Ben de aynı dertten muzdaribim tam bir zenci kıvırcığı. Çocukken annem tararken ağlardım hep örülürdü saçlarım tüm hafta da açılmazdı. Sonra 4. sınıfta kısacık kestirdim liseye kadar öyle kullandım uzatmaya başladım uzama aşaması korkunçtu kabaran ve asla toplanmayan saçlar. Neyse uzattım falan. Hep topluyordum ki bilirsin normal tokalarla topalayamzsınız illa kancalı lastikli tokalar ve krem bazlı saç şekillenrici yatıştırıcılar ile. Güzellik merkezinde muhasebede çalışmaya başladım. Sonra oranın kuaförüne eczacıbaşından sttreet teraphy adlı bir ürün geldi düzleştirici bende denediler zaten benden daha iyi bir denek asla bulamazlardı eminim. İlk defa olduğu için aşırı ihrimamla yapıldı ve sonuç hayatımda ulaşamadığım dümdüz, pırıl pırıl saçlar oldu ve nerdeyse belime geliyordu saçlarım inanamadım. Tabii 4 saat falan sürüyor ilaç sürülüyor asla taranmıyor elle uçları uzatılıp bırakılıyor, ykanıyor bakım uygulanıyor bir ilaç daha sürülüyor bekletiliyor yine yıkanıyor bakım yine.Sonra düz maşa yapılıyor işte bu aşama çokl önemli o maşayla şeklini alıyor ve ne kadar güzel yapılırsa saç o kadar süre düz ve güzel kalıyor. Maşadan sonra bitti mi hayır yine yıkanıyor ve düz fön çekiliyor iki gün yıkanmıyor asla hiçbir tür toka takılmıyor ve süper saçlar tabii sonraları alttan çıkınca kabarıyor ama fön falan rahat çekiliyor yarı toplayıp yarı açık bırakabiliyorsunuz, şekillendirici kullanıp açık bırakılabiliyor ama 2. kez yapıldığında maşa biraz baştan savma yapıldı daha kabardı ama uzun süre kulandım sonra işten ayrıldım başka şehire geldim evleip yaptırmadım ama brezilya düşündüm de güvenemedim yaa o kadar paraya etkisi daha kısa sürüyormuş. Şimdi de hep topluyorum duştan çıkınca şekillendirici sürünce güzel ama kurunca yine kabarık bir kafa.