Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay resim nasıl yükleyeceğim yahu beceremedim mehmet çoşkundeniz e haber olmuş konu :)

Eklentiler

• DkT5-dnXgAAhdcs.webp
    DkT5-dnXgAAhdcs.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 249
:))
Size katılıyorum. Ben yaşarken egleniyorum ama herkesin seveceği bir hayat tarzı değil. Ekonomik sebeplerden tatile çıkamayacağı için üzülen arkadaşıma cadirimi vermiştim eşiyle kamp yapsın diye. Burunlarindan gelmiş. İçerinin basık olması, sabah ter icinde uyanmalari, kurma eziyeti , çimenler, otlar , böcekler,sicak su problemi falan...
Bin pişman olmuşlar; 'seneye kıştan rezervasyon yapalım da adam gibi her şey dahilde konaklayalim' demişler :)
Oysa ben öyle zevk alıyorum ki çadırdan,yıldızları izlemekten,pislenen kıyafeti beyaz sabunla yıkamaktan :KK75:

2tl'nin 0,5 Euro ve 1 o ülke parasi olduğu bir ulkede 4 gün kalip uçak hariç 30 euro harcamistim. Kalacak yer , hediyelik alisveris, içki eğlence dahil :)
Otelde kalmaktansa birilerinin beni misafir etmesini tercih ediyorum çünkü daha samimi oluyor. Hem kültürü hakkında bilgi sahibi oluyorum. Mesela kocamaan devasa sitelerin içindeki minnacık 1+1 evleri görünce Sovyetler ve küçük ev politikasıyla ilgili birşeyler anlatıyorlar. Normal otelde kalsam böyle bir ayrıntıyı fark edemem bile belki.
Beni daha mutlu ediyor böyle deneyimler
Taktir ediyorum az parayla çok gezenleri aslında.Tabi konfordan ödün verme derecesi kişilere gore değişir.
Evlerinde kaldigin insanları soracağım.
Nasıl güveniyorsun peki.?(Nerden buluyorsun ve.)
Herşey çıkabilir insanlar,sapik,psikopat ,katil,organ mafyası..

burdan çık..sola dön.dümmmm düz git.sağ dön 3 adım ileri 5 adım geri bu şekilde sokağın sonuna gel,sağ dönüp oturur vaziyede ilerle..gelen ilk soldan amuda kalkarak dönüş yap.sağdaki sokaktan hızlı adımlar ile yürüyüp devam et..o senin karşına çıkacak :)
:))))biras kafa karıştırıcı ama bulur inşallah ya hangi sokak tı google harita görüntüsü nü bulabilir mi :)))

Walla bacım bu hayata fakir geldik fakir ölecez baksana enflasyon taban yapmış bütün haberler ekonomiyi konuşuyor sende tuzu biberi oldun galiba :)))
Zengin koca bir yana dursun yıllarca çalıştım ne ben para yüzü görüp keyif yaptım bir gün ne de para beni gördü :))
Bu krizde işin zor be bacım :))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X