- Konu Sahibi ordinaryday
bir ara saçımı kazıtacaktım ben aslında ama eşim izin vermedi.şimdi güzel bir bahanemi olur acaba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle saçlarımın olmasını o kadar çooooook isterdimmmm kiii![]()
İyi yapmışsın canım..
Perma yaptırcaksın sanırım brezilya fönü düşünmüyor musun? Perma nasıl duruyor acaba memnun musun?
Eki Görüntüle 398443
Ne güzel mutlusunuz..Ben bu saçla uğraşmaktan bıktım,açık bıraksam kabarıyor böyle tiftik tiftik bir görüntüsü var.Canlı,parlak,kıvırcıklığının daha güzel,belirgin olmasını isterdim.Uğraşamadığım için de zaten kalıcı fön yaptırdım ama baya yıprandı.Sabah uğraşmak çok zor oluyor.Sizinkisi de benim kadar kıvırcık,kabarık,tiftik tiftik mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum sinirleniyorum.Ne kullanmak lazım yatıştırmak için? Elidor 7/24 pek işe yaramıyor bende..
bende çook istiyordum saçlarım düm düzdü ufacık bir dalga bile yoktu gittim perma yaptım böyle oldu :) sonra sıkıldım şuan yaptıralı 1 buçuk yıl oluyor uçları kıvırcık üstlerü düz başka güzel oldu ... ama sıkılıyor insan düşün yaptırdım bu seferde ha bire düzleştiriciyle düzleştiriyorum :) fakat kullanşlı bir saç banyo yapıp önden doka takıp çıkyordum evden hiç uğraştırmıyor
Düzleştiriciyle mi yapıyor acaba? Fön makinesiyle yapıldığı zaman benim hep kabarıyor.İkinci kez üstünden geçmeyince de dümdüz olmuyor,güzel durmuyor.