FBİ gibi hatun vallaokudumda şok oldum yeminle güzel bir örneğe barnak basmışın bacım
nişanlısımı fbı hiç bahsetmedim ki nişanlısından ben tanımıyorum nişanlısını sadece bahsettiler o şekilde duydum zaten tanınan bir ailenin kızı
Canim sen neden kendinde sucu ariyosun ki kendi ayaklari ustunde duran birisin zaten fazla fazla kazanip yedirmesi gereken kadin degil erkektir .simdiki sevgilisi de yarin obur gun anlar ac gozlulugunu tekmeyi vurur merak etme.bunu demek tekrar biaraya gelin diye degil intikamini almis olursun ,
ahahaha kız sen çok yaşa emi öldüm gülmektenkız yok ben perilenkaya dedim FBİ gibi hatun die ahahah senin eski olan ve cidden güzel bi örnek olan mesajlarından birini bulmuş ya oyüzden öle dedim
tmm ben yanlış anladım k bakmayın çok özür dilerim. sağolsun bulmuş eski konularımı ama ben eski konularıma göz atmak istemiyordum salaklığımı görmek istemiyordum ama sağolsun arkadaş önüme serdiii
bana yapmadığı herşeyi ona yaptığı için sorguluyorum... bana asla yapmam dedikleri bir el tutmayı bile çok görüp canımı acıttığı için sorguluyorum... canım yandı çok yaa hayattan soğudum ondan hiç beklemezdim... aslında yaptığım sorgulamak değil daha ziyade şaşkınlık bir paranın insanı ne kadar değiştirdiği... genellleme yapmayı sevmiyorm elbette ama.. o bile yaptıysa kimseye güvenim kalmadı demek bu..
Hic alakasi yok bence.
Kizin onu parasiyla tavladigini zannetmiyorum.
Cunku senin yaninda elini tutmayan insan, askim demeyen insan onun yaninda farkliysa duygulari degismistir. Bunun tek aciklamasi bu.
Ayrica parasi icin birlikte olsa eglenmek, parasini yemek ister, iliskiyi ciddiye bindirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?