Zerre anlaşamadığım kv ile günler nasıl geçecek?

Erkekler evlenince daha bir kıymetli oluyor nedense. Sevgili kayınvalidelerde gelinlerininde bir anneleri olduğunu unutmamaları gerekir.

Eşiniz size pislik diyen insana annesi bile olsa cevabini vermeli.
En azindan anne esimle ilgili sectigin kelimelere dikkat eder misin demeli.
Demiyorsa siz kayinvalideyi birakin, esinizden baslayin ise.

Sürekli evde bir şeylerle çocuğunuzla falan meşgul olun. Gün içerisinde parka çıkın, alışverişe çıkın. Zaten hamileymişsiniz arada odanıza çekilip dinleneceğinizi söyleyin.

Bunları size yazdıran sizin iyiliğiniz değil kötü birine denk gelmemeniz. Marifet sizde değil kayınvalidenizde yani.
Sınanmadığınız bir konuda bu kadar kolay ahkam kesmeyin bence.

Eşiniz size pislik diyen insana annesi bile olsa cevabini vermeli.
En azindan anne esimle ilgili sectigin kelimelere dikkat eder misin demeli.
Demiyorsa siz kayinvalideyi birakin, esinizden baslayin ise.

Ah yok canim olurmuuu, hep suç kvdelerde. Eşler masum ceylanlar. Kvde hakaret etmiş ve eş yine getirtiyor evlerine. Ve konu sahibi bu adamdan ard arda 2 cocuk yapiyor. Kvde 3 ay kalsa bosaniriz diyor. Evlilikleri bu kadar ipliğe bağli.

Ama tabiki çocuk olacak, kardeş mecbur. Hepsi tüh kaka kvdenin suçu.

O da sürekli bebekle ilgileniyor. Üçümüz birlikte takılıyoruz yani maalesef kaçma durumum olmuyor.
Hmm zor bilemedim valla ama en az tartışma olsun strese girmeyin boşa size yazık

Evet tabii ki. Boş keseden atmadım yani
Kesesini bilmem de boş bence.

Kv ile kaç yıllık evliliğimde hiç sorun yaşamadım. Kendi kızından daha çok sevdiğini söyler ama ben mesafemi korurum ve eşim tek laf söyletmez. Benimki zaten değil de böyle sorun yaşamadım diye tüm kv’ler melek mi diyeyim şimdi?

Herhangi bir kv ya da anne çocuğunun mutluluğunu bozduğuna, eşiyle tartıştığına şahit olduğu halde beraber yaşamakta ısrar ediyorsa iyi niyet aramam.

Televizyonu acin. Programlara baksin. Özel konulara girmeyin. Zaten bebekle daha cok ilgilenecektir.
Ben girmiyorum zaten ama o kadın durduk yerde yemekten bile hakaret edebilen biri. Mekanizma şöyle işliyor genelde bana gıcık oluyor mesela ama tutuyor kendini. İçinde biriktiriyor sonra saçma bir konuda patlayıp bir ton hakaret ediyor.

Neyine gıcık oluyor derseniz mesela ben bebeğime telefon tablet vermiyorum kendisine de verme diyorum vs buna gıcık oluyor. Şimdi eminim içten içe buna taktı kafayı en ufak kavgada bundan başlayıp ne varsa sayıp döker hakaret eder. Ben de cevap veriyorum susmuyorum kavga ediyoruz.

O zaman kv size ne derse gülerek kendisine susturucu cevaplar verin ne dersiniz? Şahsen ben olsam öyle yapardım. Bana “oğlumu elimden aldın” diyen bir kadına “evet oğlunu elinden aldım, oglun benimle evlendi ve bana asık” derim.

“Ne pisliksin” diyene “Aynen öyle pisliğim sende pislik bi kadının evine gelecek kadar yüzsüzsün herhalde” derdim.
Der miydim? Derdim.... derim hiç acımam. Okkalı, susturucu cevabınızı verin.

Hangi dünyada yaşıyorsunuz?
Sevgilisiyle bir olup kızını erkeklere pazarlayan anne var
Sevgilisinr oğlunu dövdüren sonra yakarak öldüren anneler var
Her doğuran kutsal değildir

Nasil hakaret ediyor mesela?

Keşke eşinize hayır deseniz. En azından hamileyken biraz nazınız geçse. Sizi bu kadar olumsuz etkileyen birini biri yanınızda diğeri karnınızda bebek varken görmeme lüksünüz olmalı bence.

Eşim çok arada kalıyor. Derdi benim kadının olduğum gibi. Evlenmemizi hiç istemedi eşim onu takmadı evlendi ısrar etti falan kadın taktı o zamandan bana vay efendim sen benim oğlumu aldın elimden diye ciddi ciddi söylüyor bunları

Bebegi ona verip yemek ,temizlik, pasta , kitap okuma vs. uğraşabilirsiniz. Kendinize meşguliyet oluşturun. Fazla muhattap olmak zorunda kalmazsınız.
Bu sefer çocuğa telefon falan veriyor ben o kadar uğraşıp uzak tutuyorum kendisi yüzünden bebeğim telefona falan alışsın istemiyorum.

Buraya duyar kasmaya gelmeyin ,iyilik çift taraflı olur ,ne analar gördük millet olarak ,evladını pazarlayan ,satan ,eziyet eden vs vs daha buraya gelip kötülüğünü istemez diyorsunuz ..

Oğlunu seven ana gelinine de saygı duyup analık eder ,mutlu olsun diye hatasına da eksiğine de göz yumar .. Sizin kv iyi diye herkesin iyidir deyip milleti suçlamanız nasıl bir kafa acaba

Iş arkadaşimin evine ablasi 3 aylik gelmişdi. Kiz hiçbir şey yapmazdi. Iş arladaşim da asla ama asla sorun etmedi. O benim kucuk meleyim derdi ablasi için. Neyse gel zaman git zaman bir kere gorumcesi geldi haftasonu kaldi. Arkadaşim işde oyle bir dert yandiki sofrayi toplamiyor bana yardim etmiyor diye. Genelde boyle olur. Anne, abla kardeş lafi bogazdan geçer ama kv gorumce elti lafi çok zor geçer. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama saygi her zaman iyidir. Bana ne kadar kotuluk de yapsalar yapacağim en kotu reaksiyon iletişimi azaltmak olur. Asla laf dalaşina girmem kotu laf soylemem. Ha kendimi ezdirir miyim? Hayir. Hakkimi da savunurum. Mesela yarin bir başlangiç yap. Kahve yap anne içelim mi de. Meyve tabagi koy onune. Misafire surat asmak yakişmaz. Misafir bir anneyse, hele oğlunun eviyse tabiki gelip kalmak en doğal hakki. Bizlerde çocuk evlendiricez kismet olursa. Torunumla bir kaç gun kalamiycaksam bu biraz koyar insana. Tabi çok fesad kv de ola bilir. Ama bir hayattasiniz bir gemidesiniz. Anneler genelde kiskanirlar oğullarini o yuzden huzursuzluk çikarirlar. Saygi duymuyorsan bile idare etmeye çaliş evinde olduğu surece surat asma derim. Gerçekten misafire kotu davranmak hoş bir davraniş değil

Kadın şehir dışında yaşıyor o yüzden geldiğinde yatılı kalıyor. Eşim dört ay önce geldiğinde izin almıştı dediğinizi yaptk ama iş değiştirdi şimdi alamıyor maalesef.

Ben ne demeliyim eşime, başka şehirde yaşıyor annem mecbur kalıyor torun görmek istiyor diyor mesela ne demeliyim? Gelemez yoksa ayrılırız mı?

Hey allam ya iyi siz haklısınız. Kaynana dediğimiz kişiler tü kaka kişilerdir. Ayrıca bu kişinin kayinvalidesi gelinini pazarlamaya calismamistir eminim. Belki üzerine asit atmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…