Zenginlik ,maddi durum yüzünden terk edilmek

Konuyu bir yere çekmedim, ortada aşk varsa cinsellik olmaz lafınız gereksiz zaten direkt. Ben evlenmeden önce ilişki yaşamam deyin geçin, milletin kalbinin ve hormonlarının yükseldiği kişileri değerlendirmek size mi kaldı ki?
ben öyle bir şey demedim "ortada aşk varsa cinsellik olmaz lafınız " hemen alıntılar mısınız ? iftira atıyorsunuz.
Forum da evlilik vaadiyle diyeyim cinsellik yaşayıp pişman olan çok kadın var.
lafının üzerine DİKKAT EDİN bu lafın üzerine diyorum
evlenecek adam cinsellik vadine bakmaz direk evlenir anlamında dedim.

buna istinaden dedim?
evlilik vaadiyle kandırılan kadınlar için deedim.
evlilik vaadiyle cinsellik yaşayan adamın derdi evlilik değildir.
Siz demediniz mi evlilik öncesi sevişenler kullanılıyor diye şimdi burada lafı başka yere çekmişsiniz gibi. Evlilik vaadi başka bir şey onu ben de dedim zaten net olmak önemli diye

ben öyle bir şey demedim "ortada aşk varsa cinsellik olmaz lafınız " hemen alıntılar mısınız ? iftira atıyorsunuz.
Öncelik demişsiniz yanlış okumuşum :) Haklısınız o konuda evet elbette, zaten erkekler böyle sever demesinden belli gereksiz bir tip olduğu.

Siz demediniz mi evlilik öncesi sevişenler kullanılıyor diye şimdi burada lafı başka yere çekmişsiniz gibi. Evlilik vaadi başka bir şey onu ben de dedim zaten net olmak önemli diye
ben değil siz yapıyoorsunuz onu )

sınırlarımı belli etmiştim ve saygı duymuştu daha sonrasında tekrar sınırlarımı geçmemi istediği için masumluktan söz ettim düzelteyim :)
Sınırlarına saygı duyması kabul edeceği anlamına gelmez ama. Seni bir şeye zorlamamış, saygı duymuş ve cinsellik olmayan bir ilişkiye devam edemeyeceğini düşünüp bitirmiş.

yaa evlenecek adam cinsellik talep mi eder? ortada pazarlık minvalinde bir şeyler varsa bilin ki adam sizi kullanıp başka limanalra yelken açacaktır. acı ama gerçek.
şu da bir gerçek ki tanıdığım çoğu kişi evlilik öncessi yaşadığı cinsellik yüzünden çok pişman oldu.
bu karar ha diyince hormonlarla alınmamalı.

arkadaşlar inatla yanlış anlamak için ölüyorsunuz :) durum ortada. ha ben kkimsenin cinselliğine karışmam ben kimsenin bekçisi değilim ama ben de pek sıcak bakmıyorum bu konuya.
her neyse açıklaması yukarıda. eksilemek için resmen klavye başında bekleyenlere duyuru :KK70:

sınırlarımı belli etmiştim ve saygı duymuştu daha sonrasında tekrar sınırlarımı geçmemi istediği için masumluktan söz ettim düzelteyim :)
işte bahsettiğim durumda bu.
adam senin sınırlarını geçmeni istiyorsa bu aşk değil ki?
her zaman diyorum iki kişi kendi alanına müdaahele ettirmezse TAM BİR İLİŞKİ olur
gercekten seven bir insan senin sınırlarını gecmeni beklemez, kararına saygı duyar yanında olur.

yaa evlenecek adam cinsellik talep mi eder?
Yok , sevdiğin kişiye cinsel çekim duymuyormuşsun.
öyle öpeyim, koklayayim, içine gireyim bir bütün olayım hissi,dokunmadan duramama arzusu falan hiç ugramiyormus. Onlar sadece sevmedigi- kullanıp atacağı kızlara karşı olan, romantiklikten uzak hislermis.
Ne zaman ki yüzük takılır , o zaman gelirmiş şehvet hissi.
Zaten evlilik dediğin cinsellikten çok uzak bir sey. Evliliğin yüzde ikisi falan cinsellik. Bu nedenle basit kızlarla, ten uyumun olan kızlarla yatilir. Ama çok da yatilmaz, birkaç tadını aldıktan sonra tekme vurulur. Hiç cinsel hisler beslenmedigin, eline erkek eli değmemiş kizlarla da evlenilir.
Mutluluğun formülü bu:)

Ben onun için rahatımı bozardım çünkü sevmiştim ama niyetinin sevişmek olduğunu duyunca şoka uğradım kısa çaplı. Çok güzel de aldı ahımı ilahi adalete inancım sonsuz
ah edecek ne var onu anlamadım ki
adam sevişmek istemiş siz istememişsiniz, maddi konularda da adamın kafasındaki şablona uymuyormuşsunuz
adam da zaten frekanslarımız uymuyor demiş ayrılmış
tertemiz mis gibi

neyine ah ettiniz bunun şimdi?

Canım benim bunda da anormal bir durum yok ki. İlişkiden beklentileriniz farklıymış işte. Hem maddi açıdan hem cinsellik açısından. Adamın sevgilisiyle sevişmek istemesinde bir anormallik yok, senin evlilik öncesi cinsellik istememende de bir anormallik yok. Farklı dünyaların insanlarıymışsınız işte.
Siz ne tuhaf bir insansiniz ya hahah adam seveni s.kerler demis anormal durum yok diyorsunuz hala ben mi uzayda yetistim acaba pes!!

Sefan olsun tabi, kimsenin buna bişey diyeceğini ya da gözü kalacağını sanmıyorum. Ailen rahatsız değilse sen rahatsız değilsen tabi ki imkanlarından yararlanırsın. Ama yararlanmak istemeyen ya da evleneceği kadının aileye sırtını dayamasını istemeyen adamlara da kompleksli diyemeyiz, dememeliyiz bence. Sadece bakış açıları farklı iki insan bir araya gelmiş, bir ilişkiyi yürütememiş.
onlar icin demedim ki adama kompleksli diye. adamin da konu sahibine ailene sirtini dayadigin icin iliskiyi yurutemeyiz dedigini falan okumadim. direkt kizin takilarina, arabasina bakip olmaz demis. sen aileden zenginsin ben kendim zenginim demesi de zaten bence kompleksini yeterince belli ediyor. diger turlu olan kimseye kompleksli demiyorum orayi yanlis anlamissin.

Back
X