- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Dindirella
kizlar süslenin, paparazzi damlayinca güzel halimizi görsünler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay şaka gibi espri amaçlı açmıştım rezil oldum ya silin benim üyeliği beni banlayın yok edin bişiy yapın
LÜTFEN konum kapansın
Anliyorum biraz bunaldin islerden bazen herkesin aklından geçer bole normal bence strest yapma atlatirsin şükür kendin kazaniyon geciniyon ilerde rahatlarsin insYa ben bunaldım çok da yazdım zengin koca kim biz kim tabi ki konum kapansın lütfen valla bırak zengini koca bile şstemiyorum şu an
Ya hu bunaldım espri amaçlı konuştuk iki stres attık oraya bıraya yayınlanması ne bileyim iki kadın kadına konuşulmayacak mı tabi ki zengin koca falan istemiyorum faturala sağlık vs bunaldım sadece.buradan tüyo alıp koca bulacak değiliz tabi kiMune lütfen
Yavrum dalga mi gectin onca saat bizle? Zaten mune seni banlar bence geyik topici acip milleti geyige tesvik ettigin icin:))Mune yalvarırım kapatın ya
Yavrum dalga mi gectin onca saat bizle? Zaten mune seni banlar bence geyik topici acip milleti geyige tesvik ettigin icin:))
Zengin olup sana sus payı verip başka kadınlarla gezen adam olacağına, bi tane düzgün olsun ömürlük olsun. Para herşeyi satın alır ama aşkı, sadakati satın alamazBen ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dediyani o da haklı kendince
ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya
cebimde 20 tl para var yemin ederim
Ay şaka gibi espri amaçlı açmıştım rezil oldum ya silin benim üyeliği beni banlayın yok edin bişiy yapın
Abarttin.Ya ailem dıysa bu konuyu beni evlatlıktan redderler rezil oldum resmen kütfen konumu kapatın lütfen vallahi ağlıyorum
10 saniyede! Başım döndü. Nolar ya?
Konu sahibi erkekmis ha
Ayyy yazık oldu![]()