Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arkadaşlar,

selam kpss ye hazırlandığımdan muhtemelen yine uzunca bir süre giremeyeceğim, herşeyi anlattığım gibi yaparsanız başarılı olursunuz fakat altını tekrar tekrar çiziyorum, araştırmalarımdan dolayı ve eşim doktor o da anlattı zenci saçında çapraz sülfür bağları varmış benimkinde olduğu gibi. güçlüğü kıvıcıklığın nedeni onlarmış, benim öğrendiğim arkadaş da aynısını söylüyodu . altını yine çiziyorum saçınız zenci saçı değilse sakın kesinlikle yaptımayın, saçınız elinizde kalır benden söylemesi. ürünü çok araştırdım. eğer normal bir dalga hatta türkiyede normal kıvırcık dediğimiz bi saçınız varsa yapmayın kimseye de önermeyin yoksa sizin için sıkıntı olur kelliğe kadar gider.benim saçım defne joy gibi micheal jackson kıvıcığı diye yaptım.hem sert hem de çok kıvırcık. intenette de araştıısanız bu ürünü sadece zencilerin kullandığını görürsünüz. ben mecburiyetten yapıyorum, sizin benim gibi değilse brezilya fönü ya da straight theraphy e devam edin. zaten ilk mesajımda da hep aynı şeyleri söylüyordum. zenci saçına sahip değilseniz bulaşmayın. arkadaşlar bu akşam biraz sert şeyler yazmış olabiliim ama bunlar da gerçek kimsenin vebalini almak istemem, ilk heyecanla güzel şeyler yazdım, sonuç da iyi oldu ama yazdıklarımdan etkilenip zenci saçına sahip olmayan biri bu yazdıklarıma bakıp uygularsa ve muhtemelen sonuç kötü olacak ben de çok üzüleceğim.annemin normal dalgası var , ona bile yapmaktan vazgeçtim. güçlü bi ilaç çünkü. size soranlara da lütfen dediklerimi söyleyin. hatta en başta bu anlattıklarımı söyleyin.unutmasınlar sadece zenci saçına yapılıyor. mutlu kalın

Evet zenci kıvırcığı gibi saçı olmayanlar sakın yapmasın.Saçım uğraşılmayacak halde oldukça zor olduğu için ben de mecburen yaptırıyorum.Aslında çok korkuyorum.Zenci kadınların saçlarına baktığımda sürekli düzleştirdiklerinden kellik var.Ben de öyle olurum diye çok korkuyorum.Ama yapabileceğim bir şey yok bu şekilde de çok rahatsız ve mutsuzum.

Ben extra strength alcam internette bir zenci kız normal olanından yapmış fotoğraflarını paylaşmış öyle çok da etkili olmamış.Eğer saçın gerçekten aşırı kıvırcıksa bence extra olanından al.

evet canım yaa..defne joy foster gibi işte..

ozaman extra strength olarak değiştireyim yaa..zaten ebaydan istetmedim.ben durumu eşime anlatınca onunda amerikada arkadaşı varmış ve haftaya geliyormuş.çok denk geldi yani. bugün ona söyliycekti.arayayımda düzelteyim bari..

uygulamayıda kuaförüme yaptırıcam ilk olarak...hem oda bende tecrübe yapmış oluruz...

O zaman kesinlikle extra strength olanından aldır.Normal olanı öyle çok da işe yaramamış düzeltmiş ama tam düz değil.Çok şanslısın çok daha ucuza almış olacaksın bir de hemen ulaşır eline.Uygulamayı yaptıktan sonra yorumlarını bekliyorum :)

size hemen şimdi yazmak istedim umarım sipariş etmemişsinizdir, yıkadım saçlarımı, zaten yaptığım zaman da saçımda ufak kaşınmalar vardı ama önemsememiştim, bugün yıkandıktan sonra elime pütür pütür kabarıklıklar geldi, eşim baktı saçlı deriyi tahriş etmiş ve yer yer döküntüler oluşmuş ben arka tarafları rahat göremediğim için eşime baktırdım, kötü halde diyor. ya aslında saçımız çok kıvırcık ama sonuçta zenci değiliz diye cilt yapımız farklı sanırım. demek zencilerde yan etkisi olmuyor. ben de diyodum ki niye hiç bi beyaz uygulamıyo. sonuçta bonus kafa beyazlar da var. ya allahtan önlerde ilacı uzun süre tutmamıştık kızarıklık var ama kabuk tutmadılar şimdilik.inşallah önlere bi şey olmaz. lanet olsun ya nöbetçi eczaneden merhem ve kaşıntı hapları aldım. ay ne kadar sevinmiştim oysa . nefret ediyorum bu saçlarımdan . keşke hiç kurcalamayıp straight theraphy yaptırsaydım yine. 2 hafta sonra kardeşimin düğünü var. ne yapıcam ben. inşallah önlerde dökülmeler başlamaz, tepe ve ense tarafım da böyle kalır daha fazla dökülmez. harfi harfine kullanma talimatına da uyduk hatta önlerde çok bekletmedik iyi ki de bekletmemişiz. yarın eşimin dermatolog arkadaşına gidicemm. ya kokusu tüy dökücü kremlere benziyodu aslında, ben pek aldırış etmedim. gerçi 8 saat lik bi straight theraphy işlemini 1 saate sığdımak böyle bir sonuç veriyo sanırımmm ay ne yapıcamm. nefret ediyorum bu saçlaımdan . kazıtıp düğüne peruk mu taksam. kökler kazıtsam güçlenir mi acaba yaaa arkadaşlar? şu an ki halime size anlatamam yarın erkenden gitcem hastaneye umarım ciddi bi şeyler olmaz. hiç mi kurtulamıycaz bu saçtan ya. keşke iyi şeylerle dönebilseydim size , moralim çok bozuk neyse arkadaşlar. umarım size yetişebilmişimdir. benim için dua edinnn

Ya çok üzüldüm canım benim ya :( Niye böyle bir şey oldu ki.Umarım geçer biran önce hiçbir şey kalmaz.Of ya ben de sevinmiştim sonunda çok rahatlayacağım kalıcı bir çözüm buldum diye :( Hay Allah ya inşallah iyileşirsin hemencecik.Acaba saç derine de mi sürdün? 1-2 cm yukarıdan başlasaydın keşke.İnşallah kötü bir durum yoktur bizi de bilgilendir.Çok üzüldüm senin adına ya aksiliğe bak.

yaaa canım çok üzüldüüümm :(( çok geçmiş olsun..umarım düğününüze kadar toparlanır saçların..bende sipariş vermiştim.Allahtan bir arkadaş yoluyla istetmiştik..ama mesajını okuduktan sonra hemen arayıp iptal ettirdim..zaten benimde kafama takılıyodu hep..ürünü incelerken bu kadar muhteşem bi ürün nasıl bu kadar ucuz olabiliyor diye..yada dediğin gibi sadece zencilere has birşey olabilir...

off yaa..ozaman normal klasik yöntemlere devam...gidip iri perma yaptırayım bari...

Son durum nedir? Umarım daha iyisindir..Olive oil'i nette kıvırcık saçlarla ilgili araştırma yaparken görmüştüm.Biri,senelerdir kıvırcık saçları için birçok yöntem denediğini ama şuana kadar etkili olan doğru düzgün bir ürün bulamadığını yazmış.Olive oil'i yurtdışında bir markette görmüş almış ve denemiş.O da aynı şekilde 20 dk saçında bekletmiş.Sonucun muhteşem olduğunu yazmıştı.Sürekli bunu uyguluyormuş.Artık çözümünü buldum diye yazmış,bunu yazan zenci değil onda etkili olmuş..Ben bunları okur okumaz çok sevindim sonunda çok etkili olan bir ürün var diye mutlu oldum ama senin yaşadığın durum çok üzdü beni.Aklıma bir şey gelmiyor neden böyle oldu acaba?Son kullanma tarihi geçmiş falan olmasın?

ya birde ben kullanım şeklini okurken 15 dakika sıcak havada yada 45 dakika normal olarak bekletiyorsunuz diye okumuştum..hiç 20 dakika diye birşey okumadım.acaba uygulamada bir hatamı oldu ?

arkadaşlar aşağıdaki yazı kuaför birine ait. alıntıdır. paylaşmak istedim...

Yaklaşık 7-8 sene boyunca, 25-30 kez saç düzleştirme işlemi yapmış birisi olarak bu konuda birkaç bilgi vermek isterim arkadaşlar. Ufak da olsa bir yardımım dokunursa ne mutlu bana...

2002 yılında, kısa sayılabilecek saçlarımla başlamıştım bu işlemlere. İlk kullandığım ürün Glatt'tı ve harika sonuç almıştım. Yaklaşık 6 ayda bir tekrarladım ama saçlarım uzadıkça eskisi gibi verim alamadım. Ardından perma ilacı ve Hair Strait Therapy ile 4-5 deneme daha yaptım. Bu ürünlerde de fena olmayan sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. Ancak 2005 yılında, İngiltere'de karşıma çıkan bir ürün tüm sorunları bir kenara attı. Ürünün adı Olive Oil. Glatt gibi tarama seansı veya diğer ürünler gibi 4-5 saatlik bir işlem gerektirmiyor. Ürünün sertliğine göre 12-20 dakikada işlem tamamlanıyor. Tıpkı diğer ürünler gibi saçlarınızın diplerine temas ettirmeden uyguluyorsunuz. Tek fark; saçınıza sürdükten sonra yalnızca beklemeniz. Alınan sonuç ise mükemmele yakın. E-bay gibi sitelerde yaklaşık 6-7 dolara, rahatça bulabilirsiniz. Yaklaşık 20 dakika içerisinde de en az diğer ürünler kadar başarılı bir işlem gerçekleştirebilirsiniz. Tabii ki benim gibi evde denemenizi tavsiye etmem. Kuaförünüzden yardım almanızı öneririm. Kuaför olmamama rağmen bu konuda oldukça deneyimli olduğumu düşündüğüm için bu uygulamaları kendim yapıyor ve iyi sonuç alıyorum. Sanırım ürünü edindikten sonra, uygulayacak bir kuaför bulmakta zorluk çekmezsiniz. Çünkü boyadan bile basit bir işlem diyebilirim.
Hatırlatmamda fayda var;
Özellikle çok sert ve kıvırcık saça sahip olan siyahi tükeciler bu ürüne büyük ilgi gösteriyor. Onların saçlarında bile mükemmel bir sonuç veriyor. Dalgalı veya hafif kıvırcık saçlarda çok çok daha iyi sonuçlar vereceği aşikar. Doğru bir uygulama yapar veya yaptırabilirseniz, memnun kalacağınızdan şüphem yok.
Ürünün uygulamasına dair detaylar vermek istemiyorum şu an için. Ancak ilgilenen arkadaşlar olursa, uygulamaya dair de notlar yazabilirim.
Son olarak bu ürünü aldığım sanal dükkanlardan birinin linkini ekleyeceğim. Bu sayede hem ürünü, hem de satıcıları yakından inceleme fırsatı bulabilirsiniz;

eBay - The UK's Online Marketplace

Dikkat etmeniz gereken tek şey, ürüne dahil olan tüm parçaların eksiksiz olarak satıldığı bir dükkan bulmanız. Ve Türkiye'ye kargo imkanı tabii ki. Zaten fiyatlar birbirine çok yakın. Daha geniş çaplı bir incelemeyle, kendinize uygun olan dükkandan alışveriş yapabilirsiniz. Ya da imkanınız varsa, yurtdışındaki büyük yerleşim merkezlerini tavaf ederek bu ürüne sahip olabilirsiniz. Özellikle New York ve Londra'da bu ürünleri satan birçok sayıda dükkan mevcut. Umarım dilediğiniz sonuçları alır, neşenize neşe katarsınız.

Keyifli günler dilerim...

bence Suna Dumankaya'nın bu formülünü denemeliyiz :) en azından bitkisel...

Kıvırcık Saçları Düzleştirmek İçin Gerekli Malzemeler :

- Yarım kahve fincanı soya yağı
- 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
- 2 çorba kaşığı badem yağı
- 1 çay kaşığı deniz tuzu

Yukarıda sıraladığımız malzemeler benmari usulu ile ocakta ısıtılacak. Bu karışımı boya yapar gibi saçlarınızın diplerine masajyaparak sürün ve streç filmle sararak iki saat bekletin.

gerçi tarif çok yetersiz..ne kadar süre ile yapılacak ? hergünmü ?haftada birmi ? belli değil..

birde neden sadece diplere yapılıyor ? anlamadım...direk suna dumankaya ile irtibata geçmek lazım..:)

kızlar size dönemedim bayağı kötüydüm kusura bakmayın psikolojik olarak şu an daha iyiyim, şu yazan kullanan arkadaşın yazısını eklemişsiniz, zaten ben de ona aldanıp getirtip kullandım. son kullanma tarihinde bi sorun yoktu.zaten olabildiğince saç derisine değdirmemeye çalıştık ama demek kokusu bile etkili, kuaföre gittim bugün çok çok kısa kestim hatta kazıttım diyebiliirim, kızarıklık gitti. dematologa sordum ben önceden başka düzleştiiciler kullanıyodum neden böyle olmamıştı diye, dermatolog şey dedi alerji değil bu ilaç kimyasal reaksiyon göstermiş. şu bir bayanın düzleştirme formülünü yazmışsın. gayet mantıklı geldi ( onca olaydan sonra hala uslanmıyorum:) kocamın istediği oldu o zaten bana kısa kes diyodu. bi de kuaföre dedim ki niye her tarafında dökülmeler olmadı belli başlı yerleri koptu. şey dedi onlar bu sefer direnç göstemiş bi daha yaparsan belli olmaz onları da kaybedersin ( adam bile korktu getirtmekten vazgeçti ilacı) şimdilik bu kadar . olaya iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, tüm saç deRimi de kaybedebilirdim, düğüne giderken peruk mu taksam diye hala düşünüyoum . ama bu yaz sanırım böyle az dazlak takılıcam. güleyim mi ağlıyayyım mı şaşırdım halime. dökülen kökler için doktor saç derime steroid enjekte etti küçük bi iğneyle doktor korkma kökler yenilenir diyor ama tabi ben içimden düşünüyorum ne zaman diye. ha bu arada şeyi de sormuşsunuz çok mu beklettin diye sürdük sonrasında da orda 20 dk yazıyo biz anca 15 dk bekletmişizdir.ben de şeyi aslında düşünüyodum yapan kızların bazılarının alnında az saç vardı neden acaba diye, demek onlar da da dökme yapıyorsa aldırış etmiyorlardır. size iyi akşamlar huzur dolu mutlu günlerrrr

Back
X