Zenginlik ,maddi durum yüzünden terk edilmek

ben asgari ücret 5500 olmadan önce 5250 alıyordum ayyy ben öleyim o zaman, ağlıyorum şu an :KK70: üstelik asgari ücret zammından sonra maaşlarımız hakkında hiçbir konuşma yapılmadı :KK43: buna da ağlayayım.

gerçekten artık bu ülkede sadece maaşlı çalışmakla hiçbir şey yapamıyoruz. kripto işine girsek desek daha yeni bir arkadaşımız bu yüzden intihar etti. aklıma çok başka bir meslek grubu geliyor onları da burada söyleyemiyorum, söylersem öldürür kk hatunları beni ama onlar da çok kazanmaz gibi geliyor :KK70: napıcaz yaaa :KK43:
hahhahaah bu devir de onlarda çok kazanıyorlar mıdır ? kız millete para yok.

KONU GÜNCELLEMESİ***
Arkadaşlar ben bugün gidip yazmak gibi hata yaptım ama iyiki yazmışım. Niyeti cinsellikmiş. Benimle sevişmek istiyormuş ama ben onu daha önce uyarmıştım evlenince bazı şeyleri yaşarım diye.Bu da bu yüzden aynı frekansta değiliz demiş dün. HEM ZENGİN OLMAM HEM DE CİNSELLİK YÜZÜNDEN BİTİRMİŞ
Bana seveni s*kerler dedi. ŞAKA GİBİ.
Erkekler böyle aşık oluyor dedi.
Ben de başta uyarmıştım neden görüşmeye devam ettin amacın duygularımla mı oynamaktı dedim “Yoo kaçtım kaç defa kıyamıyorum sana” dedi.
Ay cidden içim bi rahatladı niyetini duyunca.
Üzüldüm evet ama engellemeden önce de “Ben seni masum sevecektim.
teşekkür ederim niyetini belli ettiğin için hayatım kararmadı en azından.bir gün sadece masumca sevilmek istediğinde beni hatırla.Allahın adaleti büyüktür şaşmaz” dedim engeli bastım.
Biraz da ona dert olsun dünden beri ağlıyorum hep boşaymış üzüntüm.Adamın amacı zaten belliymiş ben görememişim.
KudrAlobar KudrAlobar @MaiMai @Filolog89 @Eslem1234 @darkmore @sassyassyy @CiRiLLA @Barista00 @Karrtanemm
Adama güzelleme düzenler nerede😂

Bu da size ders olsun konu sahibi , karsinizdakinin seviyesine ineceksiniz diye basinizi öne dogru egip tacinicizdan vazgecmeyin.

Bu da size ders olsun konu sahibi , karsinizdakinin seviyesine ineceksiniz diye basinizi öne dogru egip tacinicizdan vazgecmeyin.
Ben onun için rahatımı bozardım çünkü sevmiştim ama niyetinin sevişmek olduğunu duyunca şoka uğradım kısa çaplı. Çok güzel de aldı ahımı ilahi adalete inancım sonsuz

KONU GÜNCELLEMESİ***
Arkadaşlar ben bugün gidip yazmak gibi hata yaptım ama iyiki yazmışım. Niyeti cinsellikmiş. Benimle sevişmek istiyormuş ama ben onu daha önce uyarmıştım evlenince bazı şeyleri yaşarım diye.Bu da bu yüzden aynı frekansta değiliz demiş dün. HEM ZENGİN OLMAM HEM DE CİNSELLİK YÜZÜNDEN BİTİRMİŞ
Ben de başta uyarmıştım neden görüşmeye devam ettin amacın duygularımla mı oynamaktı dedim “Yoo kaçtım kaç defa kıyamıyorum sana” dedi.
teşekkür ederim niyetini belli ettiğin için hayatım kararmadı en azından.bir gün sadece masumca sevilmek istediğinde beni hatırla.Allahın adaleti büyüktür şaşmaz” dedim engeli bastım.
Biraz da ona dert olsun dünden beri ağlıyorum hep boşaymış üzüntüm.Adamın amacı zaten belliymiş ben görememişim.
KudrAlobar KudrAlobar @MaiMai @Filolog89 @Eslem1234 @darkmore @sassyassyy @CiRiLLA @Barista00 @Karrtanemm

Zamanında öğrenmeniz iyi olmuş ama keşke böyle cıvık arabesk bir mesaj yazmasaydınız 🥲

KONU GÜNCELLEMESİ***
Canım benim bunda da anormal bir durum yok ki. İlişkiden beklentileriniz farklıymış işte. Hem maddi açıdan hem cinsellik açısından. Adamın sevgilisiyle sevişmek istemesinde bir anormallik yok, senin evlilik öncesi cinsellik istememende de bir anormallik yok. Farklı dünyaların insanlarıymışsınız işte.

KONU GÜNCELLEMESİ***
Forum da evlilik vaadiyle diyeyim cinsellik yaşayıp pişman olan çok kadın var. Adamın talebi yanlış değil bu arada sadece beklentiniz uyuşmuyor. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama abartarak yazmışsınız masumca sevmek falan. Biraz bakış açınızı doğru bulmadım.

Forum da evlilik vaadiyle diyeyim cinsellik yaşayıp pişman olan çok kadın var. Adamın talebi yanlış değil bu arada sadece beklentiniz uyuşmuyor. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama abartarak yazmışsınız masumca sevmek falan. Biraz bakış açınızı doğru bulmadım.
sınırlarımı belli etmiştim ve saygı duymuştu daha sonrasında tekrar sınırlarımı geçmemi istediği için masumluktan söz ettim düzelteyim :)

hahaha ben de en cok onları bekliyorum
kızlar bu kadar saf olmayın
erkek bu, isteyince ne dağlar ne yollar deliniyor. istedikleri zaman nelere gözlerini kapatıp nelere kulaklarını tıkıyorlar.
zenginlik diye saçmalığı ortaya atıp saçmalamış sırtlan, bizim kadınlarıızda yeşilcam izliyor gibi izliyorlar durumu :D
bu kafayla daha çook kandırılırlarr :D

yaa evlenecek adam cinsellik talep mi eder? ortada pazarlık minvalinde bir şeyler varsa bilin ki adam sizi kullanıp başka limanalra yelken açacaktır. acı ama gerçek.
şu da bir gerçek ki tanıdığım çoğu kişi evlilik öncessi yaşadığı cinsellik yüzünden çok pişman oldu.
bu karar ha diyince hormonlarla alınmamalı.

yaa evlenecek adam cinsellik talep mi eder?

Ben alakayı çok çözemedim. Neden etmesin? İki taraf da istiyorsa iki tarafın da dini veya ahlaki değerlerine aykırı değilse talep etmekte ya da bunu yapmakta bi sıkıntı yok.

Soruyu soran arkadaş daha önce istemediğini söylemiş. Beyefendi de yolları ayırmış. İkisi de kendi değerlerine göre ilerlemiş. Ortada bir zorlama yok (adamın lafları saçma olmuş o ayrı) fikir ayrılığı var. Garip olan nedir ki

yaa evlenecek adam cinsellik talep mi eder? ortada pazarlık minvalinde bir şeyler varsa bilin ki adam sizi kullanıp başka limanalra yelken açacaktır. acı ama gerçek.
şu da bir gerçek ki tanıdığım çoğu kişi evlilik öncessi yaşadığı cinsellik yüzünden çok pişman oldu.
bu karar ha diyince hormonlarla alınmamalı.
Edebilir niye etmesin? Nasıl ki cinsellikten pişman olan varsa, yaşayıp evlenen bir sürü kadın var. Kullanmak ne demek bu arada. Cinsellik yaşayınca kimse kimseyi kullanmıyor.

Ben alakayı çok çözemedim. Neden etmesin? İki taraf da istiyorsa iki tarafın da dini veya ahlaki değerlerine aykırı değilse talep etmekte ya da bunu yapmakta bi sıkıntı yok.

Soruyu soran arkadaş daha önce istemediğini söylemiş. Beyefendi de yolları ayırmış. İkisi de kendi değerlerine göre ilerlemiş. Ortada bir zorlama yok (adamın lafları saçma olmuş o ayrı) fikir ayrılığı var. Garip olan nedir ki
evlilik öncesi olan kimsenin cinsel hayatıyla ilgilnmiyorum lütfen konuyu bir yere ÇEKMEYİN.
Demek istediğim şey şu gerçekten ortada bir aşk varsa ÖNCELİK CİNSELLİK OLMAZ.
"Forum da evlilik vaadiyle diyeyim cinsellik yaşayıp pişman olan çok kadın var." evlenecek adam için cinseellik vaaadi verilmez.

sınırlarımı belli etmiştim ve saygı duymuştu daha sonrasında tekrar sınırlarımı geçmemi istediği için masumluktan söz ettim düzelteyim :)
Şanlısınız dürüst olmuş. Umarım sizinle aynı düşünen birini bulursunuz :) Ben sadece ilişki yaşamayı masumluğa bağladığınızı düşündüm o yüzden yazdım.

Edebilir niye etmesin? Nasıl ki cinsellikten pişman olan varsa, yaşayıp evlenen bir sürü kadın var. Kullanmak ne demek bu arada. Cinsellik yaşayınca kimse kimseyi kullanmıyor.
Forum da evlilik vaadiyle diyeyim cinsellik yaşayıp pişman olan çok kadın var.
buna istinaden dedim?
evlilik vaadiyle kandırılan kadınlar için deedim.
evlilik vaadiyle cinsellik yaşayan adamın derdi evlilik değildir. evlilik cinselliğin vaadiyle olacak sey değil.
evlenecek adam cinseellik vaadine bakmaz evlenr anlamında dedim.
ayrıca herkesin dini değerli başka. dini dğer konusunu açmıyorum ama herkesin maneviyatı farklı.

evlilik öncesi olan kimsenin cinsel hayatıyla ilgilnmiyorum lütfen konuyu bir yere ÇEKMEYİN.
Demek istediğim şey şu gerçekten ortada bir aşk varsa ÖNCELİK CİNSELLİK OLMAZ.
"Forum da evlilik vaadiyle diyeyim cinsellik yaşayıp pişman olan çok kadın var." evlenecek adam için cinseellik vaaadi verilmez.
Konuyu bir yere çekmedim, ortada aşk varsa cinsellik olmaz lafınız gereksiz zaten direkt. Ben evlenmeden önce ilişki yaşamam deyin geçin, milletin kalbinin ve hormonlarının yükseldiği kişileri değerlendirmek size mi kaldı ki?

Back
X