Zerre anlaşamadığım kv ile günler nasıl geçecek?

Anneniz gelince de aynı rahatsizligi duymuyorsaniz sizde de biraz hasetlik var

Konu sahibini nasil elestiririm diye düşünüp ennnn saçma yerden konuya dahil olmak...

Bu düşünceye sahip olabilmek için ya kayinvalide olarak sadece kendinizinkini bilip tanıyıp her şeyden uzak ıssız bir adada yaşamanız lazım ya da 18 yasinda, evlenmeye karar vermiş, her şeyi pespembe gören bir toylukta olmanız lazım.

Çocuklarının kötülüğünü isteyen anneye rastlamamışmış. Yaprak Dökümü Cevriye hiç de kurgu değil. Pek çok kv'nin yansıması.

Kendi canımla beraber onunda canını sıkardım ben.
Kendi evinizde o değil siz rahat etmelisiniz. Kavga etmekten çekinmeyin.
Hakaret olmadığı sürecek tartışmaktanda korkmayın.

Gelmesini istemiyorum rahat edemiyorum diye eşinize söyleyin. Vakit geçiren sizsiniz size saygı duymuyor mu kendisi de sizin annenizle tek basına saatlerce kalmak istemezdi rahat edemezdi
Torununu görmeyecek mi bu kadın hiç diyor o zaman da

Gelmesini istemiyorum rahat edemiyorum diye eşinize söyleyin. Vakit geçiren sizsiniz size saygı duymuyor mu kendisi de sizin annenizle tek basına saatlerce kalmak istemezdi rahat edemezdi
Torununu görmeyecek mi bu kadın hiç diyor o zaman da

Allah sabır versin demeye geldim.

Çocuğu alıp parka gidiyorum diye çıksanız sonra gelseniz uyutsanız siz de onla uyutsanız epey bir saat uzak kalmış olursunuz. Zaten hamilesiniz dinlenmeniz gerek.
Yani eşiniz anasına bir şey diyemiyorken sizin yapabileceğiniz iletişimi minimuma indirmek olur ancak.

Benim kv ile aram genel olarak iyidir. Ama o iyi olduğu için iyidir. Bana saygı duymazsa huzurumu bozmaya kalksa ben de cevabını veririm. İnşallah gerek kalmaz. Benim kv eşim onu bırakacak gelmeyecek gitmeyecek haksız görecek diye çok korkar. O yüzden eşimden çekinir. Bi dönem oğluma baktı haftanın yarısı bende kaldı. O zaman hissettim ki eşimden azcık yüz bulsa kaynanalık yapacak potansiyel var. Bir iki benle alakalı olmayan konularda ağlamaklı bir şeyler söyledi böyle eşim de tersleyince daha yeltenmedi. Şimdi 1 saat uzaktayız öyle abartı bi sıklıkla görüşmüyoruz aramız çok çok daha iyi. Çok da iyiliğini görüyorum Allah razı olsun.

Türkiyedeki kayinvalidelerin çoğu tipik Anadolu kadını ya. Haberlerde görüp görüp uç örnekleri vermenizi de anlamadım. En fazla ne yapmış olabilir bu kadın. Gelinini asit kazanına attı sanki
Özel alana saygısızlık olabilir, nerede durmasını gerektiğini bilmiyor /önemsemiyor olabilir. Bir gelinin haklı olabilmesi için sizin deyiminizle gelinini asit kazanına atması mı gerekli ?

Ya kayınvalideniz çok iyi yada kayınvalideniz yok, bende sizin gibi düşünürdüm hep millet nasıl anlaşamaz birde ben ılımlı bir insanımdır nişan atmamın farklı sebepleri olsada en ayırıcı sebebi kayınvalide kişisiydi.

Koşa koşa geliyor parka peşimden. Götürmesem torunumdan beni uzak tutmaya çalışıyor der öyle bir kadın. Eşim farkında sorunlu benim annem haklısın sabret gider diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…