• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevk meselesi...

Merhaba KK üyeleri.
Aslında insanın derdini burada konuşmak zorunda kalması çok üzücü. Ancak hiç arkadaşım olmadığı için sizinle paylaşıp bana yol göstermenizi istiyorum.

4 aydır nişanlıyım. Nişanlımla görücü usulü tanıştık. Kendisi dış görünüşe önem veren biri. Beni nasıl beğendi anlayamadım orası da ayrı bi konu..

Nişanlımla zevklerimiz hiç uyuşmuyor. Bana sürekli müdahale ediyor.
Beğenmediğim şeyleri bildiği halde hediye olarak alıyor. Ben tesettürlü bi bayanım, dikkat çeken şeylerden hoşlanmam.
Benim bu hassasiyetime saygı göstermiyor. Başlarda bu konularda çok tartıştık, bu aralar pek karışmıyor.

Nişanlım benimle tanışmadan önce yemek odası ve köşe takımı almış, ben sesimi çıkarmadım ama keşke almasaydı ben beğendiğimi alsaydım diye de aklımdan geçti.
Beyaz eşya olarak kendisinin aldığı tek şey çamaşır makinesi, kalanların hepsi kız kardeşinin eskileri.
Onlara da sesimi çıkarmadım, çünkü ailemin pek desteği yok bu evlilik olayında.
Aynı şekilde onun ailesinin de durumu iyi değil. Aldığımız herşey nişanlımı ve beni zora sokacak.
Ben bu konularda çok talepkar olmadım o nedenle.
Neyse nişanlımın evinde ısınma sorunu vardı, ben de ev arayalım dedim, 1 ay falan aradıktan sonra hem kira olarak hem de cephe olarak iyi bi ev bulduk(sıfır).
Nişanlım evi pek beğenmedi ama benim hatrım için tutuldu.
Geçen hafta eve taşıdık eşyaları. Şimdi evle ilgili ne zaman laf açılsa ev şöyle kötü böyle kötü diye söylenip duruyor. Bu da beni çok üzüyor.

Dün bize geldiler yemeğe, laf lafı açtı aldığımız eşyalara geldi. Benim için şöyle söyledi ve ben çok üzüldüm. "X mutfağa öyle bi halı beğendiki çok kullanışsız açık renk" Ben de "Tek başıma seçmedim, sen de vardın", dedim.
O da "Zaten beraber seçtiklerimiz dışında güzel bişi almadık" dedi. Ben de "Doğru söylüyosun ben hiç düzgün bişi beğenmem" dedim.

Kırılan taraf benim ama bana trip atan o. Her tartışmamızda da böyle olmuştur. Benim için onun bi özrü yeterliyken o kavgayı uzatır da uzatır.
Onu sevmediğimi söyleyemem, ama bu davranışları beni endişelendiriyor. Ne yapmam lazım?

Not: Yalnız arkadaşlar beni kötü etkileyecek yorumlar yapmazsanz sevinirim. Yani bırak gitsin tarzında şeyler.

nişanlınnın egolarını şişirmişler eve aşırı egoist her zaman zarar getirir....görümcenin eskilerini kullanmayı kabul ediyorsan nişanlında bu sekıl kabul edeceksen benım dıyecek zaten sözüm olamaz....allah mutlu etsin....ama unutma evlilik cok farklı aynı eve girince bu huyları bir bir batacak sana haberin olsun

Benim de hatalarım oluyor.. Bugün konuşcam onunla.. Ciddi meseleleri telefonda tartışarak bu hale geldik zaten. Bu sefer karşılıklı konuşucam inşallah..
Allah yardımcımız olsun.. Hayırlı sona ulaştırsın..

Benim de hatalarım oluyor.. Bugün konuşcam onunla.. Ciddi meseleleri telefonda tartışarak bu hale geldik zaten. Bu sefer karşılıklı konuşucam inşallah..

çok açık söylüyorum:bu tarz kişilerler bir ömür geçmez ya aşırı ödün vereceksin kendınden ya da kısa yoldan bitirip gideceksin...ömür boyu mutsuz olacagıma 1-2 ay mutsuz olurum gecer gider..asla evlendıkten sonra düzelir deme düzeelmez daha beter olur ..yemeğini begenmez ütünü begenmez vs vs

beni çantacıya sokdu diyorsun yine kendi beğendiğini aldıracaktı besbelli...
görücü usulüymüş zaten neden bu kadar ısrar ediyorsun sonradan kafanı taşlara vurmak içinmi
seni şimdiden böyle kabul etmeyen bir insanın yarın birgün

aşşağılamayacağını nerden biliyorsun bence nişanlını karşına al onunla açık açık konuş ben böyle biriyim beni böyle beğeniyorsan nee ala ...he yok istemiyorsan kendinede banada eziyet etme de

ne yazmamız gerektgını yazmıssın o zamn bırakma sakın bole bırbırınızı yıyerek bı omur gecırın

bı halı ıcın ne bu ya

gorucu usulu oldgu ıcın ask yok sanırım sımdı sızın gzounuzun hhıc bısı gormuyo olmaı lazım esıme benı dusunuyorumda sırf olsun dıye aldık esyaları fazla gezmedık kalan zamnda bırlıkte olmak ıcın.

ay cok tuhaf gercekten

Şimdi hep kötü özelliklerini yazdığım için yanlış tanıtmış olmak istemem.

Nişanlımla bazı konularda çok farklıyız. O erkek olmasına rağmen benden daha çok güzel sözler söyler bana. (Canım, bitanem, hayatım vs.)
Ben yetiştiğim aileden kaynaklanan durumlardan dolayı biraz çekingenim, güzel sözler söylemek istiyorum ama çıkmıyo ağzımdan.

Bana kıyafetler almak ister, çanta, ayakkabı falan. Yani aslında bi bayanın isteyeceği tipte birisi.
Hatta bir keresinde beni zorla bi çantacıya soktu çanta alalım diye, ben gerek yok dedim. Çantacı şaşırdı, genelde tam tersi olur ama siz farklıymışsınız falan dedi.

bir bayan iki güzel söz bir çantaya kanmaz canım
kendi değerini kendin belirliyorsun adamın gözünde

seni ezmesine rağmen sana trip yapabiliyor şimdiden tepeye çıkartıyorsun sonra zor indirirsin
anlattıklarından da adamın senı begenmediği halde artık evde kalmamak için evlenmek istediğini düşündüm.

arkadaşım sorunun çok ciddi. Neden "çok ciddi"? çünkü geriye kalan kocamaaaaaaaaaan bir hayat... bi düşün nasıl geçecek sabır dediğin şey ne kadar? 10 yıl 30 yıl 30 yıl sonra yeter artık dayanamıyorum ne olursa olsun gidiyorum artık noktasında düşün kendini. o zaman daha mı iyi olacak? büyük resme bakmıyorsun ya da bakıyorsun da kendine itiraf edemiyorsun. moralimi bozacak şeyler yazmayın demişsin ki çok haklısın insan canı sıkkınken yol ararken biraz daha düşmek istemiyor. o halde bi yorum yazmadan seni olduğun yerden alıp başka bi pencereye getirelim arkadaşım bi de oradan bak.
herşeyden önce kapalı olman kadın olman gerçeğini değiştirmiyor ve en önemlisi hayatında dışarıdaki erkeklerden farklı bi erkek var ve ondan bahsediyoruz. sen onun için başka bi kadın olacaksın. yani diğer kadınlar ve sen. bu noktada "ben mutaassıbım" biter. bunu sende biliyorsun. nişanlılık dönemi eliliğin nasıl geçeceğinin belirlendiği dönemdir. nişanlın nasıl tepki vereceğini ölçmek için bişeyler yapıyor sen trip yapıyorsun gurur yapıyorsun. o halıyı beğendin mi? beğendin o lafın üzerine " yo gayet güzel evin içinde yaşamaya başladığımızda sen de seveceksin" gibi hem güzel hemde tavrını net olarak ortaya koyan olumlu bi tavır sergilemeliydin. belirsiz kalırsan o da seni böyle zorlar. aslında o bişey yapmıyor. sen kendi kendine yapıyorsun.
gelelim en önemli meseleye hiiç bahsetmemişsin. "nişanlınla hiç konuştun mu??????"...
"sen bana böyle yapınca çok alınıyorum çok kırılıyorum, gördüğün gibi mutaassıp biriyim bazı şeylere alışmam için zaman gerekli ama bu konuda desteğine yardımına ihtiyacım var beni yerip durursan yol alamam, kıyafetlerimi beğenmediğinin farkındayım ancak bunlar zevkimi değil bütçemi yansıtıyor.ileride inşallah kendi zevkime göre giyinmeye fırsat bulduğumda sen de beğeneceksin, bana bu şekilde hitap etmen çok hoş ben de sana söylemek istiyorum ama biliyorsun bu kelimeleri içimden geçirdiğim gibi dilimle söyleyebilmek için biraz zamana ihtiyacım var...."

bunları bu şekilde nişanlınla konuştun mu hiç arkadaşım

Bu mesaj için teşekkür ederim.

Ne gibi hata mesela? ne konuşacaksın?

Kusura bakma nisanlini bu noktaya getiren de sen ve senin özgüvenin. Evlenmemis cocugu olmamis birinin 100 kg olmasi beni sasirtti. Sen kilo aldikca öz güveninde yerle bir olmus. Birde neden kilo aldin rahatsizligin mi var ? Gücenen varsa bana gücensin ama insan kendine biraz dikkat etmez mi ? genc yasta bu kadar kilolusun. Seni kirmak istemiyorum ama bu sekilde bir durumla karsilasmana sebeb olmus. Bazi bayanlar var anliyorum arka arkaya coluk cocuk ama evlenmemis birisinin 100 kilo olmasini kabul edemiyorum. Bende bekarim 5 kilo aldim gercekten psikolojim bozuldu ve hemen spora basladim. Ailenin durumu iyi degilmis inan bana bunun icin fazla para gerekmiyor. Madem 7 kardessiniz kardeslerinide al yürümeye cik yada kos.

Bazen insan kendini bazi durumlara kendi itiyor.

Son düzenleme:
Aslında daha şimdiden mutsuzsunuz sonrası ne olur onu düşünün.
Senin aldıklarını, beğendiklerini beğenmiyorsa "Haklısın aslında ben hiç düzgün bişi beğenmem, bu durumda seni nasıl beğendim tartışılır! " de. :1:

İlk önce Allah sadece bu küçük şeylerle bizi imtihan etsin, taktığımız şeyler bunlar olsun gerisi boş.. Hani ben de sandım ki nişanlınız çok kötü, ayyaş, döven vs birisi sandım.. Allah korusun ki öyle değil.. Ben de sözlüyüm Allah nasip ederse de yakında nişanım olacak ve benimkisi de görücü usulü oldu hamd olsun yani Allah ondan razı olsun çok iyi bir insan. Bizim de bazen zevklerimiz uyuşmuyor gerçi sonradan o benim sevdiğimi seviyor ama sonuçta uyuşmayan noktalar oluyor..
Bence bunları çok büyütmeyin, alın karşınıza konuşun, geçiştirin de demiyorum ki böyle bir şey olamaz kendinizi üzmüş olursunuz. Ona bize anlattıklarınızın hepsini anlatın, içinizi dökün ama güzel bir dille anlatın.. Benim abim de eşyalar konusunda yengeme çoook söylendi hatta bağırdı çağırdı vs ama sonradan ne oldu? Allah'a hamd olsun çook mutlular.. Gerçi konusu açılınca arada sinirleniyor ama bir süre sonra unutulup gidiyor.. Bence böyle basit konulara takılıp kalmayın. Sonuçta nişanlılığın insan üzerinde oluşturduğu psikoloji çok farklı.. Erkekler kendi egolarını tatmin peşinde, kadınlar da illa ki benim dediğim olacak peşinde.. Oysa karşılıklı anlayış çok önemli..Emin olun bu günler de geçecek. Yoktan sebepler yüzünden birbirinizi özellikle de kendinizi üzmeye değmez..
O zamanla size alışacak, siz de zamanla ona.. İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz ;) ( Eğer bazı şeylerden vazgeçerseniz yani yok eski eşyalarmış, yok çok çirkinmiş de uymazmış gibi şeyleri düşünmez ve ben bununla da mutlu olurum Allah dilerse verir derseniz emin olun Allah size en güzelini veriyor.. Siz neden vazgeçerseniz o size en güzel şekilde geri dönüyor ))

Merhaba KK üyeleri.
Aslında insanın derdini burada konuşmak zorunda kalması çok üzücü. Ancak hiç arkadaşım olmadığı için sizinle paylaşıp bana yol göstermenizi istiyorum.

4 aydır nişanlıyım. Nişanlımla görücü usulü tanıştık. Kendisi dış görünüşe önem veren biri. Beni nasıl beğendi anlayamadım orası da ayrı bi konu..

Nişanlımla zevklerimiz hiç uyuşmuyor. Bana sürekli müdahale ediyor.
Beğenmediğim şeyleri bildiği halde hediye olarak alıyor. Ben tesettürlü bi bayanım, dikkat çeken şeylerden hoşlanmam.
Benim bu hassasiyetime saygı göstermiyor. Başlarda bu konularda çok tartıştık, bu aralar pek karışmıyor.

Nişanlım benimle tanışmadan önce yemek odası ve köşe takımı almış, ben sesimi çıkarmadım ama keşke almasaydı ben beğendiğimi alsaydım diye de aklımdan geçti.
Beyaz eşya olarak kendisinin aldığı tek şey çamaşır makinesi, kalanların hepsi kız kardeşinin eskileri.
Onlara da sesimi çıkarmadım, çünkü ailemin pek desteği yok bu evlilik olayında.
Aynı şekilde onun ailesinin de durumu iyi değil. Aldığımız herşey nişanlımı ve beni zora sokacak.
Ben bu konularda çok talepkar olmadım o nedenle.
Neyse nişanlımın evinde ısınma sorunu vardı, ben de ev arayalım dedim, 1 ay falan aradıktan sonra hem kira olarak hem de cephe olarak iyi bi ev bulduk(sıfır).
Nişanlım evi pek beğenmedi ama benim hatrım için tutuldu.
Geçen hafta eve taşıdık eşyaları. Şimdi evle ilgili ne zaman laf açılsa ev şöyle kötü böyle kötü diye söylenip duruyor. Bu da beni çok üzüyor.

Dün bize geldiler yemeğe, laf lafı açtı aldığımız eşyalara geldi. Benim için şöyle söyledi ve ben çok üzüldüm. "X mutfağa öyle bi halı beğendiki çok kullanışsız açık renk" Ben de "Tek başıma seçmedim, sen de vardın", dedim.
O da "Zaten beraber seçtiklerimiz dışında güzel bişi almadık" dedi. Ben de "Doğru söylüyosun ben hiç düzgün bişi beğenmem" dedim.

Kırılan taraf benim ama bana trip atan o. Her tartışmamızda da böyle olmuştur. Benim için onun bi özrü yeterliyken o kavgayı uzatır da uzatır.
Onu sevmediğimi söyleyemem, ama bu davranışları beni endişelendiriyor. Ne yapmam lazım?

Not: Yalnız arkadaşlar beni kötü etkileyecek yorumlar yapmazsanz sevinirim. Yani bırak gitsin tarzında şeyler.

Her iki tarafinda durumu olmadigini soylemissin. Herkez isterdiki, hersey sifir ve guzel olsun. Durumunuz iyi olana kadar kulanirsiniz sizde esyalari sonra, durumunuz iyi oldugunda diledigin gibi esyani alirsin ilerde. Canini sikma, alinmazsi gereken esyalardada acele etmeyin..once her yere bakin sonra mutlaka ortak bir karar yakalarsiniz. Ben ve nisanlimda cogu kez bir birimizin beyendigini beyenmeyiz. Ama uzun, uzun arasdirdikdan sonra onunda benimde hosuma gidecek seyler buluruz. O evde zadece o yada sen degil, ikiniz oturacaksiniz. Esyalari birlikde kulanacaksiniz bu yuzden ikinizinde icine sinecek seyler alinmali. Bence bu konuyu tartismadan konus. Ayrica seni surekli suclamazsindanda vazgecsin... ilk oturacaginiz ev suanki oturacaginiz evden iyi olmadigi icin bu evi tutmussunuz. Tabiki bir ev hic bir zaman mukemmel olmaz, surekli bir sorun cikar ve sizde onarmalisiniz. Aslinda, bunlar herkezin bence basina gelen seyler, eminim herkez kafasina gore takiliyor bu yuzden surekli tartisiliyor. Ama keske herkez, herkezin ne buldugunuda onemsese, ozaman hersey ne kadar tatli olur.

Ben derimki kaynasmaya ve anlasmaya calisin.

Yanlış anlaşıldım sanırım. Ben eşyalar eski diye dertlenmiyorum. Sadece bu konuda yapmış olduğum fedakarlığı dile getiriyorum.
Ki nişanlım da evlendikten sonra 1 sene geçsin yenilerini alırız demişti. Ben de atanırsam pek sorun olmaz inşallah..
Mesele nişanlımın benim zevklerimi eleştirir olması.

Ayrıca bi arkadaşım kiloma takmış. Ben ilk tanışmaya gittiğimde o kilodaydım zaten, beni kimse zorla kabul ettirmedi ona. Beni o halimle görerek kabul etti.
Evet kilolu olmak, evlenmeden bu kiloya ulaşmak sorumsuzluğumun eseri olabilir. Ama biraz da metabolik bişey benimkisi.
Ki ben elimden geleni yapıyorum şu anda 86 kiloya düştüm, inşallah düğüne kadar da daha çok incelirim..

Yanlış anlaşıldım sanırım. Ben eşyalar eski diye dertlenmiyorum. Sadece bu konuda yapmış olduğum fedakarlığı dile getiriyorum.
Ki nişanlım da evlendikten sonra 1 sene geçsin yenilerini alırız demişti. Ben de atanırsam pek sorun olmaz inşallah..
Mesele nişanlımın benim zevklerimi eleştirir olması.

Ayrıca bi arkadaşım kiloma takmış. Ben ilk tanışmaya gittiğimde o kilodaydım zaten, beni kimse zorla kabul ettirmedi ona. Beni o halimle görerek kabul etti.
Evet kilolu olmak, evlenmeden bu kiloya ulaşmak sorumsuzluğumun eseri olabilir. Ama biraz da metabolik bişey benimkisi.
Ki ben elimden geleni yapıyorum şu anda 86 kiloya düştüm, inşallah düğüne kadar da daha çok incelirim..

canım biz fedakarlık yaptığını anladık.buna birşey demiyoruz ama sen çok fazla fedakarlık yapıyorsun kendine değer ver sen değerlisin kimse bunun aksi şekilde sana davranmamalı izin vermemelisin.

İlk önce Allah sadece bu küçük şeylerle bizi imtihan etsin, taktığımız şeyler bunlar olsun gerisi boş.. Hani ben de sandım ki nişanlınız çok kötü, ayyaş, döven vs birisi sandım..

Arkadaşım nişanlılık bu ,kim bahsettiğiniz gibi bir insanla nişanlanır ki zaten çıldırmış olması lazım..
Sizin bahsettiğiniz özellikler insan onuruna aykırı özellikler
İnsanın bazı şeyleri kafaya takması için illa ağzını burnunu mu kırması lazım.
Sırf evlenmek için yuvan olsun adaım evli kadın olsun diye ömür boyu eleştirel bir tutum,saldırgan sözler,ukalılık,kendini beğenmişlik çekilir mi?
Görücü usulü evlilikleri kesinlikle destekliyorum ama bu tip evliliklerin handikapı da şu oluyor : "iki taraf mantık evliliği yaptığı için elindekine razı oluyor "
Ortada bir sorun yokmuş gibi görünüyor aileler de mutluysa ayrılmak için bir sebep olamazmış gibi.
Konu sahibi nişanlısından katiyyen ayrılmayacak,ayrılamayacak çeşitli sebepler yüzünden .
Ama kafası çalışan bir birey olduğu için geleceği şimdiden görebilmiş başına geleceklerden haberdar.
Yoksa mesele senin beğendiğin koltuk takımı kötü benimki iyi meselesi değil.
Karakter çatışması yaşanıyor belli ki ve hep alttan alan konu sahibi iş bozulmasın diye.
Evlenince alttan almayacak ama ben bu adamla nasıl evlendim başımı yaktılar diyecek.
Görmüyor şimdi bile burada yazılan olumsuz yorumlara teşekkür etmezken onu onaylayan yorumlara teşekkür ediyor.
Allah yardımcısı olsun.

Kendinize güveniniz bir hayli eksik ve nişanlınız bunu keşfetmiş durumda. İnsan psikolojisi bu; kendinden zayıfı bulduğu zaman ezer ve yönetmek ister. Öncelikle kendinizi sevin ve güvenin. Siz kendinizi değerli kılmazsanız ondan size değer vermesini bekleyemezsiniz. Sizi aşağılamasına izin vermeyin. Karşılıklı oturup konuşun, derdinizi güzellikle anlatın. Ancak nişanlınızın kibirli ve dış görünüme önem veren bir yapısı olduğunu ilişkiniz boyunca unutmayın ve davranışlarınızı ona göre ayarlayın derim. İpleri ne kadar gevşetirseniz, kibiri o kadar üzerinize gelecektir. Dengeyi kurmalısınız yani.

Sonuçta bu ilişki bir şekilde yürür ancak mutluluk ne kadar olur kestirmek güç. Hakkınızda hayırlısı olsun.

herkesin beğenileri aynı olmak zorunda değil ama bunu saygı çerçevesinde kırmadan dile getirebilmesi önemli
benim de eşimin giyim zevki bana sıradan iddasız gelirdi
ama onu bu sana daha çok yakışır bak bu seni ne kadar açtı
daha bi hoş oldun falan diyerek yönlendirdim
eşya veya herhangi bi alışveriş konusunda da kararı hep bana bırakır
yani birilerinin zevkine özellikle sevdiğin birinin zevkine güvenmek zor bi şey değil
bence nişanlın kendini yanlış ifade ediyo uslubu yanlış
kötü niyetli olacağını sanmıyorum
sen de o da biraz esneyerek birbirinizin sınırlarını zorlamadan
aşabilirsiniz bu sorunu:34:

Bence en büyük eksiklikten bir tanesi yanlış anlamayın ama güven eksikliği. Öncelikle işe kendinizi fark ederek başlayın. Eğer siz kendinize güvenirseniz mesela güzel olduğunuza, akıllı olduğunuza çalışkan iyi kalpli..vs özelliklere sahip bir insan olduğunuza kendinizi ikna ederseniz, ve eşinizle kendinizi eşit görürseniz, yani onu kendinizden daha yakışıklı ve akıllı görmezseniz sorun çözülecektir.
Siz eşinize seçimlerinizin ve kararlarınızın zaman zaman onun seçim ve kararlarından daha başarılı olabileceğini ancak kendinize güvenerek gösterebilirsiniz.

İkincisi eşinizde büyüklük kompleksi olabilir, ben bilirim, ben senden daha akıllıyım....Bu aslında ataerkil aile yapısında yetişen pek çok erkeğin sorunudur, bilinçsiz bir şekilde EŞLERİNİ ezmekten zevk duyarlar bu da kendilerine onların ne kadar akıllı olduğunu gösterir.
Sessiz kalarak, alttan alarak bence onun sizi daha çok ezmesine yol açmışsınız. SESSİZ KALARAK DERKEN; bunu sakın bağırın çağırın anlamında algılamayın.

Çiftleri birbirine bağlayacak en güzel yöntem, konuşabilmek ve uzlaşabilmektir. Siz eşinizle konuşmayı denemelisiniz, bağırıp çağırmadan ama biraz çekingenliğinizi üzerinizden atarak ve ona SİZE NASIL DAVRANMASI gerektiğini uygun bir dille ifade ederek. Belki de eşiniz siz çoğunlukla fedakar davrandığınız için FARK EDEMİYORDUR.

Mesela size sizin beğenmediğiniz birşeyi aldığında, sevinin, bu huyunu çok seviyorum bana ilgi gösterdiğini görmek beni mutlu ediyor ama bir yandan da üzülüyorum çünkü mesela seçimi bana bıraksaydın bunu almazdım, dolayısıyla severek giyeceğim bir şeye sahip olmak hem beni mutlu eder, hem boş yere para israfı yapmış olmayız, de.

Yalnız unutmadan söyleyeyim, bu konuda deneyimlere sahip olduğum için diyorum, bir çok erkek bu durumdan kurtulamaz, bir çok akrabamdan NİŞANLIYKEN ANLAMIŞTIM AMA BIRAKAMADIM lafını duymuşumdur ki onlara sorsan bu iş baştan hataydı.

Kişilerin elbetteki olumlu ve olumsuz yanları vardır, önemli olan sizin bu eksilere katlanıp katlanamayacağınızdır. Hikayeniz bana çok tanıdık geldiği için bu kadar yazma ihtiyacı hissettim. Onunla konuşabilmeyi öğrenmezseniz bu ilişkinin SİZİN ZARARINIZA sonuçlanacağını belirtmek isterim. Düzeltmek sizin elinizde de olabilir, belki henüz geç değildir.

Yılmadan usanmadan her seferinde duygularınızı sevginizi ve sevmediklerinizi İFADE EDEBİLMEYİ alışkanlık haline getirin.

Back
X