Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haha bi öğretmen arkadaş bir lüks otelin spor salonununa dünya para ödeyip spora gidiyordu.zengin koca bulmak için o geldi aklıma

Valla ben de su ornegi veryim.
Arkadasim ozelde calisiyrdu. Evliydi kendi yaslarinda biriyle. Sonra bunun doktor patronu nasil tavladiysa bilmiyrm.yakinlasmislar. esinden bosandi. 5 ay sonra da bununla evlendi. Adam cok unlu bi doktor. Aralarinda 22 yas fark var. Ama distan bakinca cok mutlular.her haftasonu yurtdisindalar. Adam 50 kiz 28 yasinda. Instagram da boy boy mutluluk fotograflari var.

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim
Yanlis anlamayon , yargilama amacli yazmiyorum fakat Tek basiniza aldiginiz o gayet iyi maas ile hayatinizdan sikayetciyseniz zengin koca da bulsan yine doyumsuzluk yasama ihtimalin yuksek. Sukret canim. O maas ile nice adam ev gecindiriyor. Yazmadan edemeyecegim, cok varlikli bir esim var fakat iki kelam edemeyiz. Yani az aş ama muhabbet bol olsun cok ısterdım. Sen hayırlı ve kıymet bılen es ıcın dua et.

Arkadasim ozelde calisiyrdu. Evliydi kendi yaslarinda biriyle. Sonra bunun doktor patronu nasil tavladiysa bilmiyrm.yakinlasmislar. esinden bosandi. 5 ay sonra da bununla evlendi. Adam cok unlu bi doktor. Aralarinda 22 yas fark var. Ama distan bakinca cok mutlular.her haftasonu yurtdisindalar. Adam 50 kiz 28 yasinda. Instagram da boy boy mutluluk fotograflari var.
Ay kım bu doktor . Catlarım ben.

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim
Antipatik bir konu olmuş:işsiz::kahve:

Kiz az once demiyonuydun parasi olsun gerisi onemli degil diyen? :) kel gobekli yasli bla bla
Oarası olsun gerisi önemli değil aynen öyle sag duygukarımla istiyorum çelişmiyorum ki ben neden hep çelişiyorum gibi muamele ediyorsun bana hım.
Zengin olması ve sağlık yeterli bana gerisini halledebikirim ben evelallah:KK76:

Oarası olsun gerisi önemli değil aynen öyle sag duygukarımla istiyorum çelişmiyorum ki ben neden hep çelişiyorum gibi muamele ediyorsun bana hım.
Zengin olması ve sağlık yeterli bana gerisini halledebikirim ben evelallah:KK76:
Saf duygumla istiyorum diyosun ya.. pek safca degil onu demek istiyorum: (

Darısı başıma mı diyeyim ne diyeyim

Ailenke yaşıyosun yazmış nir üyemiz ailenle değil tek yaşıyorum önce onu söyleyeyim.sağlık harcamalarına vs gitti o paralar.evlendim boşandım bişanlandım ayıldım bunlar hep para:halay:valla bana bi yirmi bin verecek bir koca buldam yetecek ya o kadar zengin olsa valla yeter bi de maaşı olsun tamam
Eskı esın calısmıyor muydu? Nısanlın ne ıs yapardı

Yeni nesil zengin koca arama merakini hic anlamiyorum.caliskan olsun adam gibi adam olsun yeterli zaten.

Hic oyle bir takintim olmadi hatta staj yaptigim yerdeki calisan ablalar bana akil veriyodu.manken gibi kizsin x mekanda takil zengin koca bul vs diye gulup gectim.

Evlendim esim baska bir yerde calisan ama caliskan bir elemandi.evlenince hicbilmedigi bir isi kurdu ve suan gayet zenginiz cok sukur.
Bence buna odaklanmayin siz.
Zengin olunca butun dertler bitmiyor herkesin bir kusuru var ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X