Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bunaldım çok da yazdım zengin koca kim biz kim tabi ki konum kapansın lütfen valla bırak zengini koca bile şstemiyorum şu an
Anliyorum biraz bunaldin islerden bazen herkesin aklından geçer bole normal bence strest yapma atlatirsin şükür kendin kazaniyon geciniyon ilerde rahatlarsin ins

Ya hu bunaldım espri amaçlı konuştuk iki stres attık oraya bıraya yayınlanması ne bileyim iki kadın kadına konuşulmayacak mı tabi ki zengin koca falan istemiyorum faturala sağlık vs bunaldım sadece.buradan tüyo alıp koca bulacak değiliz tabi ki Mune Mune lütfen

Ya hu bunaldım espri amaçlı konuştuk iki stres attık oraya bıraya yayınlanması ne bileyim iki kadın kadına konuşulmayacak mı tabi ki zengin koca falan istemiyorum faturala sağlık vs bunaldım sadece.buradan tüyo alıp koca bulacak değiliz tabi ki Mune Mune lütfen

O zaman konuyu "Bir Derdim Var" bölümüne değil "Geyik" bölümüne açacaktınız. Bulunduğunuz konu kategorisinde insanların ciddiye alması gayet doğal değil mi?

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim
Zengin olup sana sus payı verip başka kadınlarla gezen adam olacağına, bi tane düzgün olsun ömürlük olsun. Para herşeyi satın alır ama aşkı, sadakati satın alamaz

Yaw dalga geçmek değil borçtan vs bunaldım dün öle yazdım ama elbette zengin koca falan şstemiyorum ve bu konuyu açtığıma pişmanım ben konunun kapatılmasını istiyorum.zengin koca falan bulmak şstemiyorum ben Allah sağlık versin yıllarca çalışır öderim.insanlar bunalınca arada saçmalayabilirler.

Bunalıp çılmış bir konudur rabbim sağlık versin elbette zengin koca bulacak değiliz koca bile şstemiyorum şu durumdan sınra vallahi evlenmicem lütfen konu kapansın

İnsanların ruh halleri bazen değişir. Siz hiç mi demediniz keşke zengin biriyle evlenseydim, beyaz atlı bi prens gelse bu sıkıntılardan kurtarsa diye. Hadi onu geç koca toplumlar bekliyor herkesi toplayacak kötüleri yenecek bir mehdiyi filan. Takılma arkadaşım ben anladım seni. Çalışırsın halledersin kendine yüklenme bak ülke ekonomisi ne durumda. Herşey diplerde dolar almış başını gitmiş.

Ya ailem dıysa bu konuyu beni evlatlıktan redderler rezil oldum resmen kütfen konumu kapatın lütfen vallahi ağlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X