Dok,şuan yanına gelip sarılasım geldi inan.Çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz zenci kıvırcık saçlara sahip olarak.Çekmeyen kişi anlayamaz kesinlikle.Ne abartıyorsunuz der ama maalesef bunları yaşıyoruz
Çok iyi anlıyorum seni benim de hayatımdaki tek engel şu saçlarım.Özgüvenimi,kendime olan güvenimi hep bu saçım yüzünden kaybettim.
Straight therapy'yi ilk yaptırdığımda çok güzel olmuştu ve özgüvenim yerine gelmişti.Çok mutluydum,sabah hiç uğraşmadan aynaya gülümseyerek evden çıkıyordum.
Erkeklerin bakışı bile değişmişti.'Saça bak ya çok komik he ne tuhaf' diyenlerin yerini 'Ne kadar değişmişsin ya bu sen misin çok güzelleşmişsin' diyenler almıştı.
Altı aylık bir mucizeydi.Sonraki yaptırmalarımda aynı etkiyi alamadım.Bir kadında saç çok önemli bence bakışını,halini,tavrını bile değiştirebiliyor.
Senin saçın neden böyle ya diye sırıtıp soru soranlara derdimi anlatmaktan çok sıkıldım.Her soruluşunda boğazımda bir yumru oluyor.Ağlamak istiyorum.Daha dün yine bu soruyla karşılaştım.Artık dışarı bile çıkmak istemiyorum o derece..Bir gün ben de mutlu olabilecek miyim?

Bilmiyorum...
Renksiz kınayı 1-2 ay içinde gidip alacağım ben deneyeceğim size sonuçları yazarım.Brezilya fönünü ne zaman yaptırırsın bilmiyorum ama bence düğüne yakın bir tarihte yaptır.Ben kuaföre bizim saçta etkili olur mu diye sormuştum hiç etkili olmaz demişti.Bence de etkisi çok kısa sürer.Bir de ben yazın kendim brezilya fönü yapmıştım hiçbir işe yaramadı ya çok üzülmüştüm

Bizim saçlarda değil de dalgalı saçlarda etkili olur ancak.Tabii marka da önemli olabilir burda.
Şuan saçların ne durumda senin? Diplerden kıvırcık diğer kısmı düz mü? Yoksa tamamen mi kıvırcık? Eğer sadece diplerden kıvırcıksa etkili olur belki..
Bu arada hayırlı uğurlu olsun:) Umarım hayatınız boyunca hep mutlu olursunuz.Şimdiden tebrik ederim...