Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim
Dün çeyrek altin 410 lirayi, dolar 6.7 lirayi görmeseydi sana çok kizacaktim ama (kısmen) haklisin. Şuan tvyi acip son fiyatlari görmeye cesaretim bile yok.

sözüm meclisten dışarı ama
o zengin kocalarından yanında eşantiyon metreste veriyorlar aklında bulunsun

Bulursan bana da haber et canım , bir daha asla evlenmeyi düşünmemekle beraber oğlumun ilkokula başlayacağını düşündükçe evi ,arabası ve iyi bir işi olan , iyi bir adam bulursam evlensen mi acaba diyorum ha bir de adamın bir çocuğu olsa eşi de vefat etmiş olsa tadından yenmez :KK70:

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim

konu sahibi kendini çoook akıllı sanıyor elin herifine yükleyeyim tüm sorumluluğu kıçımı yayıp yatayım derdinde.
işim gereği çokca varlıklı erkeklerle karşılaşıyorum. 50 yaşlarında olanı da var 40 yaş altı da.
hemen hepsi bu kafada kızlardan haberdar.

şimdi konu sahibi farklı algılama ama o dediğin yaşta, zengin adamlar başından evlilik, nişan geçmiş ruhen ve fiziken yorulmuş biri yerine 20'lik çıtır kızlara bakıyorlar.

o kızın canlılığı, henüz gözü açılmamışlığı cezbediyor. zaten stresli hayatları olduğu için o kızla tazeleniyorlar adeta.
sen istediğin kadar kıpır kıpır ol bir sürü yaşanmışlığın var. 30'u geçmiş olgun bir kadın olmuşsun.

o yüzden yok kredimi ödesin, yok faturaları yatırsın falan güzel dilekler de o zenginler niye sana baksın ki alır çıtır bir genç kız.

hani havadan laflar değil bunlar bizzat karşılaştığımız olaylar.

Benim baba tarafım baya iyidir varlıklıdır yani. Yani şöyle evlenip hiç kiraya çıkmazlar mesela. Nişanlıken ev alınır içi yaptırılır takı toka gırladır. Gelinler doğum yapınca araba kızlar yapınca yüklü bi takı takılır.
Amaaaaaa gel görki zevk yok, gezme tozma yok. Hep iş hep iş yurt içi yurt dışı sürekli iş seyehati. çalışmayınca dönmüyor diyorlar. Bütün bunların yanında çok gelenekseller. Gelin şöyleee bi ortalıkta salınsın derler hep. En son kuzenimin karısı meme, burun, kulak estetiği yaptırdı boşluktan beğenilmeme korkusundan. Yatakta yapmadığım kalmıyor derdi. Ama boşandılar.

Hayalindeki kocayı bekleyen kadının sonu.. :KK14:
Bulursan bana da haber et olur mu ?

Eklentiler

• 728xauto.webp
    728xauto.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 58
Hayat pahalı kuşlar uçuyor :) :)

Valla gecinemiyorum diyen hiç kimseye kızamıyorum.Zira hayat çok pahalı altın dolar Euro nun hali ortada canlı canlı develuasyon yaşadık .Bunlar bize yol su elektrik olarak dönecek .

Velhasıl zengin bir koca bulmak çözüm olmayacak .Yani 4500 kazanıyorsun ona göre harcıyorsun 10 bin alsan ona göre harcama yapacaksın

Evlendiğimiz ilk sene eşimin maaşı çok çok düşüktü.Cok mutluyduk güzel para biriktirdik ,arabamızın yarı parası peşin çıkmıştı (sene 2011) .Bir kac yıl sonra is degisikligi yaptı şu an büyük şirketlerin birinde yönetici pozisyonunda iyi de kazanıyoruz ama şu an birikim dahi yapamıyoruz çünkü belli bir hayat standartın oluyor ve ona göre yasiyoruz :)

Parayı planlı harcamak lazım inşallah başarılı olacaz bu konuda :)

Kuzenim dün evlendi, öyle çok zengin biriyle. Bugün balayına phuket adalarına gittiler .
Kuzenim 42 adam 60 yaşında. sadece adamın taktığı takı 150 bin tl, diğer akrabalarından vs gelenler hariç. 3 katlı villa aldı düğünden önce kuzenime, oğluna da sıfır araba. ( kuzenimin ilk evliliğinden 18 yaşında oğlu var) . Yani olabiliyor 30 dam hatta 40 dam sonra bile böyle evlilikler.

• Beğen
Reactions: Eva
Zengin degilde, isi gucu olan bi adam bulmak lazim :)
Hazira dag dayanmaz derler. Akilli uslu, para hesabini bilen, ise giden sorumluluk sahibi adam tadindan yenmez :p
Benimki de bu yüzden beni alacak galiba
Benim için acı onun için güzel
;(

Zenginlik yerine adam gibi özü sözü doğru, vicdanlı ve iyi bir insan temenni etseniz daha iyi

Bulduğun koca adam olsun yeter!

Keşke sevgi de parayla satın alınacak birşey olsaydı. :KK51:

Zengini degil de ADAM olanini bulursan kacirma derim!
Bu mantikla gidersen zengin koca seni 10 mt ilerde birakir diyeyim sana...

Asgari ücretle bir aile gecinirken sizin bekar başınıza 4.500 lirayla gecinemiyo olmaniz cok tuhaf kusura bakmayin ama zengin koca bulsaniz siz yine gecinemezsiniz:bicak:

Boşanmışsın nişan atmışsın,karsi tarafa ilk odak noktan çok daha farklı olması gerekirken (karakter gibi) paramıdır yani...?
Bu gidişle daha çok üzülürsün

Hiç kusura bakmayın, o maaşla geçinemiyorsunuz siz ama kaç kişilik aileler 1500 lira ile geçiniyor farkında mısınız? Harcamalarınızdan kısın.

hepsine katılıyorum. umarım benim erkek kardesim de zengin sayılır yalnız onunla bu mantıkla düşünen biri evlenmez.

Ben de kocayı boşayip zengin biri mi baksam diyorum :KK70:
Öyle bir anlattınız ki kızlar benim bile sevgili kişisini bırakıp zengin koca arayasım geldi ahahaha.
Benim ki de bu hanim gibi başkasından yani benden bekliyor tahmin ediyorum;(

Vallahi ülke de bir zengin koca merakı var almış başını gidiyor.
Mimarını sosyal medya olarak görüyorum ben, çünkü görüyorum bazı profil sahiplerine eşiniz ne iş yapıyor bile deniyor artık durum o derece. Bir tane zey_zor var :)
Kadına açık açık seni kıskanıyorum, bu kocayı nereden buldun, bize de söyle diyenler bile var :)

Zaten siz Türkiye şartlarında zenginsiniz. Kendiniz gibi birini bulun gitsin işte.
Şahsen benim etrafımda hiç 4 buçuk milyar alan kimse yok. Ama her ne hikmetse herkes gul gibi yaşıyor. Asgari ücretli arkadaşım asgari ücretten biraz fazla kazanan kocasıyla ev aldı mesela, taksit ödüyorlar bir de çocuk düşünüyorlar. İkisinin maaşı toplamı 4,5 etmiyor bu arada.
Bir başka arkadaşımda sadece erkek çalışıyor, onlar da ev kredisi ödüyor, tatile falan çıkıyorlar arada . Maaş da 3e değil 3e yaklaşıyor.
Bizim eve giren de , rakam olarak bilmiyorum ama 4bucuk etmez. Buna rağmen babam şehir dışında iki kız okuttu, yurtta da kalmadık. Altında arabası var, dolap dopdolu...bir eksiği de yok evin.
Ben desen ailemle yaşayip kira odemedigim için senin 3te birin kadar bir para kazandığım zamanlarda yurtici 3 ayrı tatile gidip bir de paramı biriktirip Avrupa tatiline çıkmıştım (eve para odemedigim gibi evden de para almadan) sonrasında o işten ayrıldım, part time part time saçma sapan işlerden kazandığım parayla da tekrar yurtdışına çıktım.
Bence sen yaşamayı bilmiyorsun.
Zengin koca da bulsan toparlanamazsin.
Önce bir kendinizi tanı, masraflarını bil.
Al eline kağıt kalem gelir giderlerini yaz.
Ben mesela sevgilimle pazar kahvaltısı yapmak istiyorsam iki kişi 60tl vermektense piknik hazırlarim. Termosa çay, evden peynir zeytin. Manavdan da 4 domates 2 hıyar, bir de taze ekmek... Mis gibi kahvaltı yapariz. Hatta okey tavla mangala falan götürüp oynariz.
Arkadaşımla mi buluşacağım?
Evine giderim. Dışarıda kahveye 12 TL verene kadar. O bana kahve yapar zaten :)
Sinemaya gideceksem 1 alana bir bedava günlerde giderim, tiyatro izleyeceksem (ki her ay iki oyuna giderim) 8 TL'ye devlet tiyatrosuna giderim. Opera bale için 1. Katta balkon var. Biletleri sudan ucuz .Onları alırım...
Alkol alacaksam genelde barlarda değil migros şarabiyla deniz kenarında içerim,
Yurtiçi tatillerde enayi gibi yatmaktan yatmaya kullanacağım odaya 250 lira vermem, çadırımla çoğu zaman bedava, bazı kampinglerde 35 liraya kamp yaparim. Zaten çadır hayatı komün hayatı, ya mangal yaparım ya komşum benle mangalın, rakı balığını paylaşır :)
Yurtdışı tatillerimde eyfel kulesinin önündeki parkta baget ekmeği alıp bimden getirdiğim ton balığıyla yediğimi hatırlarım. konaklamayı da beni misafiretmek isteyen insanların oldugu uygulamalardan bedava sağlar, harika dostlar kazanırim
Alanya'dan sideye otobüs iki kişi 50 lira istediyse baş parmagimi yukarı kaldırır otostop çekerim.
Bence iyi yaşamanın para ile hiç hem de hiç alakası yok. İspanyol bir arkadaşım çiftçilikten kazandigi sıfıra yakın parayla 8 ülke gezdiği bir bisiklet turuna çıkmıştı. Yanında çadırı... Bazen otoban kenarlarında uyudu ama bir sürü dostu oldu . Harika anılar biriktirdi.
Yaşamayı bilmekle ilgisi var bence bu işin
Basta iste bu dedim ama sona dogru abartili geldi sahsen .Ne icin calisiyorum der bazen bol keseden attigim olur ama bazen.Hayat kalitemi dusurmem

4.500 gelirin var o zaman biz ölelim asgari ücret alanlar olarak :silah:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X