Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ordinaryday

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
619
0
641
Merhaba kızlar..Aranızda zenci kıvırcığı saçlara sahip olanlar var mı? Saçlarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz? Kullandığınız şampuanları,kremleri,bakım ürünlerini paylaşabilir misiniz?
Gerçekten çok zor bir saç nefret ediyorum.Hiçbir şekilde başa çıkamıyorum.Straight therapy yaptırıyorum ama bu işlem saçı çok yıpratıyor.Ama bundan başka yapabileceğim bir şey de yok.Yabancı sitelerden araştırıyorum,bakıyorum.Aslında birçok ürün var yurtdışında bu tarz kıvırcık saçlılar için ama malesef temin edemiyorum.Siz nasıl yatıştırıyorsunuz bu saçları,neler önerirsiniz?

$tumblr_lft1mv9Q1Z1qezmnto1_400.webp $RIHANN~1.webp $4a.webp $beyonce_sac_modelleri_2011.webp

canım brezılya fonu dene bence.yıpratmak bı yana tamır edıyor sacı.senınkı ılk uygulamada dumduz olmaz ama ıkıncı veya ucuncude duz olur.keratını alıp evde yapabılırsın bız forumda coguz yaptık cok memnunuz

Allah'ııım bayılıyorum zenci kıvırcığı saçlara.
Kimde görsem keşke öyle saçlarım olsaaa.

vs.vs yakınır dururum. keşke öyle saçlarım olsa da 1 hafta tarayamasam:26: :14:

böyle saçlarımın olmasını o kadar çooooook isterdimmmm kiii:16:

kesinlikle taramıyorum,banyoda bol saç kremi sürüp ellerimle tarıyorum,hafta bir maske(herhangi bi nemlendirici maske) yapıyorum
banyodan çıkınca panten 7/24 ya da wella saç köpüğü sürüp kurutuyorum,gayet güzel oluyor
ilk yıkadığım gün açık ertesi gün toplu kullanıyorum,3.gün yıkıyorum tekrar zaten.2 tipide güzel at kuyruğu yada dağınık topuz yapsanda çok orjinal duruyor.
bende yıllarca dalgasını açtırdım falan ama şimdi doğal haline bayılıyorum,her gittiğin yerde farklı bir tarzın oluyor farkediliyorsun
düğün falan gibi zamanlarda değişik yapmak istersem banyodan sonra bi nemlendirici sürüp tarıyorum,sonra kurutup saç maşası yapıyorum bu sefer de iri dalga oluyor.çıt çıt ta taktığım oluyor bu haliylede çok güzel
asla düz fön çektirmiyorum çünkü tutmuyor onun yerine dalgalı fön yada maşa...
saçlarımız yıka çık bile güzel
farklılık ve tarz güzelliktir bence

kesinlikle taramıyorum,banyoda bol saç kremi sürüp ellerimle tarıyorum,hafta bir maske(herhangi bi nemlendirici maske) yapıyorum
banyodan çıkınca panten 7/24 ya da wella saç köpüğü sürüp kurutuyorum,gayet güzel oluyor
ilk yıkadığım gün açık ertesi gün toplu kullanıyorum,3.gün yıkıyorum tekrar zaten.2 tipide güzel at kuyruğu yada dağınık topuz yapsanda çok orjinal duruyor.
bende yıllarca dalgasını açtırdım falan ama şimdi doğal haline bayılıyorum,her gittiğin yerde farklı bir tarzın oluyor farkediliyorsun
düğün falan gibi zamanlarda değişik yapmak istersem banyodan sonra bi nemlendirici sürüp tarıyorum,sonra kurutup saç maşası yapıyorum bu sefer de iri dalga oluyor.çıt çıt ta taktığım oluyor bu haliylede çok güzel
asla düz fön çektirmiyorum çünkü tutmuyor onun yerine dalgalı fön yada maşa...
saçlarımız yıka çık bile güzel
farklılık ve tarz güzelliktir bence
$28656_404879596869_718776869_4146252_2171927_n.webp

Ne güzel mutlusunuz..Ben bu saçla uğraşmaktan bıktım,açık bıraksam kabarıyor böyle tiftik tiftik bir görüntüsü var.Canlı,parlak,kıvırcıklığının daha güzel,belirgin olmasını isterdim.Uğraşamadığım için de zaten kalıcı fön yaptırdım ama baya yıprandı.Sabah uğraşmak çok zor oluyor.Sizinkisi de benim kadar kıvırcık,kabarık,tiftik tiftik mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum sinirleniyorum.Ne kullanmak lazım yatıştırmak için? Elidor 7/24 pek işe yaramıyor bende..

benimkide tarayınca kabarıp tiftik oluyor dediğim gibi hiç tarama
banyodan çıkar çıkamaz sürüyorsun krem 7/24 ü,hatta çncesinde biraz bebe yağıda sürebilirsin,saçlarımız çok kuru olduğu için havlu ile fazla kurulamamak lazım.sadece banyodan çıkıp akan sularını şöyle bir alıp hemen panten 7/24 sürüyorum.mesela bugğn saçım yıprandı die 7/24 ten önce hindistan cevizi yağı sürdüm
millet yağlanmasından şikayet eder,biz kıvırcıklar yağlandırmaya çalışırız:))

Uğraşması oldukça zor bi kıvırcık türü. Ama ciddi anlamda bakımını yaparsan çok cool bi havası var inan bana =)

Bu şekilde canlı,parlak olsa keşke..Benim saçım kupkuru,tiftik tiftik,mat malesef.Bu hale getirmek için ne kullanmam gerekir?Elidor 7/24 bende işe yaramıyor başka kaliteli,işe yarayan ürünler var mıdır?

Eki Görüntüle 398443

Ne güzel mutlusunuz..Ben bu saçla uğraşmaktan bıktım,açık bıraksam kabarıyor böyle tiftik tiftik bir görüntüsü var.Canlı,parlak,kıvırcıklığının daha güzel,belirgin olmasını isterdim.Uğraşamadığım için de zaten kalıcı fön yaptırdım ama baya yıprandı.Sabah uğraşmak çok zor oluyor.Sizinkisi de benim kadar kıvırcık,kabarık,tiftik tiftik mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum sinirleniyorum.Ne kullanmak lazım yatıştırmak için? Elidor 7/24 pek işe yaramıyor bende..

allaaaaahımmmm yerim senin saçlarınıııı :16::16: ayyy ne kadar güzel yaaaa :) bırak tiftik kal çoook tatlııı :16::16:

Bu şekilde kalmak inan çok zor,uğraşamıyorum çok yoruyor bu saç beni.İş hayatında hele bu kabarık saçlarla olmuyor malesef..Yatışmasını nasıl sağlarım merak ediyorum.Ama sanırım düzleştirmekten başka çarem yok gibi gözüküyor.

$pic%204.webp$pic%201.webp$pic%203.webp$jessica-szohr-fashflirt.webp$Vanessa.webp

Tam da bu bayanın saçları gibi istiyorum aslında ne kadar güzel olmuş değil mi?

Kuzum öyle bir anlatmışsın ki içim cız etti.. :31: Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum, ben de zamanında dalgalı-kıvırcık karışımı asi saçlarımdan çok çekmişimdir ama zenci kıvırcığının yanında hiç bir şey tabi. Brezilya fönünü bir araştır istersen. Dümdüz yapmasa da bir miktar yatıştırır saçlarını.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/417209-evde-brezilya-fonu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html

Bu arada melez misin? Ben çok beğeniyorum melezleri de saçlarını da. Her ne kadar zor olsa da harika bence zenci kıvırcığı saçlar. :69:

uğraşmak olsun,ben razıyım bu saçlara :16::16: az ve dalgalı saçlarım var benim..böylesine sahip olmaktansa kıpkıvır tiftik saçlara razıyım

1 haftadır gliss siyah seri şampuan maske kullanmaya başladım,saçlarımı oldukça yatıştırdı,hatta herkes saçların uzamış falan diyor halbuki 1 haftada uzamadı tabiki:) denesene

1 haftadır gliss siyah seri şampuan maske kullanmaya başladım,saçlarımı oldukça yatıştırdı,hatta herkes saçların uzamış falan diyor halbuki 1 haftada uzamadı tabiki:) denesene

Görmüştüm onu alsam mı almasam mı diye kararsız kalmıştım.Çok teşekkürler yorum için.Alayım o zaman hemen..

$1332818017_130853229_1-FULL-KERATIN-TERATMENT-99-Snellville-Stone-Mountain-Lawrenceville.webp

Ne kadar güzel olmuş.Rahatlamıştır baya ama malesef bir süre sonra çok yıpranıyor saç benimkisi aşırı yıprandı.

güzelim afro saç düzlenmişş ben nedense düz saçtan hiç hoşlanmıyorum :50::50::50:

Böyle diyenlerin sadece bir hafta boyunca bu saça sahip olmalarını çok isterdim.O saçı sabah kalkıp şekillendirmek sadece toplamak bile o kadar zor ki.Açık bıraksan ufak bir rüzgarda saçın birbirine girer,kabarır,oldukça rahatsız eder.Etraftan 'hahahaha saça bak ya' seslerini duymak inanılmaz sinir bozucu!

Benim de saçlarım oldukça dalgalı,dalgalarım da düzensiz ve saçlarım kuru
ben bunlarla uğraşırken kollarım ağrıyor artık
seni düşünemiyorum bile,benim de arkadaşlarım senin gibi saçlarım olsa keşke derler ya da düzleştirme kıvırcık daha güzel diye ama
ben çeken bilir diyor başka bir şey demiyorum.

Back
X