Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaah ah. Bir zamanlar Kore dizileri Hint filmleri izler, oradaki gibi centilmen, aşırı aşık, Zengin ve iyi kalpli birini bulacağımı büyük aşk yaşayacağımı düşünürdüm. Dışarda o malum kişiyi arardım. Sonra büyüdüm ruhen ve öyle adamların ancak filmlerde olacağını gördüm ve gittim karakter yoksunu bir adamla evlendim. Eşim kibar, her dediğimi yapar , para lafı etmez, ev işi yapar ama beni nişanlı iken çok güzel boynuzlamış. O hayallerimin aşk hayatı okyanusların dibine gömüldü gitti. Bu devirde asla Zengin, çok seven, sadık iyi kalpli birini bulmak nerdeyse mümkamsız

Ama evlendikten sonra zengin olmuş
Yarısı da onun
Bacım yine fakirsin :KK57:
Bir de taşınmaz, araç farklı
Nakit para farklı

Satışlar bende yav, baktım gidişat kötü, bizimki ayılmadan satar yirim :)) yidirmem yirim hepsini, gerekirse bi günde yirim ne varsa :D

Geldiginiz cevre cok onemli.
Isim geregi surekli zengin kadin ve erkeklerle iciceyim.
Bir cok zengin erkek zengin olmayan kadinla evlenmeme taraftari.

Ben zengin kocayla yapamam.
Yiyememe hatta yedirme problemim var.
Yiyen kadına helal olsun.
Yerime de yiyin.

Pazarda bir zenci abi tekstillerin arasında bas bas bağrıyordu.
Acimayin yiyin kocanizin parasini ablacim yiyin.
Sen yemezsen başkası yer.

Psikolojim biraz yara alsa da doğruyu söylüyor biliyorum..

Zaten çoluk çocuk varken nereye ne yiyim allasen iki dakikacık hayal kurduk şuracıkta, hayal de hayal değil kabus planı zaten :KK70:
Bi hayal dünyamız vardı
Ona da para dokundu müdür
Sıkıntı büyük.
Sıkıntı geniş.
Sıkıntı çok büyük.

Geldiginiz cevre cok onemli.
Isim geregi surekli zengin kadin ve erkeklerle iciceyim.
Bir cok zengin erkek zengin olmayan kadinla evlenmeme taraftari.
HaksiZda degiller demek.. sonradan goren insanlar kaldiramiyo bunu cunku...

Ne demisler babadan gorcen kocadan degil.

HaksiZda degiller demek.. sonradan goren insanlar kaldiramiyo bunu cunku...

Ne demisler babadan gorcen kocadan degil.
Ya ben hüç görmemiş değilim ki istanbul un en iyi semtlerinden birinde büyüdüm.son yıllara kadar istediğimi yedim içtim gesdim sonradan görme olmicam ki

Aaaah ah. Bir zamanlar Kore dizileri Hint filmleri izler, oradaki gibi centilmen, aşırı aşık, Zengin ve iyi kalpli birini bulacağımı büyük aşk yaşayacağımı düşünürdüm. Dışarda o malum kişiyi arardım. Sonra büyüdüm ruhen ve öyle adamların ancak filmlerde olacağını gördüm ve gittim karakter yoksunu bir adamla evlendim. Eşim kibar, her dediğimi yapar , para lafı etmez, ev işi yapar ama beni nişanlı iken çok güzel boynuzlamış. O hayallerimin aşk hayatı okyanusların dibine gömüldü gitti. Bu devirde asla Zengin, çok seven, sadık iyi kalpli birini bulmak nerdeyse mümkamsız
Zengin kısmıyla ilgileniyom sadece eli açık olsun yeter

Sen icin demedimki onu.. maasinda iyiymis aslinda tek basina.. herseyin hayirlisini iste sen genede
Ben her şeyin zenginini istiyorum.önce sağlık sonra para.milli piyangodan falan da gelebilir ille kocayla gelmesinr gerek yok.önce sağlık sınra piyango ya da zengin eli açık koca.dileğim bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X