zengin olsam farklımı olurdu herşey

FBİ gibi hatun valla okudumda şok oldum yeminle güzel bir örneğe barnak basmışın bacım

nişanlısımı fbı hiç bahsetmedim ki nişanlısından ben tanımıyorum nişanlısını sadece bahsettiler o şekilde duydum zaten tanınan bir ailenin kızı

Canim sen neden kendinde sucu ariyosun ki kendi ayaklari ustunde duran birisin zaten fazla fazla kazanip yedirmesi gereken kadin degil erkektir .simdiki sevgilisi de yarin obur gun anlar ac gozlulugunu tekmeyi vurur merak etme.bunu demek tekrar biaraya gelin diye degil intikamini almis olursun ,

nişanlısımı fbı hiç bahsetmedim ki nişanlısından ben tanımıyorum nişanlısını sadece bahsettiler o şekilde duydum zaten tanınan bir ailenin kızı

ahahaha kız sen çok yaşa emi öldüm gülmekten kız yok ben perilenkaya dedim FBİ gibi hatun die ahahah senin eski olan ve cidden güzel bi örnek olan mesajlarından birini bulmuş ya oyüzden öle dedim

Son düzenleme:

ya kime ne yedirir ne yapar beni ilgilendirmez.. paraya adam değişiyordu madem neden bunu başta söylemedi bunu bana neden onu bunu bahane edip beni hep üzdü durdu yazık diyerek hiç mi vijdan yapmaz insan ya

Yani adamin davranma stili parayla dogru orantiliysa ben ona kisaca jigolo der gecerim Birak ne hali varsa gorsun, kendini paraya satmis iste :26:

ahahaha kız sen çok yaşa emi öldüm gülmekten kız yok ben perilenkaya dedim FBİ gibi hatun die ahahah senin eski olan ve cidden güzel bi örnek olan mesajlarından birini bulmuş ya oyüzden öle dedim

tmm ben yanlış anladım k bakmayın çok özür dilerim. sağolsun bulmuş eski konularımı ama ben eski konularıma göz atmak istemiyordum salaklığımı görmek istemiyordum ama sağolsun arkadaş önüme serdiii

Kaç yıl birlikteydiniz bir aşkım demedi,elinizi bile tutmadı:26:
Benim kafam çok karıştı o nasıl beraberlikmiş?
Siz dışardan o kızı maddi anlamda çekici buluyorsunuz ve para için diyorsunuz.
Nereden biliyorsunuz belki kızın bir gülüşüne gitti, bir bakışına vuruldu.

Haaa para için kendini satan insanlar yok mu? Çooookkk o ayrı..
Ama yine de tanımadığınız biri için parası var başka bir artısı yok diye bakamazsınız

eski konuları hatırla ki
kurtulduğuna sevin
acısı çabuk geçsin

eğer öyle olsaydı bi çoğumuz evde kalmıştık snaırım

neyseki her erkek sizinki gibi maddıyatçı değil

yada sızınkı kadar kısmetli değil

böyle bı adamdan kurtulduğuna sevın

bakalım para onu nekadar mutlu edecek

duygularını çok iyi anlıyorum canım. onun gidip nişanlanmasına fln değil onca zaman tanıyamadığına,ona inadığına, kendine yanıyosun aslında, ama böyle bi karaktersizle evlenebilirdin de ve sonradan görebilirdin. bence şükretmelisin sen ondan kurtuldun. asıl o kadın üzülsün para için kendisiyle evlenen bi karaktersizle hayatı geçecek.sen daha iyisine layıkmışsın ki allah korumuş seni böyle düşün canın bi süre yanar ama sonra herşey yoluna girer tecrübeyle sabit

İnsan elini tutmadıgı kişiyle ciddi düşünmez zaten.kendinizi kandırmışsınız onca zaman.yazık geçen zaman yazık.

neden silkelenip o zamana yeni saatler ,günler eklemek yerine hayatınıza kaldıgıınız yerden devam etmiyorsunuz.

giyinin,süslenin,etrafınıza ışık saçın...o paragöz ise ,kendinden zengin diye evleniyorsa zaten yürümüyecek.zaman size gösterecek.

haa dogru kadın şimdiki nişanlısıysa da mutlu mesut hayat sürecek.ama siz kendi yolunuza gittiginiz icin sizi bağlayan bir sey olmayacak.
EYVALLAH çok güzel laftır...ÇEK ARKADASIM BİR EYVALLAH !

Paranın satın aldığı insan tiplerinden biri işte.
Düşünce şeklini değiştirmelisin canım.
Bana yapmadıklarını ona yapıyor mantığıyla değil zengin yalakası mantığıyla bakmalısın artık bu adama.
Kendi kendini yiyip bitirme neden diye sorgulayarak, bundan böyle kendine bak artık.
Çok zor ama düşünmemeye çalış.
Alışana kadar bir müddet zorluk çekeceksin ama bir gün bakmışsın ki senin hayatında da güzel şeyler olmaya başlamış.

Erkek değilmiş o adam keşke herşey maddiyat olsayda ama o kadar basit değil. Bence hiiç üzülme sen inşaallah daha iyilerini bulursun maneviyat bakımından tabi

Evet zengin olsan belki daha farklı olurdu, sana aşkım derdi sevgi gösterileri yapardı, paran uğruna istediğin herşeye tamam derdi peki böylesi senin için daha mı iyi olurdu?

kıza parası yüzünden kıymet verdiğine nasıl bu kadar eminsin.sevmiş, parasıyla ilgilenmemiş olamaz mı.böyle düşünüp boşu boşuna kendini komplekse sokma bence.yol ver gitsin seni mutlu edememiş zaten.Allah senin için hayırlı olan seni gerçekten seven birisini karşına çıkarsın inşallah.

ewet cok ıyı bı karıyerın cok paran olsa farklı olurdu sana saygı duyardı ıyı davranırdı ben boyle dusunuyorum ancak paraya gore ınsana deger veren küçük insanlarla işin olmasın zaten..boşver hayırlısı de geç..sana daha ıyılerını bulman ıcın fırsat işte bu ayrılık..

Hic alakasi yok bence.

Kizin onu parasiyla tavladigini zannetmiyorum.

Cunku senin yaninda elini tutmayan insan, askim demeyen insan onun yaninda farkliysa duygulari degismistir. Bunun tek aciklamasi bu.

Ayrica parasi icin birlikte olsa eglenmek, parasini yemek ister, iliskiyi ciddiye bindirmez.

Bence de öyle..

Zengin olmasida evet belkide hizlandirdi bu durumu ama belkide ikinizi ayni anda yurutuyordu nerden bilebilirsin?? Baktiki o taraftan olumlu isik aldi seni terketti..olamaz mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…