Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
:)) Senin için kazıtmak sorun olmayacaksa yap istersen.Ben açıkçası kazıtmak istemem çok üzülürüm.Bir de bana yakışmazdı sanırım :S

aslında benim saçımın şimdiki haliyle kazınmış bir saçın arasındaki fark çok az.çünkü hergün uğraşmaktan bıktığım için sabah kalkar kalkmaz saçlarımı arkadan sıkıca toplayıp topuz yapıyorum.tel tel görüntü olmaması içinde bide jöleleyip yapıyorum.yani bütün saçlarım kafama yapışmış durumda oluyor.

Nedir bizim bu saçlardan çektiğimiz ya ben de çok mutsuzum hiç istediğim gibi olmuyor.Şuan dipler çıktı o kadar sert ki ve birbirine karışmış durumda,tiftik tiftik.

Pin'i ben de çok merak ediyorum umarım son durumu bize yazar.

Hala bakıyorum kendim evde yapmak istiyorum ama kaliteli,düzgün bir marka bulamadım bir de uygun fiyata arıyorum.Bakalım...

off yaa :( bu ne eziyet yaa...yıllardır bezdim artık bu saçlardan :(( yani uğraştığımızada değse bari..ne yaparsam yapayım hiç istediğim gibi olmadı :(
artık şu saç tipini belirleyici hapı çıkartmaları lazım :)) kökten çözelim meseleyi :)

bu brezilya fönüde beni korkutuyo..1 ay sonra saç dipleri uzayıp belirginleşmeye başlayınca ne olacak ? çok kötü bir görüntü olmazmı ? dipler kıvırcık altlar düz..bende hep bunu düşünüyorum brezilya fönünde..

Evet malesef kötü gözüküyor diplerden çıkmaya başlayınca.Ya kendin düzleştireceksin ya da tekrardan uygulayacaksın..
Vallahi çok bunaldım artık ben de ya mutlu olmak istiyorum :(

evet net kararımı verdim ve olive oil' leri çöpe attım. youtube'da bu saç düzleştiricilerin ne kadar insanı kel bıraktığı,saçını döktüğünü ve derisine zarar verdiği videoları izlememde bu kararımı almamda çok yardımcı oldu.

İyi yapmışsın canım..
Perma yaptırcaksın sanırım brezilya fönü düşünmüyor musun? Perma nasıl duruyor acaba memnun musun?

böyle saçlarımın olmasını o kadar çooooook isterdimmmm kiii:16:

bende çook istiyordum saçlarım düm düzdü ufacık bir dalga bile yoktu gittim perma yaptım böyle oldu :) sonra sıkıldım şuan yaptıralı 1 buçuk yıl oluyor uçları kıvırcık üstlerü düz başka güzel oldu ... ama sıkılıyor insan düşün yaptırdım bu seferde ha bire düzleştiriciyle düzleştiriyorum :) fakat kullanşlı bir saç banyo yapıp önden doka takıp çıkyordum evden hiç uğraştırmıyor

İyi yapmışsın canım..
Perma yaptırcaksın sanırım brezilya fönü düşünmüyor musun? Perma nasıl duruyor acaba memnun musun?

evet canım iri perma yaptırıcam.brezilya fönü hiç düşünmüyorum.hem öyle dümdüz olmasını istemiyorum hemde 1 ay sonra dipler uzayınca o görüntüyede maruz kalmak istemiyorum.
perma hem kullanışlı hem doğal, biraz jöleyle kıvırcıklar çok daha daha düzgün duruyor.bukleler çok belirginleşiyor.çok rahat açabiliyorum..aşırı kabarma ve tel tel olan görüntü kayboluyor.diplerin uzaması hiçbir sorun yapmıyor.çok belli olmuyor çünkü.benim şu an tek memnun kaldığım yöntem.

Eki Görüntüle 398443

Ne güzel mutlusunuz..Ben bu saçla uğraşmaktan bıktım,açık bıraksam kabarıyor böyle tiftik tiftik bir görüntüsü var.Canlı,parlak,kıvırcıklığının daha güzel,belirgin olmasını isterdim.Uğraşamadığım için de zaten kalıcı fön yaptırdım ama baya yıprandı.Sabah uğraşmak çok zor oluyor.Sizinkisi de benim kadar kıvırcık,kabarık,tiftik tiftik mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum sinirleniyorum.Ne kullanmak lazım yatıştırmak için? Elidor 7/24 pek işe yaramıyor bende..

bu senin saçın mı canım ?

$100_1243_JPG_opt429x476o0,0s429x476.webp$SAM_0879_JPG_opt417x467o0,0s417x467.webp$SAM_0957_JPG_opt429x321o0,0s429x321.webp$SAM_0959_JPG_opt417x546o0,0s417x546.webp$PB140069_JPG_opt382x286o0,0s382x286.webp$PB140075_JPG_opt382x286o0,0s382x286.webp

Brazilian Blowout uygulanmış saçlar süper olmuş..Gerçekten çok zor zenci kıvırcığıyla başa çıkmak :(

bende çook istiyordum saçlarım düm düzdü ufacık bir dalga bile yoktu gittim perma yaptım böyle oldu :) sonra sıkıldım şuan yaptıralı 1 buçuk yıl oluyor uçları kıvırcık üstlerü düz başka güzel oldu ... ama sıkılıyor insan düşün yaptırdım bu seferde ha bire düzleştiriciyle düzleştiriyorum :) fakat kullanşlı bir saç banyo yapıp önden doka takıp çıkyordum evden hiç uğraştırmıyor

bende yaptırıcaktım fakat saçımda açıcı olduğu için yanar dediler ve yapmadılar zaten saçlarım kıvırcık-dalgalı ama ben iyice zenci kıvırcığı istiyorum :21::21::16:

arkadaşlar konunuzu gördüm aklıma geldi belki saçma birşeydir

saçınızı tamamen kazıtıp peruk kullansanız olmaz mı acaba

Back
X