Herkes ana olunca kiymetli olmuyor iste bu dusunce cok yanlis. Cocuklarinin kotulugunu isteyen anneye nasi rastlamadiniz onuda anlamadim millet dogurup dogurup atiyor her doguran ana olamaz diye laf bile var. Ayrica herseye ragmen o kvdir esimin anasidir diye iyi davranmak asiri sacma asiriii. Efendi olsun kendini sevdirsin zaten sever iyi davranir gelin. Benim kitabimda hakedene hakettigi davranmak yazar kendi cizgimden asla cikmam disari.Bence her şeye rağmen iyi davranıp başınızın üstünde taşımanız lazım. Sonuçta eşinizi doğuran kadın. KAYINVALIDE olarak değil de anne olarak görürseniz her şey daha iyi olur diye düşünüyorum.
Zaten kayinvalidesi ile anlaşamayan insanlara hiç anlam veremiyorum. Çocuklarının kötülüğünü isteyen bir anneye henüz rastlamadım. Allah kalbinize sevgi versin
Çocuklarının kötülüğünü isteyen bir anneye henüz rastlamadım. Allah kalbinize sevgi versin
Herkesin kendi düşüncesi tabii ama ben bu çizgide ilerleyip kayınvalidem ile asla bir sorun yaşamadım. Belki kendinizi de sorgulamanız gerekiyordurHerkes ana olunca kiymetli olmuyor iste bu dusunce cok yanlis. Cocuklarinin kotulugunu isteyen anneye nasi rastlamadiniz onuda anlamadim millet dogurup dogurup atiyor her doguran ana olamaz diye laf bile var. Ayrica herseye ragmen o kvdir esimin anasidir diye iyi davranmak asiri sacma asiriii. Efendi olsun kendini sevdirsin zaten sever iyi davranir gelin. Benim kitabimda hakedene hakettigi davranmak yazar kendi cizgimden asla cikmam disari.
Niye her şeye rağmen başımızın üstünde taşıyalım yahu ?Bence her şeye rağmen iyi davranıp başınızın üstünde taşımanız lazım. Sonuçta eşinizi doğuran kadın. KAYINVALIDE olarak değil de anne olarak görürseniz her şey daha iyi olur diye düşünüyorum.
Zaten kayinvalidesi ile anlaşamayan insanlara hiç anlam veremiyorum. Çocuklarının kötülüğünü isteyen bir anneye henüz rastlamadım. Allah kalbinize sevgi versin
Çocuğunun kötülüğünü istemiyor olabilir ama benimkini istediği kesin. Ne beddualar etmişti zamanında hatırlamak bile istemiyorum.Bence her şeye rağmen iyi davranıp başınızın üstünde taşımanız lazım. Sonuçta eşinizi doğuran kadın. KAYINVALIDE olarak değil de anne olarak görürseniz her şey daha iyi olur diye düşünüyorum.
Evli misiniz? Kv niz var mı?Bence her şeye rağmen iyi davranıp başınızın üstünde taşımanız lazım. Sonuçta eşinizi doğuran kadın. KAYINVALIDE olarak değil de anne olarak görürseniz her şey daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hayır hayır cidden nefret ediyor birkaç ay önce sırf çocuğa çorap giydirmedim diye eşime pislik ya annelikten ne anlar o vs vs neler yazmıştı ufacık bir örnek. Sırf oğlunun evine gelmek için ve inada bindirdiği için geliyor yoksa ciddi bir nefret var karşılıklı.Bence biraz pozitif olun.
Ne yasadiginizi bilmeden ahkam kesemem ama bahsettiginiz gibi karsilikli nefret durumu olsa kalkip yatili gelmez. Hele ki kendisine kalsa bizle yasamak ister diyorsunuz.
Araniz güllük gülistanlık değildir kabul. Ama abartiyor olabilirsiniz sorunlari.
Genel olarak laf olsun diye konusan kv cok var. Bir sorun oldugunda "bu lafi annem etse nefret eder miydim" diye bakin. Sahsiniza hakaret, kufur boyutunda degildir diye dusunuyorum. Öyleyse konuyu konusmaya bile gerek yok zaten
Evet tabii ki. Boş keseden atmadım yaniEvli misiniz? Kv niz var mı?
Kendimi niye sorguluyim benim kendimle sorunum yokki sjssjsjd soyle diyebilirim benim kvnin, konudaki kv gibi agzinin ayari olmasa benimle yasamak istese zaten suratina dan diye benimle yasayamazsin hasta degilsin bir sey degilsin ne alaka ayrica benimle dan dun kavga edemezsin derim cekilirim. benimle laf kavgasi edecek bi yapidaysa ben zaten ilisigimi keserim umurumda olmaz anaymiş bilmem neymiş restimi ceker bir daha sorun yasamam yani bu kadar basit djdkksksHerkesin kendi düşüncesi tabii ama ben bu çizgide ilerleyip kayınvalidem ile asla bir sorun yaşamadım. Belki kendinizi de sorgulamanız gerekiyordur
O da sürekli bebekle ilgileniyor. Üçümüz birlikte takılıyoruz yani maalesef kaçma durumum olmuyor.Kavga etmemeye bakın bebeğiniz varmış onunla ilgilenin mutfaktı yemekti falan uğraşın zaten bebeğiniz sürekli uyumuyordur onunla ilgilenin. En az hasarla atlatmaya çalışın
Yok bir düğün için bize geldi şimdi geri gidecek. Üç ay bizde kalsa garanti boşanırız zaten başka ihtimal yok :)Mesela ne diyor da bu kadar çıldırıyorsunuz?
Ben olsam, eşime ben annenle anlaşamıyorum, altı aylık hamileyim, şu halimle stres yaşayamam. Ya bu annene bir çözüm bul ya da ben bulurum derdim. Eşin hatrı da bir yere kadar yani. Onun hatrı bunun hatrı diye diye ruh sağlığımızdan oluyoruz. Biraz da kendinizi düşünün derim ben.
Bebeğin doğumuna da daha var, üç ay sizde mi kalacak bu kadın? İnsan doğuma yakın gelirdi bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?