Zevk alamama sorunu

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Selam kızlar. Benim derdim zevk almamak. Evli değilim, cinselliğe karşı da değilim. 24 yaşındayım. Bir çok kişiyle yakınlaşmam oldu ama olmuyor alamıyorum zevk. Bazen telefonda sevgilimle vs konuşurken konu oraya gidecek olursa çok istediğimi fark ediyorum o an olsa zevk alıcam. Ya da bazen hayal kuruyorum ve istediğimi hissediyorum ama iş oraya gelince yok hiç bir şey hissetmiyorum. Sorun ne olabilir sizce ve bunun için hangi doktora gitmeliyim?

Aynı durum ben de var malesef evli olmama rağmen ben de hiç tik yok eşim mutlu oluyor okadar ben ne yapacam bilmiyorum

Yok gidemedim 2 tane çocuk olunca zor oluyor bide eşimden çekindim yani şöylemedim açıkçası

Selam kızlar. Benim derdim zevk almamak. Evli değilim, cinselliğe karşı da değilim. 24 yaşındayım. Bir çok kişiyle yakınlaşmam oldu ama olmuyor alamıyorum zevk. Bazen telefonda sevgilimle vs konuşurken konu oraya gidecek olursa çok istediğimi fark ediyorum o an olsa zevk alıcam. Ya da bazen hayal kuruyorum ve istediğimi hissediyorum ama iş oraya gelince yok hiç bir şey hissetmiyorum. Sorun ne olabilir sizce ve bunun için hangi doktora gitmeliyim?
Zevk alamamaktan kastınız orgazm olmamak mı yoksa önsevişme dahil, öpüşme vs hiçbir cinsel eylemden zevk almamak mı?

Ayni sikknti bizdede var canm

Aynı ben. Adam şapkadan tavşan çıkartıyor ama tık yok ya. Mastürbasyondan zevvk alıyor musun

Sex duygusal bir eylem gerçek kişiyi bulduğunuzda onu arzulayıp isteyeceğinizi düşünüyorum

Aynı ben. Adam şapkadan tavşan çıkartıyor ama tık yok ya. Mastürbasyondan zevvk alıyor musun
Valla öyle. Masturbasyonda da kırk yılda bir kendi kendime hayal kurarken yaparsam oluyor. Ama hadi bir masturbasyon yapayım ya da bişeyler izleyeyim dediğimde asla olmuyor.

Evliyim , benim de bekarken asla yapamam dediğim bir konuydu bu . Ama karşıdakinin sizin olduğunuzu bilirseniz ve sizinde onun olduğunu sizi opmesinden dahi zevk alıyorsunuz ilk 6 ayim benim de çok zevk almak isteyerek ama bir türlü alamayarak geçti. Eşim çok güzel on sevisme yapar ama ben bir türlü zevk alamıyordum. Daha sonra sadece ona odaklanıp o an dünyayı kapatıyorum. Kloristi ve gogus uçlarını uyarın derim . Pozisyon konusu ise on sevisme dışında üzerine oturursanız partnerinizin ve siz hareket ederseniz daha çok zevk alacaksınız inanın.

Benim de bir sorunum var kızlar konusu açılmışken ben de sorayım. Eşimle birlikte olunca gayet zevk alabiliyorum. Elim eliyle uyardığı zaman da zevk alabiliyorum. Eşim klitorisi uyarinca da zevk alabiliyorum. Ama eşim cinselliğe pek düşkün değil ve ben aslında sevişmeyi çok seviyorum. Bu sebeple bazen kendimi uyarmak istiyorum ama vajinal olarak çok zevk alamıyorum. Klitoriste ise yanlarından çok az zevk hissediyorum veya tam başına deyince canım acıyor. Kendi kendime zevk veremiyorum 😣 bunun bir sebebi ve çözümü olabilir mi? Kusura bakmayın açık yazdım biraz. Rahatsız ettiysem özür dilerim 😔

Ya bunu düşünmüyor değilim ama herkes için böyle mi bu ki alanlar sadece bu şekilde mi alıyor.
Aslında hayır. Seks temelinde fiziksel bir olay, bu nedenle seksten zevk almanın ön koşulu aşk değil, ten uyumu. Öyle olsa tek gecelik ilişki yaşayan veya fuckbuddylik yaşayan bunca insan olmazdı.

Belki denediğiniz kişilerle ten uyumunuz, o kıvılcım, o cinsel çekim yoktur. Kimi insan çok zor buluyor o uyumu, belki siz de onlardan birisinizdir.

Yeterince duygusal bağın yok demekki. Sevgilinle aranızda çok kuvvetli bı sevgi olduğunda öpüşürken bile zevk alırsın da sevgin bitip ayrılık sinyalleri çalmaya başladığında öpmek bile istemezsin ya. Bu da o hesap duyguyla alakalı. Tutkuyla sevdiğin bı insna olduğunda zevkin doruklarına çıkarır seni :)

Öpüşmekten de zevk almıyorum sıfır yani. Ama birisiyle tanıştığımda ilk öpüşmede bişeyler hissediyorum ama ikincide olmuyor kesinlikle
Hey masAllah sanada ya eşya gibi adam değşiyorsun tabi zevk almazssin adam degistirme.birinde sabit kal.ona odaklan bak bakalim zevk nasil.aliyorsun :KK57:

Back
X