Zengin erkek mi, sadık erkek mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zengin erkekmı sadık erkekmi

• zengin

OY: 0 0,0%
  • sadık

OY: 14 87,5%
  • ıkısıde makbul degıl

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Bu iki özelliği de barındırmalı bence. Biraz gerçekçi olalım sevgililikte o kadar önemli değil ama evlenince biraz maddi durum hiç fena olmaz. O aileyi geçindirmek için para kesinlikle lazım. Tabi sadakatta bi o kadar önemli eğer çiftler birbirine sadık değilse onlardan her şeyi bekliyceksin. Bi kere evlilikte bence en önemli şey karşılıklı saygı.

Hımm ben önce zengin ve sadakatsiz erkekten boşanıp nafakasını yemek sonra da mümkünse bana aşık, şefkatlı, karakterli bir adamla birlikte olmak istiyorum ama sanırım o nafaka olayına takılmam benim paragöz oluşumu kanıtlarken, karakterli erkeği tavlamam biraz zor olabilir.. Ama cidden beraber yiyelim o parayı diye düşündüm bebeğimmmmm :karakterlierkeğiayartmayaçalışansmile:

yani tamam da,
zengin sadakatsiz olabilir gibi bir anlayış var,
ama şu unutulmamalı ki,zengin olmayan erkek de sadakatsiz olabilir ki bu en çekilmezi olur..

Kimse zengin dememiş tabi ki :) Ve tabi ki demeyiz: sadık erkek

Sadık erkek tabii ki. Zaten zengin bi eş istemem yeteri kadar kazanıyorsa tamam fazlasında hiç gözüm yok.. sevgisinin fazlasında gözüm var:)

Sadik erkek tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…