)

Son düzenleme:
Ya sedef muhteşem görünüyor bence sen düzleştirme sakın hep perma yaptır,çok doğal olmuş bayıldım.Permaya ne kadar ödüyorsun ne kadar dayanıyor?

çok teşekkür ederim canım.Bu permaya 150 tl ödedim. 6 ay dayanıyor. canım ben zaten düz bir saç istemiyorum. doğal hali bu şekilde olsun istiyorum. ama işlemsiz olmuyor işte.

Sedef supeeeeer olmuş böyle devam et bence, e anlamadığım dalgası nasıl açılıyor , Perma su yapılırken hala pis kokan demi

teşekkürler pin :) evet canım o iğrenç kokan ilaç. birde öyle tek yıkamada da koku gitmiyor. bir kaç kez yıkandıktan sonra koku gidiyor saçlardan . canım iri bigudilerle sarıldığı için açılıyor. hatta bir ilk denedik benimkini mizampli bigudilerle sardı.buklesi daha iri olsun diye. ben sizede tavsiye ediyorum. bir ara mutlaka deneyin derim. en azından saçınızın ufak bir bölümünde de deneyebilirsiniz. inanın şimdiki saçlarınızdan çok daha iyi saçlara sahip olacaksınız. ama kesinlikle loreal'in perma ilacı kullanılmalı. çünkü şu an piyasanın en iyi perma ilacı o.

Bu permanın biraz daha kalın dalgalar halinde yapılanı var mı? Bir de benim saçım düzleştirmekten çok kötü oldu artık.Yaptırsam daha mı kötü olur sizce?

hayır canım en kalını buymuş. bende biraz daha kalın bukle istedim ama tutmaz dedi. olsun bunada razıyım ben. birde saçında permadan önce herhangi bir işlem olmaması lazım canım. yoksa yanma ihtimali çok yüksek...

$ürünler.webp
buraya koymadığım shea buuter ve hindistan cevizi yağlarım var birde ama kışın dondukları için şimdi resme eklemedim.
banyodan sonra kullandığım ürünler bunlar tabi hepsi birden değil 2li 3lü kombinasyonlar genelde:) ama bunlar memnun kaldıklarım.ayrıca son zamanlarda deneyip memnun kaldığım şey ise kahkül:)kuaförlerin senin saçın çok kıvırcık olmaz dediği şeyi nihayet kesecek biri buldum ve çok memnunum.bol serumluyorum çok hoş duruyor.doğru kesim önemliymiş bunu anladım.
sizde kıvırcıklarınıza kullandıklarınızı paylaşırmısınız?

Ayy keşke benim saçlarım da öyle kıvır kıvır olsa:9: Bayılıyorum zenci kıvırcığına:16: Üçlü maşa alırsam böyle olur umarım ama çevremdeki herkes beni düz saçlı güzel buluyor:5:

Ben gliss siyah seri ve nude şampuan kullanıyorum.Gliss saçları hafifletiyor,kolay taranmasını sağlıyor ve parlatıyor memnunum.
Saç bakım yağları kullanıyorum.Bu kadar:) Saçlarımla uğraşmayı pek sevmediğim belli galiba :)

ben şampuan ve saç kremimde loreal elseve sarıyı kullanıyorum.Arı sütlü olan. ve yine loreal'in jölesinden başka hiçbirşey kullanmıyorum şu an.

Back
X