Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim de saçlarım oldukça dalgalı,dalgalarım da düzensiz ve saçlarım kuru
ben bunlarla uğraşırken kollarım ağrıyor artık
seni düşünemiyorum bile,benim de arkadaşlarım senin gibi saçlarım olsa keşke derler ya da düzleştirme kıvırcık daha güzel diye ama
ben çeken bilir diyor başka bir şey demiyorum.

Aynen benim de öyle bu saçı toplamaya çalışırken bile,evet sadece toplamaya çalışırken,nasıl kolum ağrıyor anlatamam.Ağladığımı bilirim hatta.
Mecbur düzleştiriyorum işte en azından rahatlıyorum başka yapabileceğim bir şey yok çünkü.

İyi ki düzleştirici diye bir şey icat olmuş diyorum
Bir de en son kuaför yaktı saçlarımı
şu an brezilya fönü düşünüyorum artık.
saçını yıkayıp kurutup dışarı çıkanlara imrendiğim kadar başka şeye imrenmiyorum,
yıkaması kurutması düzleştirmesi öldürüyor beni.Hele çalışan biri için çok zor

Böyle diyenlerin sadece bir hafta boyunca bu saça sahip olmalarını çok isterdim.O saçı sabah kalkıp şekillendirmek sadece toplamak bile o kadar zor ki.Açık bıraksan ufak bir rüzgarda saçın birbirine girer,kabarır,oldukça rahatsız eder.Etraftan 'hahahaha saça bak ya' seslerini duymak inanılmaz sinir bozucu!

Onlar kıskançlığından hahaha saça bak diyen beyin fakirleridir:Benim saçlarım düz,çocukluğumdan beri hep kıvırcık istemişimdir ama bu kıvırcıktan.Ben bunu nasıl yapabilirim peki:17:

Merhaba kızlar..Aranızda zenci kıvırcığı saçlara sahip olanlar var mı? Saçlarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz? Kullandığınız şampuanları,kremleri,bakım ürünlerini paylaşabilir misiniz?
Gerçekten çok zor bir saç nefret ediyorum.Hiçbir şekilde başa çıkamıyorum.Straight therapy yaptırıyorum ama bu işlem saçı çok yıpratıyor.Ama bundan başka yapabileceğim bir şey de yok.Yabancı sitelerden araştırıyorum,bakıyorum.Aslında birçok ürün var yurtdışında bu tarz kıvırcık saçlılar için ama malesef temin edemiyorum.Siz nasıl yatıştırıyorsunuz bu saçları,neler önerirsiniz?

Eki Görüntüle 387014 Eki Görüntüle 387024 Eki Görüntüle 387022 Eki Görüntüle 387023

canım benimde böyle..denemediğim ürün kalmadı.aslında bizim saçımıza özel ürünler var ama onlarda dediğin gibi yurtdışında..özellikle OUİDAD ürünlerini bulmamız lazım..şimdi bende şu nano keratin olayını araştırıyorum..brezilya fönü yani...ama saçlarımında tamamen dümdüz olmasını istemiyorum.dalgalı istiyorum yani..ben arada bir gidip iri perma yaptırıyorum bu saçlara..hem dalgalar irileşiyor hemde bukleler daha belirgin ve düzgün duruyor..tabi oda yıpratıyor ama yapacak birşey kalmadı artık bize...saçlarımı sürekli toplamaktan mahfettim..böylede yıpranıyor..

Çok seviniyorum aynı saça sahip olan kişileri okuyunca.Azınlığız çünkü duyunca mutlu oluyorum :)

Evet hep yurtdışında bu ürünler,malesef burda bu saçları yatıştırabilecek doğru düzgün bir ürün yok.Ben de saçımın dümdüz olmasını istemiyorum.Hoş güzel dalgaları olsa ne kadar güzel olurdu.İri perma yaptırmayı duymamıştım açıkçası.Güzel olur mu bilmiyorum,kıvırcık saçlarıma maşayla dalga verdirmiştim bir kere çok kötü olmuştu :( Bir araştırayım..

Bir de yine yurtdışında olan bir ürün var. 'Olive oil-Organic root stimulator' adında bir ürün..Bunu saçına sürüp belli bir saat bekletip yıkadıktan sonra saçların dümdüz oluyormuş.Kıvırcıkları belirginleştiren ürünleri de mevcut.İnternetten videolarına bakmıştım.Zenci kadınların saçlarını mükemmel yapmış.Ama malesef ki yurtdışında işte..

Böyle diyenlerin sadece bir hafta boyunca bu saça sahip olmalarını çok isterdim.O saçı sabah kalkıp şekillendirmek sadece toplamak bile o kadar zor ki.Açık bıraksan ufak bir rüzgarda saçın birbirine girer,kabarır,oldukça rahatsız eder.Etraftan 'hahahaha saça bak ya' seslerini duymak inanılmaz sinir bozucu!

evet belime kadar gelen dalgalı saçlarımı kısacık kestirip afro perma yaptırmayı düşünüyorum canım :) inşallah seninki gibi olur ;)

Çok seviniyorum aynı saça sahip olan kişileri okuyunca.Azınlığız çünkü duyunca mutlu oluyorum :)

Evet hep yurtdışında bu ürünler,malesef burda bu saçları yatıştırabilecek doğru düzgün bir ürün yok.Ben de saçımın dümdüz olmasını istemiyorum.Hoş güzel dalgaları olsa ne kadar güzel olurdu.İri perma yaptırmayı duymamıştım açıkçası.Güzel olur mu bilmiyorum,kıvırcık saçlarıma maşayla dalga verdirmiştim bir kere çok kötü olmuştu :( Bir araştırayım..

Bir de yine yurtdışında olan bir ürün var. 'Olive oil-Organic root stimulator' adında bir ürün..Bunu saçına sürüp belli bir saat bekletip yıkadıktan sonra saçların dümdüz oluyormuş.Kıvırcıkları belirginleştiren ürünleri de mevcut.İnternetten videolarına bakmıştım.Zenci kadınların saçlarını mükemmel yapmış.Ama malesef ki yurtdışında işte..

eşim bu hafta içi almanya'ya gidiyor...şu senin dediğin Olive oil-Organic root stimulator ürünleri orda varmıdır acaba ? varsa aldırayım diyorum..bide bu saçları tam ne yapıyor onu pek anlamadım..bende youtube dan videoları izledim.tamamen düzleşiyormu saç ?

iri perma fikrini banada kuaförüm vermişti...en azından birkaç ay rahat ediyorum...daha istediğim bir saç çıkıyor ortaya...rahat rahat açık kullanabiliyorum...normal jölele ve çık...çok uğraşmıyosun öyle...tabi 6 ayda bir tekrarlamak gerekiyor...

selam
olive oil ile ilgili araştırmalar yapıyorum, arkadaşlar kıvırcık saçlı olmak ayrı bonus kafa koyun kıvırcık yani zenci kıvırcığı olmak ayrı ben onlardanım ve şu yaşıma kadar hep eziyet çektim, küçükken önce glatt, sonra straight theraphy ( ki şu an türkiye de yapılan tek sonuç veren bu ama bu da düzleştiriyo ama çok pahallı ve çok uzuun süren bi işlem- 6 senedir senede 2 defa yapan biri olarak söylüyorum-) bonus kafaysan türkiye de tek şansınız bu , düz oluyosunuz ama böyle elektriklenmiş bir düz gibi. şimdi bu olive oili araştırıyorum evde bile yapılabilyormuş sadece sürüyosun boya gibi, tarama ya da extra bişi yokmuş, onun da çeşitleri var işte. siz de bilgi alırsanız sevgili bonus kafa arkadaşlar bana da haber verin ebay da satılıyor. keşke burda zenci saçlı insan çok olsaydı da yurtdışındaki gibi marketlerde satılsaydı, neyse araştırmaya devam.

arkadaşlar size en son yazdığım bu mesajın ardından aylar geçmiş, sınava hazırlanıyorum nete pek giremiyorum. Ebay den olive oil root stimulator u istettim, yarın eşim bana yardım edecek ve evde deneyeceğiz, sie gelişmeleri yazarım, ama dediğim gibi tarak girmeyen koyun kıvırcık bonus kafa bir saçım var, saçı benim gibi olmayanlar böyle işlere bulaşmasın gerek yok arkadaşlar, bir fön çektirin kuaförde tamam, en iyi işlem bile kimyasaldır, zararlıdır az da olsa ve en iyisi bile saç köklerini azaltır, baştan söyleyeyim, benim bile saçım 6 sene önce bu işlemlere başlamadan önce daha gürdü, ama tarak bile girmeyen zor bir saçınız varsa mecburiyetten yaptırıyorsunuz, neyse saçı benim gibi olan arkadaşlara yardım babında gelişmeleri yazarım, çünkü sorunlu saç zordurr biliyorum, sevgiler saçınızla mutluluklar.

selam arkadaşlar,

merakla beklediğinizi biliyorum ve direk konuya geçiyorum, olive oil root stimulator u denedim ve süper bir şey, şimdiye kadar denediklerimin hepsi bunun yanında zahmetli ve pahallı kalıyor, saçlarım düz oldu yumuşak oldu, ebaydan istettiğimi söylemiştim. Amerika da marketlerde 6 dollar fakat kargo parası eklenince biraz pahalıya geliyor ben 4 paket istettim 80 tl ye mal oldu sanırım ve bir kutuda fazla kaldı hatta 2,5 kutuyu kullandık, zaten youtube dan yapanların görüntüleri var, kendi üreticilerinin hazırladığı videolar var, ben çok araştırdım bir çok marka var bunun benzeri amerikada ama en çok kullanılan marka bu. bir de iki tipi var extra straight ve normal diye ben extra straight i kullandım saçım çok kıvırcık . aklıma şimdilik bunlar geliyor. mükemmel bir ürün. başka kafanıza takılan bi şey varsa yazabilirsiniz.

ordinary day,

afro amerikan saçın ne kadar zor olduğunu bildiğim için bunları yazdım, arkadaşla normal kıvırcık ,saçlarla bob marley saçı gibi yani benim saçım gibi saçlaı karıştırmayalım , saçımıza doğal halinde tarak girmiyorr, dışardan sevimli gibi görünebilir ama gelin bir de zorluğunu bize sorun, olive oil root stimulator bir mucize. staright theraphy yaptıdığım zamanlarda saçım hem zarar görüyodu( gerçi doğal hali de tiftik gibi : ))) hem de saat 9 da başlıyodu kuaför akşam 6, 7 de en erken bitiyodu. bu olive oili 1 saatte saça sürüyon 20 dk da bekliyorsun ok dir. ebaydan istetmek de kolay sadece kredi kartın varsa internet bankacılığı ile sanal kredi kartı oluşturuyorsun hem daha güvenli, limit belirleyince. zaten ebay sadece pay pal ödemesi kabul ediyor yani senin sanal kartına bağlı bir sistem . ebay a üye olusanız herşeyi öğreniyorsunuz. ben saç düzleştirme ile internette çok uzunca araştırma yaptım, bir arkadaş amerikada markette bu ürünü görüp aldığını yazmıştı. sonra ben de araştıdım yine. duaalarım kabul oldu boya sürme işlemi gibi çok basit bi işlemle saçım düzleşiyor artık, merak ettiğiniz şeyler olursa yine yazarım.bu konuyu açman da iyi olmuş, ben bi ara bu adla bi konu açmak istedim nedense olmadı. neyse şimdilik bu kadar . mutlu günler.

ya canım memnun kalman süper...hemen bende alıcam artık...almanyada varmıdır acaba ? eşim bu hafta oraya gidecek..
uygulama nasıl biraz daha detaylı anlatırmısın canım ? yani düzleştirme işini tarayarakmı yapıyorsun yoksa maşa ile mi? youtube da izliyorum fakat yapanların saçı zaten düz anlamadım...

Ya o kadar sevindim ki anlatamam gerçekten ağlayacağım nerdeyse.İşe yaramasına çok sevindim.Ben de almak istiyorum ebay sitesine güvenebilir miyim bilemiyordum.Hangisinden aldın acaba?Orada bir sürü sayfa var.Linkini yazar mısın lütfen.Bir de bütün ürünlerini mi aldın acaba?Sabunu var şampuanı var hangilerini aldın?Çok uygun fiyata gelmiş yine de.

Canım bildiğim kadarıyla bu ürün İngiltere,Amerika'da var.Almanya'da var mıdır bilemiyorum.Eşin süpermarketlere,kozmetik dükkanlarına gidip bir araştırsın sorsun.
Bu fiyat bana çok uygun geldi normalde kalıcı fön uygulamaları zaten en az 200-300tl'ye yapılıyor.Ben de biran önce alıp uygulamak istiyorum.Saçını yıkadıktan sonra dümdüz mü oldu acaba?Hiç düzleştirici kullanmana gerek kalmadı mı?Acaba ne kadar dayanır?Bir de ürün ne kadar sürede eline ulaştı?

arkadaşlar

kusura bakmayın ben gündüz kurstayım anca akşamlarrı bazen bakabiliyoum nete. sorulaı cevaplamaya başlayayım hemen. almanya da zenciler var muhtemelen orda da bu üünden vardı ama dediğim gibi akadaşla başka benzer ürünle var mesela dr miracle, pink v.s ama ben internette çok araştırdım en çok kullanılan olive oil root stimulator. 20 günde falan geldi. ebay çok güvenli zaten gitti gidiyo ebay ortaklı çalışıyo türkiye de çünkü ebay dünyaca ünlü ve inanın ben mesela isim vermiyim ama tr de bazı internet sitelerinden bazı ürünler aldım çoğu kazıklamaya çalışıyor, yabancılar bu konuda daha iyi. zaten ürün geldikten sonra satıcıyı oyluyorsun falan iade edebiliyosun. ben ebayda kargoyla en ucuza gelen kişiden aldım. senin eşinin almanyadan alması iyi olur, çünkü kargo üründen pahallı. ingilizceniz iyi değilse google chrome yükleyin bilgisayarınıza türkçeye çeviiyo. tekrar ediyoum saçınızın dalgası zımpara kağıdı gibi tipik bi bonus kafa iseniz çok sert kuru zenci saçı iseniz yapın bunu. yıkarken ağlıyacaktım sevinçten . straight theraphy de kafa derim az da olsa yanıyodu , bunda o da olmadı,saçım şu an fönsüz ve düz : ))) setin içinde herşey var sadece tarak bone vazelin( eski bildiğimiz tip klasik vazelin kulaklara ve saç derisine sürmek için )ve boya fırçası alın, siz bi sipariş edin gelsinde yine size anlatıırım detayları. dediğim gibi benim çok kıvıcık diye olive oil marka extra strength çeşidini aldım. ya youtube da yapan kızlar önceden çıkan saçları yani uçları düz yeni çıkanlara yapıyolar. zaten işlem gören yere bi daha yapılmıyo. benim gibi yeni çıkanlara yaparsınız. ben en son geçen sene haziranda straight theraphy yapmıştım kökler bayağı uzamıştı. ha benim kocam tek başına yaptı ve biraz yoruldu en az 2 kişi yapsın , basit zaten.boya sürer gibi

aldığım satıcının linki :

ORGANIC ROOT STIMULATOR OLIVE OIL NO-LYE RELAXER EXTRA | eBay

başkaaa aklıma gelen zaten gelen kutunun içinde detayla yapılış aşamalaı yazıyo. yine yazarım mutlu kalın.

Paylaşımların için çok sağol ne kadar teşekkür etsem az.Ben de alcam inşallah en kısa zamanda.Setin içinde tam olarak neler var? Bir de saç diplerine neden vazelin sürüyoruz ne işe yarıyor? Şu ebay sitesine üye olup nasıl yapıldığını çözmem lazım..

Back
X