Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok tşkler ordinaryday. 2010 yılında straıght terapy yaptırdığımdan şuanda geçti. en son uçta kalan düzleri ağustosta kestirdim. omuzlarımın biraz aşağısında kıvırcık saçlıyım (tabi kıvırcık hali omuz yukarısı) mutlaka bişey bulmam lazım. bu arada ilker yavrutürk sitesinde kıvırcık saçlar kısmında arkadan kafası çekilen benim. başka resim çekmelerine izin vermediğimden koymamamışlar, sadece arkadan bir resim çekmişler, linkini buraya ekleyemedim. (yüzü görünenler ben değilim ama kafamı nerde görsem tanırım) işlem görmeye devam ederken çektikleri için gerçek hali kadar kıvırcık değil, ama bu resim de durumu anlatmk için yeterli.
bir de taraklı fön makineleri oluyo, bilginiz var mıdır? sizce şekillendiriciden sonra taraklı fön ile kıvırsak işe yarar mı? şimdi aklıma geldi

Valla dok , ordinary hanginize aglayacagimi şaşırdım, emin olabilirsiniz aynı dertleri sorunları yasıyoruz , esim bana diyor ki kuaför e gittiğinde sorduklarında kafaya al onları babam Amerikalı de. Evlilik konusunda dok kendine dert etme , seni seven insan saclarını kabullenir, benim esimin sacları dümdüz saci benimkinin tam tersi fazla keratinli ve hergün hatta yazın günde 2,3 defa sacını yıkıyor ve bana diyor ki keske saclarım seninki gibi olsa:) Aslında su güzellik anlayışı bı tersine donse en kullanışlı sac bizimki :)
Flexile ben xtensoyu duydum ama bana zenci kıvırcığı saclarda pek sonuc vermez dediler ama dalgasını bile kırsa iyi, acaba xtensoyu yaptırsam sacımın rengini açabilir miyim? Aman bana glatt demeyin ortaokulda arkadasım kokudan yanımda oturmak istemiyordu ve sacım lastik gibi olmuştu

Sevgiyle kalın Cook öperim en azından yalnız değiliz :) sac kardeşliğimiz oldu :)))

Dok gördüm sanırım saçını işlemli bir saç fotoğrafı var ama aşırı kıvırcık gözükmüyor.İşlem yapıldığı için sanırım öyle.
Taraklı fön makinesi ben de almayı düşünüyorum kendim şekil vermek için işe yarar bence.
$58837_287337364717231_1093660843_n.webp

Leyla ile Mecnun'daki Eylül karakterinin saçlarına bayılıyorum.Çok güzel ya en azından benim de kıvırcıklığı böyle olsaydı ya :( Saçımı bu hale getirebilir miyim acaba ya renksiz kınayla bakım kremleriyle falan :(

evet eylül'ün saçlarını bende çok seviyorum ama onunki kıvırcık sayılmaz bence bizimkilerin yanında,dalgalı onunkiler
bu kıvırcık çok garip birşey bin kıvırcık varsa hepside farklı 2 si aynı olan görmedim garip bi gen taşıyoruz:)
x-tenso nun brezilya fönü ile farkı düz yapmıyor sadece saçı yatıştırıyor,ve kolay şekil almasını sağlıyor.
birde kuaförler konusunda kesin kararım sözlerini dinlememek gerekli,onlar kolaylarına geleni/bildiklerini yada ellerindeki ürünleri öneriyorlar. ayrıca bizimiki gibi kıvırcıklar söz konusu olduğunda çoğu tecrübesiz.
bildiğinden saçmamak lazım
buarada açık kumral boyatıyordum zaten o işlem saçı biraz açıyor ama kuaförüm açma işlemini önermiyordu

şu dayatılan güzellik anlayışı ve komplekslerle ilgili benimde anımsamak istemediğim bir sürü anım var, bi defa herkes saçını savurarak gezerken sen hep toplu gezersin, denizde plajda saçını ne yapacağını şaşırırsın,moda olan taçlar bandanalar modeller hiçbiri sana olmaz...
ki benim alnım geniş kulaklarım kepçe yani saçımı toplayınca çok fena oluyor, ama kuaförler hep sana kahkül olmaz vs... bende onlar ne derse tamam ayy çok fenaydı ya o zamanlar.
lise 2 de defreze ile başladım o zaman saçımı salmaya fön falan çektirmeye başladım şimdide böle ürünler filan çok şükür
Allah youtube'tan razı olsun:)

Straight therapy yaptırmadan önce hiç kepek sorunum yoktu.Yaptırdıktan sonra kafamda sürekli beyaz beyaz parçalar var.Bu da sinir bozucu.
Bir de benim saçımın araları rasta gibi birbirine dolanıyor.Taramakta çok güçlük çekiyorum hatta tarak kırıldı kaç kere bu yüzden.Birbirine dolanmamasını nasıl sağlarım?

Banyodan banyoya tarıyorum ben, demiştim ya schwartzkopf un spreyi var, keratin spreyi, fon makinesi ile kurutmadan önce sacin daha islakken(yani havluyla suyunu aldıktan sonra) o spreyi sık , sonra tarabilirsin

ben saçımı hiç taramıyorum,anca maşa yapacaksam.çünkü tarayınca kıvırcıklar bozuluyo minik minik ve tülerik görünüyor
banyoda bol saç kremi sürüp parmaklarımla tarıyorum o kadar,haftada 1 de maske

ben kıvırcık saçlıyım ama ilk sayfada resimdekiler çok kıvırcık Allah yardım etsin zor iş bakmak.çocukken bonus saçlıydım.herkes bayılırdı aa çocuğun saçına bak perma mı yaptılar sana.ben de nefret edeerdim neresini beğeniyorlar diye büyüdükçe saçlarım daha çok şekil aldı sevmeye başladım.elidor krem 7/24 kullandım o da yağlandırıyor saçları.saç düzleştiricim var onunla düzeltiyorum arada düz de yakışıyor.sonra yıkayınca eski haline dönünce Allah diyorum bana yakışanı vermiş:21:

ben her ay değiştiriyorum şampuanı içimde yeni kozmetikleri denemeye can atan bir canavar var,tutamıyorum kendimi:)
benim tavsiyem ne marka olursa olsun sulfatsız şampuanlar. sülfat kıvırcıklara iyi gelmiyor bence

Evet sülfatsız şampuan olmalı bizim için.Organix'in ürünleri sanırım sülfatsız deneyen var mı? Ama o da çok pahalı ya :(

Bir de 'No poo' diye bir şey var.Saçları şampuanlamama demek.Bana çok mantıklı geldi aslında kullandığımız şampuanlarda da bir sürü kimyasal maddeler var.Zenci saçlılara özellikle şampuan kullanmayın deniliyor yabancı forumlarda hep okudum.

Şampuanlanmama akımı No-poo 02 Aralık 2012 Pazar 02:00

Ben şuan için yapamam bunu.Saçım pis kokarsa daha da yağlı gözükürse bir de şimdilik bununla uğraşmıyım ama denemek isterdim.

Son düzenleme:
Eger nude un fiyatı pahallı gelirse watsons ın üzerinde bal çubuğu ve resmi olan yarım kiloluk bir krem maskesi var onu ve yine onun şampuanını al süper ( repaırıng treatment wax honey ve repaırıng treatment shampoo honey ) şiddetle tavsiye ediyorum

arkadaşlar bence herkesin kendine özgü bir saç yapısı var..yani bir şampuan yada krem birimize çok iyi gelirse diğerimiz hiç memnun kalmıyor..yapılacak tek şey ürünleri deneyip hangisi daha iyiyse onda devam etmek..

Haklısın Sedef,artık deneye deneye anlayacağım başka çare yok..Pin fiyatı uygunsa almayı düşünüyorum görmüştüm daha önce ama kullanmadım acaba içeriğinde sülfat var mı?
Bir de watsons indirimi ne zaman olur o zaman gidip alayım.

Kızlar saçlarımın fotoğrafını size mesaj olarak attım.Gördüğünüz durumda şuan ve ben rahatsız oluyorum :( Saçlarım hep kırık ve çalı süpürgesi durumunda.Kendim de arada düzleştirdiğim için bu hali aldı.Eski haline döniyim desem çoook daha kötü,e bu da kötü..Napıyım ki ben? :(

Son düzenleme:
canım baktım resimlerine fakat kıvırcıklığını çok iyi anlayamadım. yani saçların düz gibi bir çok yeri..zenci saçı kıvırcıklığında görünmüyor hiç...boyu falan nasıl ? uzunmu ?

Back
X