Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım straight therapy yaptırdım dedim ya :) Şuanki saçımın yani kalıcı fönlü halinin fotoğrafı bu..Hiç işlem yapılmamış zenci kıvırcığı halinin fotoğrafı hiç yok açıkçası.Uzunluğu da senin saçınla aynı sayılır.

Ordinary resimlerine baktım senin sacların benimkisinin tıpkısının aynısı :) hatta düzlestirme yaptırdığın icin Uçlarının rengi de açılmış kökler zenci kıvırcığı uçlar da süpürgemsi bakir telimsi düz :)) Allah yardımcımız olsun ne diyim Sedef ile flexile in saclarının orjinal halleri kremlere sekillendiricilerle bükülesi hale gelir ama bizi
Ki olmaz bence , dok un da saclarını görmedim ,yanlışsam söyleyin

Ya pin çok moralim bozuk zaten bu saç yüzünden :( Düzgün kıvırcıklara kavuşamaz mıyız diyorsun? Özellikle son günlerde ümidimi kesmiş durumdayım moralim alt üst :(
Hayır artık straight therapy de yaptıramıycam galiba saçımda kopmalar,kırılmalar var.Sürekli düzleştire düzleştire mahvoldu saçlarım..
Dediğim gibi benim saçım tam zenci kıvırcığı evet flexile ve Sedef'in de kıvırcık fakat benimki kadar değil.İşte saç tipleri var demiştim benim 4c'ye giriyor.
Çok mutsuzum :((((

Son düzenleme:
ya canım bu kadar üzülme :( üzülerek sıkılarak sinirlenerek elimize hiçbirşey geçmiyor..böyle durumlarda hep daha kötü şeyleri düşünürüm ben..sakat olsaydım mesela :( elim kolum bacağım olmasaydı..yada kötü bir hastalığım olsaydı ki (bugün kolon kanserinin kıyısından geçtiğimi söyledi doktor ) yada kör olsaydım..sağır olsaydım..dilsiz olsaydım... işte bunları düşününce varsın olsun kıvırcık saçlı olayım diyorum..Önce sağlık sonra estetik...

ya bu arada ne kadar azınlıktayız..Türkiye'nin en meşhur sitelerinden birinde kıvırcık saçlılar olarak ne kadar azınlıktayız..4-5 kişiyi geçemiyoruz..gerçekten moral bozucu :( helede bide şu iri iri dalgaları olupta kıvırcık saçlarım var diyenler yokmu çok sinir gerçekten...

Ben de hep öyle düşünüyorum zaten şükürler olsun diyorum ama bugünlerde isyan ediyorum neden benim de saçlarım normal değil diye.İnsanın sinirleri bozuluyor gerçekten hayır illa kıvırcık olacaksa düzgün bir kıvırcık olsaydı bari diyorum.Bu saç benim ömrümden ömür götürdü ya.İnan bugün saçlarımı bir saatte topladım ağlaya ağlaya.Diplerden kıvırcık çıktığı için kabarıyor ve iç kısmı keçe gibi bildiğin tarasam bile o keçeliği gitmiyor.Kolum yoruldu terden öldüm ya toplıycam diye abartmıyorum inanın bu saça sahip olmayan kimse beni anlayamaz.Yine de şükürler olsun tabii ne insanlar var bunların da farkındayım ama işte..Eskiden böyle değildim sorun etmezdim bu kadar ama şimdi neden böyle oldu bilmiyorum sanırım insanlar sürekli saçımla ilgili yorum yaptıkları için bıktım usandım.Seslerini kesmek istiyorum ben senin saçın neden düz diye soru soruyor muyum? Sinirleniyorum kalkıp da biri bana senin saçın niye böyle yaaa kötü duruyor bakım falan yap diyince.Hadi ya? Biz bilmiyoruz sanki bakım yapmasını gerizekalı olmuyor işte senin gibi doğuştan güzel saçlarımız yok napalım...
Valla çok öfkeliyim kusura bakmayın :(

Ya hiç sorma Sedef şu 'Kıvırcık Saçlılar' başlığı altında konu açanların hepsinin saçlarını yolasım geldi şuan ya :)) Onlar kıvırcık saç görmemişler.

Bantu Knot Out yöntemi varmış paylaşayım dedim..

[video=youtube;YNZ_X24nlFk]http://www.youtube.com/watch?v=YNZ_X24nlFk[/video]

Google görsellerden de aratabilirsiniz hoş duruyor..

ordinaryday saçların çok yıpranmış evet ama moralini bozma biraz sabırla toparlanır,her ay kestir bol maske kullan 5-6 aya toparlar
yukarıdaki yöntem güzel zaten izlediğim tüm yöntemler kısa saçlara uygulanıyor ve daha güzel duruyor ama benim öyle bi şansım yok çünkü kısa saç hiç yakışmıyor kulaklarım kepçe alnım geniş vs...
saçlarım şimdi belime yakın ama sizinle paylaştığım resimdeki gibi duruyor ne kadar uzarsa o kadar tepeye toplanıyor sonuç hep küt:)
neyse özellikle pin ve ordinaryday eğer sansınız varsa kısa kullanmayı denediniz mi?ne kadar az saç o kadar az dert
bende düşünüyorum zaman zaman ,deneyen varsa fikirlerinizi bekliyorum
not:şuan otacı 10 bitkili şampuan kullanıyorum tavsiye ederim

Evet moralim çok bozuk kötü gözüküyor çünkü:( İki arada bir derede kaldım kendi saçımı kullansam ayrı bir dert yine düzleştirsem yıpranıyor ayrı dert.Ben napcam ki?
Saçımın keçe gibi kıvırcıklığı var Bob Marley saçı gibi,açmakta çok zorlanıyorum.Neden birbirine dolanıyor ki? Küçükken ara makas attırmıştım o sebep olmuş olabilir mi?
Mütemadiyen kökünden kazıtmayı düşünüyorum açıkçası:) Kısa saç bana da yakışmaz yüzüme gitmez bence..Pin zaten kazıtmıştı acaba saçın uzadı mı pin?Bu yöntemleri dene bence..

Son düzenleme:
ara makas yaptıran arkdaşlarım memnun ama ben denemedim hiç,düşünmedim deil çünkü kıvırcık bi arkadaşım devamlı yaptırıyor yoksa uğraşamazdım bu şaçlarla diyor
bu arada saçlarımla ilgili sık yaşadığım bir durum, saçımda filketeler kayboluyor banyo yaparken saçımda toka bulduğum oluyor:)))

$zoe-saldana-227979939.webp$zoe-saldana-435.webp$zoe-saldana-22.webp

Bu kadının da saçı kıvırcık Brezilya fönü yaptırıyor sanırım.Onun neden yıpranmıyor? :( Benim de böyle olsun.Acaba brezilya fönü daha mı iyi gelir saça? :(

Annemin saci flexile yakın çokluğu belki daha çok ama kivircikligi daha az o ara maksadıyla eskiden aldırıyordu annem çok memnun değildi uzadıkça kabarıyor diyordu ama memnun olanlarda çok dene bence , Sedef ve ordinary dediklerinize katılıyorum , normal bı sac olsa gidip karamel yapayım aralara da söyle ışıltılar atmak istemez miydim .,saclarım uzadı biraz örüyorum geceden aslında su ordinarynin yolladığı videoya benzer bir şey oluyor örmeden önce ve sonra elime hangi sekillendirici geçerse onu sürüyorum ama boyun fıtığım azıyor kollarım falan ağrıyı da ne yapayım , hepinize sevgiler

arkadaşım amerikada ve ona merak ettiğim kinky curly ürünlerini , curly puding ve yağlardan ısmarladım. haftaya geliyor ,paketlerimi büyük bir heyecanla bekliyorum bakalım metedildiği kadar varmıymış...

valla aynısı bendede var hani anneme babama benzemesem bi yerden bu zencilik kanımda var diyeceğim.bende banyodan banyoya tarıyorum ama kremleyerek yatıştırmak içinse denemediğim ürün kalmadı diyeblirim. pantene avon elidor gliss elseve vs.. kremlerin yatıştırıcı ürünlerini... şu anda johnson baby bebek kremini saçıma sürüyorum buklelerim daha dogal duruyor.

kızlar saçlarıma şu videodakini uyguladım ve sonuç muhteşem oldu
banyodan çıkınca panten 7/24 sürdüm tamamına sonrada kısım kısım ayırıp loreal şekildericimle bu yöntemi uyguladım ve buklelerim süper oldu,tülerik ve kabarıklık sorunuma çok iyi geldi
ayrıca hızlı bir yöntem,tavsiye ediyorum

[video=youtube;LycKEqdJH1I]http://www.youtube.com/watch?v=LycKEqdJH1I[/video]

Son düzenleme:
Benim de saclarım cok kıvırcık bir ara hep duzlestiriyordum ama saclarım cok yıparandı ve yandılar onun icin buklelerim cok kotu oldu ve basa cıkamıyorum sacım cok gur elidor kıvırcık saclar ıcın olanını kullandım fakat sacımda kepek yaptı baska ne kullanabilirimm :(

Son düzenleme:
Benim de saclarım cok kıvırcık bir ara hep duzlestiriyordum ama saclarım cok yıparandı ve yandılar onun icin buklelerim cok kotu oldu ve basa cıkamıyorum sacım cok gur elidor kıvırcık saclar ıcın olanını kullandım fakat sacımda kepek yaptı baska ne kullanabilirimm :(

panten 7/24 kullanıp yukarıdaki videoyu deneyebilirsin,bende işe yarıyor

panten 7/24 kullanıp yukarıdaki videoyu deneyebilirsin,bende işe yarıyor

Bende elidorun 7/24 bukle kremi var onla denedim fakat yine de sacim kuruyunca cok kabardi ve buklelerim tiftik tiftik oldu .. :( Bir de pantene in doğal sentez serumu var boyle krem gibi onla olur mu acaba?

Son düzenleme:
Back
X