Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben daha çok şekillendiricileri kastetmiştim,banyoda kullandıklarımı eklesem bir bu kadar daha ürünüm var:)
birde unutmuşum ama en çok kullandığım şekillendiricim fısfıslı şişedeki SU
sizin şekillendiricileriniz neler?

İşte benim kullandıklarım yazdıklarımdan ibaret:) Saçıma straight therapy uygulatıyorum üç yıldır o yüzden bir şey de kullanmıyorum.
Ama saçım artık mahvolmuş durumda çalı süpürgesi gibi çok fena gözüküyor :( Ne yapacağım bu saçlarla bilmiyorum.

$33da3gi.webp $ed-westwick-jessica-szohr-gramercy-park-hotel.webp

Çok mu şey istiyorum ya? Aynı bu şekilde olsun istiyorum işte böyle güzel dalgalarım olsun:31:

Son düzenleme:
Sedef daha önceki mesajlarımda yazmıştım fotoğraf da paylaştım hatta.Shea butter saçların kıvırcıklığını belirginleştiriyor,daha güzel hale getiriyor,saçı yumuşatıyor.Zenci kadınların neredeyse hepsi bunu kullanıyor.Cilde de sürülüyor evet birçok etkisi var.

Look Book » Curls Unleashed

Selamm Sedef , ordinary selam hepinize budmuşlar diyerekten yeni bir ürünün linkini gönderiyorum size iyi gibi görünüyor az inceleyin yine konuşuruz bolca öptüm

Ha bu arada ürünlere değinmişseniz de bonacure(schwartzkopf her yerde satılmıyor -kırmızı renkli acil bakım kuru super), gliss(hem şampiyonu hem de spreyleri super) bu arada Watsons indirimde gliss ürünlerinde.nude da iyi. Bir de Watsons in kendi bı şampiyonu ve bakım kuru var yarım kiloluk üzerinde bal çubuğu resmi olan, bana da biri övmüştü super.ucuz da. Schwartzkopf un ürünleri elseve sen iyi özellikle gliss serisi, dene bir derim sedefcim .

selam pin..bu ürünü daha önce bende incelemiştim.hadi bir deneyelim desek sorun nasıl alıcaz ? :( nerden alıcaz ? :(

gliss ürünlerini kullandım canım.çok bir değişiklik yapmadı saçıma..diğer yazdığın ürünleri daha önce hiç kullanmadım. onları da deniycem..

youtube ta kıvırcık saç gurularının ve benimde söyliyebileceğim en önemli şey banyodan çıkınca saçı KURUTMAMAK
eğer saçınıza havlu sarıyorsanız anında kuruyor ve sürdüğünüz ürünler fayda etmiyor,tüleriyor.
banyodan çıkınca peştamal gibi birşeyle biraz akan suları alıp yağ sürüyorum(güne göre değişiyor canım ne isterse shea butter,hindiztan cevizi,otacı saç bakım yağı,doa saç bakım yağı,argan yağı gibi) üzerine ogünkü moduma göre 7/24 yada şekillendirici vs. gibi birşey sürüyorum.2-3.günlerse fısfıslı şişede su belki biraz uçlarına aloe vera jeli yada avon saç ucu serumu vs..böylece aynı saçı 3-4 gün kullanabiliyorum
cidden işe yarıyor
bunu keşfetmeden önce benimde saçlarım kabarık tülerikti ama şimdi belirgin kıvırcıklarım var.bir deneyin derim

Flexile paylaşımın için teşekkürler kurutmamak gerektiğini bilmiyordum.Bende tülerme çok oluyor çok kötü gözüküyor.Kurutmamak benim için zor olacak ama kıvırcık saça dönünce uygulayacağım bunları.
Pin bence saçını düzleştirme artık.Benimkisi artık devamlı düzleştirmekten saçlarım ölmüş durumda çok fena duruyor ya bu son yaptırdığımla daha fena oldu saçım.Saçlarını kazıttığın için çok sağlıklı durumdadır bence artık bakım yağlarıyla kıvırcıklarını daha güzel hale getirebilirsin.O ürünler zaten Türkiye'de olsa biz bu halde olmazdık sanırım.Keşke olsa hepsi de daha belirgin ve güzel kıvırcıklara kavuşsak..

shea butter'ı doa kozmetikten aldım,katı halde ama balmari usulü eritiyorum. zaten hindistan cevizi yağındada aynı sorun kış aylarında donuyor daha sık eritmek gerekiyor. ama yazın erimiş halde kalabiliyor. genelde yazın kullanıyorum,kış üşeniyorum her daim eritmiyorum:)
ama argan yağı/otacı saç bakım yağı/doa saç bakım yağı gibi şeylerde gayet iş görüyor.bunlarla da idare edebilirsiniz kış ayları
avonun argan serumu ayrıca yeşil kırık saç serumunu çok güzel,bende kullanıyorum.ama banyodan çıkınca değilde(azıcık çünkü yetmez benimkilere:)) ertesi günlerde canlandırma için en çokta kahküllerime
saçı kurutmamak 1. kural,bol ürün yağ vb. sürmek 2.kural,gece yatarken gevşek tokayla tepeden toplamak 3. kural(tabi aynı saçı 3-4 gün kullanmak isterseniz) birde ertesi gün fısfıslı şişedeki su süper oluyor
önceden her gün yıkamak zorunda kalırdım,biryere kalmaya gidince çok sorun oluyordu şimdi 3-4 gün yıkamasam oluyor süperr

Moralinizi hic bozmak istemem kızlar ama flexile in dalgası bizimki gibi değil onun sacının kivircikligi daha belirgin onun ki tam zenci saci değil :( onun sacları benimkinin yanında super kalıyor

Back
X