Zerre anlaşamadığım kv ile günler nasıl geçecek?

Bazı anneler oğullarını olmayan kocaları yerine koyup gelinleri ile rekabete girdiği için oğullarını doldurduğu için , kendi hayatını yaşamak yerine evlenen çiftlerin üçüncü parçası olmaya çalıştığı için olabilir mi ?? Ben evde değilken eşyalarımı karıştırıp eşime şikayet eden, camasirimizi yıkayıp kafamıza kakan bir KV m var. İstediği kadar yüzüme iyi olsun arkamdan dediği lafları , benim hiçbir suçum ve haberim yokken diyebilen ve eşimle kavga etmeme sebep olacak şeyler bulan kişi beni de oğlunu da sevmiyordur. Siz zaten anlamazsınız çünkü başınıza gelmedi o zaman oturun şükredin

İlk çocuğum isteyerek oldu ve bu boyutta değildi olaylar. İkinci çocuğum çift korunma yöntemi kullanarak oldu konu da açmıştım hatta burada üstüne çocuk falan yapmadım yani.

Eşim en büyük suçlu benim için de ne kavgalar ettik onunla ama kadın aşırı sıkıntılı bir tip gerçekten o da ne yapacağını şaşırmış durumda.

Hey allam ya iyi siz haklısınız. Kaynana dediğimiz kişiler tü kaka kişilerdir. Ayrıca bu kişinin kayinvalidesi gelinini pazarlamaya calismamistir eminim. Belki üzerine asit atmış olabilir
O örnekle sizin verdiğinizin ne alakası var ,birini sevmemek için illa pazarlaması mı gerekiyor ..

Psikolojik şiddet diye bişey var bilmem duydunuz mu ,yalan olur iftira olur ara bozmak olur bunlar yeterli birer sebeptir

İyi olan iyilikle anılır ,sizin hiç mi yok anlaşamadığınız Kişiler? e gidin ömür boyu birlikte yaşayın görün ,hayret bişey cidden

Neden bu kadar geriliyorsunuz? Size geldiyse her daim yanında olmaz otunda değilsiniz ki. Normal davranın!

Sataşırsa size Siz de ağzının payını verırsınız.

Kocasından boşandığı icin sizin işiniz cok zor. Geldiğinde geride onu bekleyen kimse yok cunku.

Bana yazan kişiye cevap vermiştim pazarlama konusunda. Tam okuyun lütfen.

Ayrıca benim sevgi parolasını benimsemem neden bu kadar olay oldu anlamadım. Sanki küfür ettim ha öyle bir yazıyorsunuz ki

Aradığım en güzel yorum helal olsun

Bana yazan kişiye cevap vermiştim pazarlama konusunda. Tam okuyun lütfen.

Ayrıca benim sevgi parolasını benimsemem neden bu kadar olay oldu anlamadım. Sanki küfür ettim ha öyle bir yazıyorsunuz ki
Bana cevap verdiniz ne yazdığınızdan bile bi habersiniz

sevgi parolanız haklıyı haksızı bilmeden duyar kasmak mı ??

arkadaşa madalyasını verebilirsiniz sayın kk ,alkış alkışşşşşşş

Peki o yazışmanın üzerine eşinizin davranışı nornal mi? 2 ay kalmaması gerekirken
Eşinizden güç almış ki gelmiş.

Aynı anda çok konuyla ilgileniyorum, haklısınızdır. Alkış için teşekkürler

Yok artık her insanda bir olmuyor onu doğurup büyüttü diye naparsa yapsın başımızın üstündemi taşıyacaz en azından bazı kesimler diye belirtseydiniz tepki almadınız

Bide şey deseydiniz benim kv dem hiç böyle değil pamuk gibi kendi annem gibi kızı gibi görüyor beni el üstünde tutuyor nispette yapsaydınız olmamış böyle Allah kalbinize sevgi versin diyip geçmekle olmaz.

Gelinini kıskanan, oglunun yuvasını yıkmaya çalışan, oglu henüz evliyken kendine yeni gelin bakan kayınvalide çok gördüm. İnşallah sizin kayınvalideniz ömür boyu sizinle yaşar. Mutlu mesut yaşarsınız

İşte desem bile kavga ediyoruz sonra çok çirkef bir kadın ben susmuyorum ama bir şekilde sıçrıyor.

Gerekmedikçe konuşma bence.Akşam eşin gelsin o ilgilensin annesi ile.Git başka odada takıl.

Herkes kendi annesiyle en az 1 kere kavga etmiştir diye düşünüyorum. Anneler de genelde yapar bunu. O zaman kendi annenizi de silin hayatınızdan
Yooo benim annem bana hiç beddua etmiyor. İnsan evladına beddua eder mi ya? Öyle anne mi olur? Şaşırmayalım lütfen, bir şeyi savunacağız diye olmadık gerekçeler uydurmayalım.

Yav bir de ne diye eşimi doğurdu, büyüttü diye minnettar olacakmışım. Ulan tohumuna para mı saydım ben bu adamın?
Tövbe tövbe. Herkes anne oluyor, bakın etrafınıza. Doğurmak gayet sıradan bir eylem aslında. E her doğuran da mecbur doğurduğuna bakacak. Bunun için madalya mı takacağız? Olması gerekeni yapmış. Çok zor geldiyse doğurmasaymış, bana ne ya. Hayret bir şey.

Öncelikle sakin olun, gelince birbirimize gireceğiz diye kendinizi doldurmayın, neyi düşünürseniz onu çekersiniz.

sayılı gün geçer. Çocuğunuzla oynarsınız “doktor sağlıklı gelişimi için beraber aktivite yapmanız çok önemli” dedi dersiniz. Ki yalan değil. Annem sarma mı sarsan dersiniz bir gün sarmayı kilitlersiniz, çocuk uyurken aaa ben hiç fırsat bulamıyorum hazır uyanıkken duşa gireyim kuaföre gideyim uyuyayım dersiniz az muhabbet çok huzur atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…